Roky Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 ja komu nej pa jamrajo v postl če so sami?? :unsure: :D sami seb :lol1: :lol1: Lahko tudi spolnemu organu, katerega tisti čas držijo v roki :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Sori zaljubljen sem v drugo, tebi na dušo piham, ker bi za trojčka prov pršla hahah :worship: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Jest tud poslušam romantično glasbo...Amon Amarth :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 ja komu nej pa jamrajo v postl če so sami?? :unsure: :D sami seb :lol1: :lol1: jaz tudi biti sama :( da še jst mal jamram če že vsi drugi :P Tazaden čas, da nehajo svirat kurcu pa kej naredijo... vključno s tabo .) A ti, sama? Tut tebe lahko kako poštimamo :) Ja ja, nespodobno povabilo, vem :yes: Ne bom več :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Tazaden čas, da nehajo svirat kurcu pa kej naredijo... vključno s tabo .) A ti, sama? Tut tebe lahko kako poštimamo :) Ja ja, nespodobno povabilo, vem :yes: Ne bom več :closedeyes: Zakaj ne? Navali narode :yea1: haha :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Tazaden čas, da nehajo svirat kurcu pa kej naredijo... vključno s tabo .) A ti, sama? Tut tebe lahko kako poštimamo :) Ja ja, nespodobno povabilo, vem :yes: Ne bom več :closedeyes: jp sama :unsure: :( eh mam že ugledanga veš :rolleyes: dalj časa... :wub: .... :whistle: :whistle: pa še nč ne morm narest :closedeyes: no ja še zmer ostajam optimist.... :D življenje je lepo še naprej :grim :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Sem pa mislu da sem samo jest samski :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 ... Sem pa mislu ... Upam, da ni preveč bolelo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 eh mam že ugledanga veš :rolleyes: dalj časa... :wub: .... :whistle: :whistle: Inu? Kje je težava? A rabiš zagon? Kak šnopc butn, pa gasa.... korajža velja .) Ne se bat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Inu? Kje je težava? A rabiš zagon? Kak šnopc butn, pa gasa.... korajža velja .) Ne se bat :) odgovor na dlani .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Inu? Kje je težava? A rabiš zagon? Kak šnopc butn, pa gasa.... korajža velja .) Ne se bat :) ja sam ne gre zmer tko ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 ja sam ne gre zmer tko ... true true :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 true true :unsure: pol pa kloroform pa gasa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 ja sam ne gre zmer tko ... Treba je met pravi pristop...če kdo rabi nasvet me naj kar vpraša :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 no ja še zmer ostajam optimist.... :D življenje je lepo še naprej :grim :P o kuko lepo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Treba je met pravi pristop...če kdo rabi nasvet me naj kar vpraša :naughty: Evo, jst rabim nasvet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 Evo, jst rabim nasvet. Evo ti še en "?", da bo vse po reglcih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 Evo, jst rabim nasvet. Če boš povedal kaj je problem, lahko svetujem. Lahko tudi na PM :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 "those who can't - teach!" :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 Če boš povedal kaj je problem, lahko svetujem. Lahko tudi na PM :worship: Ne vem, kako naj jih 'ogovorim'? Kar zaštekam, čist 'trdi' postanem, ko hrastov hlod (ampak z mehkega lesa). Kaj naj naredim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 Ne vem, kako naj jih 'ogovorim'? Kar zaštekam, čist 'trdi' postanem, ko hrastov hlod (ampak z mehkega lesa). Kaj naj naredim? Pametni pišejo .) :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 Ne vem, kako naj jih 'ogovorim'? Kar zaštekam, čist 'trdi' postanem, ko hrastov hlod (ampak z mehkega lesa). Kaj naj naredim? Pa daj vprašaj ga nekaj, on ti pa naj svetuje........daj nooooooooo :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 Pametni pišejo .) :winkiss: You've got mail ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 Ne vem, kako naj jih 'ogovorim'? Kar zaštekam, čist 'trdi' postanem, ko hrastov hlod (ampak z mehkega lesa). Kaj naj naredim? Dost da se nasmaješ...a raznih substanc se izogibaš ? Kar se mi zdi prav. Mogoče moraš najt babo, ob kateri ne boš tako trd. Pa si prej nared načrt, kaj boš govoru... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 Dost da se nasmaješ...a raznih substanc se izogibaš ? Kar se mi zdi prav. Mogoče moraš najt babo, ob kateri ne boš tako trd. Pa si prej nared načrt, kaj boš govoru... Tole je pa ena najslabših idej. Pogovor mora teči spontano, kaj, če si boš ti pripravil načrt in bo ona precej zgovorna in ti bo postavljala vprašanja? Takrat boš pa zmrznu, ker boš napiflan samo tisti dialog, katerega si doma pripravu. Najboljše, da prideš čisto nepripravljen in sploh prej ne misliš na pogovor, tako boš tudi najbolj iskren. A nisi ti iskal takih nasvetov? Sedaj pa jih podajaš drugim, kaj si v enem tednu cel kafič obdelov? :D :D :D hecpress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave