firebladeX Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 Jest se pa ne počutim več tako samega, saj sem spoznal eno full prijazno dekle .) Tak da ne bom več kle not tak smetil. Wow, a že? A nisi mal premlad za te hece? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 počakaj še malo in drugo temo :whistle: lubezen je v zraku samo kaj ko ga včasih zasmradijo ko sipajo šiso na njivo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 Wow, a že? A nisi mal premlad za te hece? ;) Al pa prestar... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 Jest pa prvi vikend sam z hčerkico,pa se imava prov fletn. Bo pa treba čimprej eno hotnico dobiti,da nadoknadim zamujeno :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiM Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 sim...merkej se, lahko te po nesreči zadane kakšna žoga................. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: I dont get it! Daj razsvetli me :whistle: SiM prjatu, a te še noben ni nauču, da na Triumphe, Ducatije ipd. bejbe ne palijo :grrr če nimaš Ninje al pa Repsolke pozab :lol1: :lol1: Ja kaj čmo, bo zgleda res nekaj na tem :D Odziv večine: Triumph praviš :blink: – prvič čujem za to znamko :blink: ; Aha to je najbrž kakšna nova firma ala Hyusung, Kimko :hmm: :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 Jest se pa ne počutim več tako samega, saj sem spoznal eno full prijazno dekle .) Tak da ne bom več kle not tak smetil. :worship: Tako se dela!!! Veliko sreče!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 17, 2008 Deli Objavljeno Marec 17, 2008 Jst si kr kakšen komad zavrtim, ker se ne počutim več tako zelo sam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Jst si kr kakšen komad zavrtim, ker se ne počutim več tako zelo sam... A kakšnga sladkorn šus butne zraven ko tole posluša? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 A kakšnga sladkorn šus butne zraven ko tole posluša? nč nis romantičn :wacko: poglej kako morje lepo valovi .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lejcek Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Jst si kr kakšen komad zavrtim, ker se ne počutim več tako zelo sam... A kakšnga sladkorn šus butne zraven ko tole posluša? Ahahaha zdej sm se pa res nasmejala :lol: Sjeng kok si nesramn!Nobenga smisla za romantiko, kot je rekly soncy, niti za morje, valove, konja :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 nč nis romantičn :wacko: poglej kako morje lepo valovi .) romantično... sam če si pa po razvezi, je pa samo za zjokat :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Ah, to pa res ni za zjokat, vsak konec je žačetek... življenje gre naprej :friend1: ... za zjokat se pa je recimo nad osebo, ki proces prebolevanja vleče od razveze do razveze :hmm:... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Ah, to pa res ni za zjokat, vsak konec je žačetek... življenje gre naprej :friend1: ... za zjokat se pa je recimo nad osebo, ki proces prebolevanja vleče od razveze do razveze :hmm:... ja, to je pa res brezveze... samo nisem mislila na prebolevanje na dolgi rok, ampak na tako skladbo, ki te spomni na nekoga... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Pussy-ji :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 ja, to je pa res brezveze... samo nisem mislila na prebolevanje na dolgi rok, ampak na tako skladbo, ki te spomni na nekoga... ja to pa zna bit problem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Ahahaha zdej sm se pa res nasmejala :lol: Sjeng kok si nesramn!Nobenga smisla za romantiko, kot je rekly soncy, niti za morje, valove, konja :lol: Jaz drugače poslušam dokaj agresivno glasbo... Si pa zvečer zavrtim tudi kakšen tak komad, sploh ko sem bolj romantične narave. Sjeng, ti pa res nimaš nobenga smisla, pa tud nesramen si. Nisi še bil zaljubljen ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 romantika je čisto zavajanje. :trance_33_sleep: ne se pustit nat...naplahtat. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Jaz drugače poslušam dokaj agresivno glasbo... Si pa zvečer zavrtim tudi kakšen tak komad, sploh ko sem bolj romantične narave. Sjeng, ti pa res nimaš nobenga smisla, pa tud nesramen si. Nisi še bil zaljubljen ? za razliko od tebe, ki si zaljubljen v prvih dvajest deklin, ki jih ugledaš, ko stopiš v lokalni pajzl? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Eni bomo pa pač še vedno ostali v Backrundu te teme..... :krneki: In peli "Ken Lee" od Mariah Carey... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Jaz drugače poslušam dokaj agresivno glasbo... Si pa zvečer zavrtim tudi kakšen tak komad, sploh ko sem bolj romantične narave. Sjeng, ti pa res nimaš nobenga smisla, pa tud nesramen si. Nisi še bil zaljubljen ? Bil in sem. Sam to ne pomen da bom poslušu zlajnane in osladne komade. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lejcek Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 sjeng a vame :wub: Zakaj skrivaš najino ljubav :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Pussy-ji :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Ti se tud nemorš zadržat, a :D :D :D :evilgrin: Jaz drugače poslušam dokaj agresivno glasbo... Si pa zvečer zavrtim tudi kakšen tak komad, sploh ko sem bolj romantične narave. Sjeng, ti pa res nimaš nobenga smisla, pa tud nesramen si. Nisi še bil zaljubljen ? sjenga morš v živo poznat, da razumeš tele objave... No vsaj jest jih, haha :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 (popravljeno) sjeng a vame :wub: Zakaj skrivaš najino ljubav :lol: Sori zaljubljen sem v drugo, tebi na dušo piham, ker bi za trojčka prov pršla Popravljeno Marec 18, 2008. Popravil sjeng Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Ti se tud nemorš zadržat, a :D :D :D :evilgrin: :grrr če pa samo jamrajo skoz... pa nej jamrajo v postl, ne pa po forumu, madona :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 :grrr če pa samo jamrajo skoz... pa nej jamrajo v postl, ne pa po forumu, madona :D haha :slap: :lol1: ja komu nej pa jamrajo v postl če so sami?? :unsure: :D sami seb :lol1: :lol1: jaz tudi biti sama :( da še jst mal jamram če že vsi drugi :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave