TI TO Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Ne govorim več v tej temi...sami si pojasnite vse stvari Naj ugibam - šel si z eno z motosveta na kofe, se zalubu, ona jehotla sam 'prijatlstvo', zdaj ti je pa nerodno v špegl gledat se? Stari, se zgodi, sploh pri tej klienteli tukaj. Predlagam, da rgeš v kako kmetavzarsko diskoteko lepo oblečen v petek zvečer pa si tam najdeš kako, ki ti ga bo potegnila za vogalom, al pa ti v avtu nastavla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Mene enkrat sta. Sem bil ko polit cucek. Sej, pol sta ga pa obe še parkrat od mene fasali, in to kar temeljito. Za kazen :) :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Naj ugibam - šel si z eno z motosveta na kofe, se zalubu, ona jehotla sam 'prijatlstvo', zdaj ti je pa nerodno v špegl gledat se?Stari, se zgodi, sploh pri tej klienteli tukaj. Predlagam, da rgeš v kako kmetavzarsko diskoteko lepo oblečen v petek zvečer pa si tam najdeš kako, ki ti ga bo potegnila za vogalom, al pa ti v avtu nastavla. Ej stari, aprila gremo s kolegom v Africo Trebnje (srednješolski žur), v avtu pa je dost placa za take in drugačne norčije :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Ej stari, aprila gremo s kolegom v Africo Trebnje (srednješolski žur), v avtu pa je dost placa za take in drugačne norčije :worship: pa ti bo ratalo not natlačit vseh 20 srednješolk, ki ti bodo všeč :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Mislim da bi ble ena al pa dve čist dovolj .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 ma nemoj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Mislim da bi ble ena al pa dve čist dovolj .) Ka pa tista "tvoja" ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 tko da mislim da me ne bo kar pustila.... Še ni mene spoznala :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TI TO Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 pa ti bo ratalo not natlačit vseh 20 srednješolk, ki ti bodo všeč :unsure: Morš jih zložit na zadnji zic kot hrenovke, pa gre. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 no a so se kermu ofarbala jajca zej med podaljšanim vikendom? :whistle: oziroma, koliko punc je dobilo svoja jajčka? samo prašam. zaradi statistike... :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Ne govorim več v tej temi...sami si pojasnite vse stvari Mi pa v jok pa na drevo...........................spet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Mi pa v jok pa na drevo...........................spet. pa gajbo pira zraven :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Mislim da bi ble ena al pa dve čist dovolj .) Dve že morata bit! Ja ne moreš pustit, da bi sama zehala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 pa gajbo pira zraven :P Maj kajnd of uumen! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Maj kajnd of uumen! :D a sam jaz?al še 20 nas? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 a sam jaz?al še 20 nas? Ti si edina, ki mi je pripravljena gajbo pira na drevo dostavit. Tak da sem ostalih 19 odpisal. ;) Pa še nekaj, s tem si se mi tako prikupila, da bi ti mogoče celo kakšega odstopil. :D Ampak samo mogoče!!!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Ti si edina, ki mi je pripravljena gajbo pira na drevo dostavit. Tak da sem ostalih 19 odpisal. ;) Pa še nekaj, s tem si se mi tako prikupila, da bi ti mogoče celo kakšega odstopil. :D Ampak samo mogoče!!!! :P dežavu uči se... vapo pivo sem se pa letos kooomaj komaj naučila pit ...v brnu...tko da se bova menla za deci...pol pa :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 vapo pivo sem se pa letos kooomaj komaj naučila pit ...v brnu...tko da se bova menla za deci...pol pa :whistle: Evo... odlična priložnost, da ti inštruktor Vapo pokaže skrivnosti pitja piva :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 vapo pivo sem se pa letos kooomaj komaj naučila pit ...v brnu...tko da se bova menla za deci...pol pa :whistle: Piva se ne naučiš pit, ta dar ti je prirojen, ali pa ne... :D OK pol, te bom pač na deci povabil. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Evo... odlična priložnost, da ti inštruktor Vapo pokaže skrivnosti pitja piva :grim Ne inštruktor, mojster.....šesta gajba, tretji dan..... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 kaj ti čmo pol drugi brez veze pametovat zravn :D bravo :D :clap: :clap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Mi pa v jok pa na drevo...........................spet. Stari, če kdo bi lahko ti vedel, da pivo pa devesa nea grejo skup. Ampak med tem, ko boš ti plezal bom jaz že pol tiste gajbe spil. Jebi ga prometni davek pa to. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Pa še frfljotki se ne bo treba matrat pa nekam v dreva lazit, se da energijo na bol pametne načine porabit. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Pa še frfljotki se ne bo treba matrat pa nekam v dreva lazit, se da energijo na bol pametne načine porabit. :whistle: Njen trud bo bogato poplačan. ;) Te moram pa razočarat......electric boogie ni pameten način porabe energije. V bistvu prav hecno zgleda. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave