2384nsdf83 Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 Dost da se nasmaješ...a raznih substanc se izogibaš ? Kar se mi zdi prav. Mogoče moraš najt babo, ob kateri ne boš tako trd. Pa si prej nared načrt, kaj boš govoru... Mam take majave zobe, da se raje ne smejim :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 ti, kaj ti ne da več al kako? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 ti, kaj ti ne da več al kako? :whistle: Kot zgleda, da ne :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 Tole je pa ena najslabših idej. Pogovor mora teči spontano, kaj, če si boš ti pripravil načrt in bo ona precej zgovorna in ti bo postavljala vprašanja? Takrat boš pa zmrznu, ker boš napiflan samo tisti dialog, katerega si doma pripravu. Najboljše, da prideš čisto nepripravljen in sploh prej ne misliš na pogovor, tako boš tudi najbolj iskren. se čist s tabo strinjam..kakšn načrt... :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 Pa plonk listke pod rokav :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 Jest tud ratam živčen...sam to moraš premagat, če ne boš zmeraj zvisel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 A nisi ti iskal takih nasvetov? Sedaj pa jih podajaš drugim, kaj si v enem tednu cel kafič obdelov? :D :D :D hecpress hehe sam res zanč biu najbol razočaran človk na motosvetu pa prov joku v tej temi, ter iskov nasvete...zdj pa že k nek ljubezenski svetovalec :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 jst pa ne rabn nobenih nasvetov :whistle: ....bab okol mene kar jih češ...se tolčejo zarad mene............kera bo prej stran ušla :lol1: :lol1: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 jst pa ne rabn nobenih nasvetov :whistle: ....bab okol mene kar jih češ...se tolčejo zarad mene............kera bo prej stran ušla :lol1: :lol1: :kva2: :lol1: :lol1: A pr teb se tut kregajo. Zame so se skor steple zadnč... so se drle: "Kr ti ga mej!" Una pa nazaj:" NEEE, tvoj nej bo!" HAhahaha :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 Ma smo že 3je :blink: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 hehe sam res zanč biu najbol razočaran človk na motosvetu pa prov joku v tej temi, ter iskov nasvete...zdj pa že k nek ljubezenski svetovalec :worship: Bo odprl posvetovalnico za fukfeht, na vratih napis; danes z vami Dežavu 22-letni junfr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TI TO Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 Tako star, pa še vjedno piunir?! 22 let?! :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko U2nc Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 :worship: evo 8 letna romanca pa 12 let v zakonu pa je slo vse skup v fransize Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 Bo odprl posvetovalnico za fukfeht, na vratih napis; danes z vami Dežavu 22-letni junfr Na uslugo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 DejaVu jst sm po naravi bolj firbčna an :D :whistle: pa me nekaj zanima, ko tkole prebiram tvoje objave... :unsure: kaj zdej ta tvoja deklica kot jo imenuješ....punca? al še ni na tem :unsure: daj nam vedt če ti je ratal....tolko je bilo nekega jamranja, sedaj pa nas pustiš v negotovosti :BUA: :D :D :D na dan z besedo poba :evilgrin: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 V bistvu punca še ni. Ampak jest jo mam zelo rad, tud ona mislim da mene. Zelo se razumeva .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 V bistvu punca še ni. Ampak jest jo mam zelo rad, tud ona mislim da mene. Zelo se razumeva .) hmmm :hmm: čist moje osebno mnenje kako si se lahko tako "navezal" na eno punco v enem tednu?? okej edino če se od prej poznata :hmm: nič slabega ne mislim...samo malo čudno se mi zdi no... :unsure: drugače me pa veseli da se zastopta..samo en nasvet....pazljivo,ne prehitro ter ne pričakuj preveč da ne boš potem razočaran .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 Vem to vse vem. Sem pa jo tud že mal presenetil tko da mislim da me ne bo kar pustila...Je pa 2 tedna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 Vem to vse vem. Sem pa jo tud že mal presenetil tko da mislim da me ne bo kar pustila...Je pa 2 tedna. aha ahaaa...no sej sam najbolje veš... .) kaj ti čmo pol drugi brez veze pametovat zravn :D vsak se bori zase...tudi jaz... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 No želim ti veliko sreče :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 :worship: evo 8 letna romanca pa 12 let v zakonu pa je slo vse skup v fransize kaj a tebe sta v istem dnevu in žena in ljubica zapustili? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 Vem to vse vem. Sem pa jo tud že mal presenetil tko da mislim da me ne bo kar pustila...Je pa 2 tedna. Stari, sam tko en nasvet - ne se na tole presenečanje pa to, kar zanašat, da zaradi tega te pa ne bo pustila :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 kaj a tebe sta v istem dnevu in žena in ljubica zapustili? Tečnoba sitna :) btw. Dejavu dej me prosim razsvetli, kaj nam lahko svetuješ glede na tvoje "bogate" izkušnje, kako se fuku izogniti al kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 23, 2008 Deli Objavljeno Marec 23, 2008 Ne govorim več v tej temi...sami si pojasnite vse stvari Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TI TO Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 kaj a tebe sta v istem dnevu in žena in ljubica zapustili? Mene enkrat sta. Sem bil ko polit cucek. Sej, pol sta ga pa obe še parkrat od mene fasali, in to kar temeljito. Za kazen :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave