Skoči na vsebino

Samski motosvetovci(ke)

Hanzi

Priporočene objave

Ne govorim več v tej temi...sami si pojasnite vse stvari

Naj ugibam - šel si z eno z motosveta na kofe, se zalubu, ona jehotla sam 'prijatlstvo', zdaj ti je pa nerodno v špegl gledat se?

Stari, se zgodi, sploh pri tej klienteli tukaj. Predlagam, da rgeš v kako kmetavzarsko diskoteko lepo oblečen v petek zvečer pa si tam najdeš kako, ki ti ga bo potegnila za vogalom, al pa ti v avtu nastavla.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene enkrat sta. Sem bil ko polit cucek. Sej, pol sta ga pa obe še parkrat od mene fasali, in to kar temeljito. Za kazen :)

:beer2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Naj ugibam - šel si z eno z motosveta na kofe, se zalubu, ona jehotla sam 'prijatlstvo', zdaj ti je pa nerodno v špegl gledat se?

Stari, se zgodi, sploh pri tej klienteli tukaj. Predlagam, da rgeš v kako kmetavzarsko diskoteko lepo oblečen v petek zvečer pa si tam najdeš kako, ki ti ga bo potegnila za vogalom, al pa ti v avtu nastavla.

Ej stari, aprila gremo s kolegom v Africo Trebnje (srednješolski žur), v avtu pa je dost placa za take in drugačne norčije :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej stari, aprila gremo s kolegom v Africo Trebnje (srednješolski žur), v avtu pa je dost placa za take in drugačne norčije :worship:

pa ti bo ratalo not natlačit vseh 20 srednješolk, ki ti bodo všeč :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa ti bo ratalo not natlačit vseh 20 srednješolk, ki ti bodo všeč :unsure:

Morš jih zložit na zadnji zic kot hrenovke, pa gre. :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no a so se kermu ofarbala jajca zej med podaljšanim vikendom? :whistle: oziroma, koliko punc je dobilo svoja jajčka?

samo prašam. zaradi statistike... :trance_33_sleep:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne govorim več v tej temi...sami si pojasnite vse stvari

Mi pa v jok pa na drevo...........................spet.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim da bi ble ena al pa dve čist dovolj .)

Dve že morata bit! Ja ne moreš pustit, da bi sama zehala...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a sam jaz?al še 20 nas?

Ti si edina, ki mi je pripravljena gajbo pira na drevo dostavit. Tak da sem ostalih 19 odpisal. ;)

Pa še nekaj, s tem si se mi tako prikupila, da bi ti mogoče celo kakšega odstopil. :D Ampak samo mogoče!!!! :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ti si edina, ki mi je pripravljena gajbo pira na drevo dostavit. Tak da sem ostalih 19 odpisal. ;)

Pa še nekaj, s tem si se mi tako prikupila, da bi ti mogoče celo kakšega odstopil. :D Ampak samo mogoče!!!! :P

dežavu uči se...

vapo pivo sem se pa letos kooomaj komaj naučila pit ...v brnu...tko da se bova menla za deci...pol pa :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vapo pivo sem se pa letos kooomaj komaj naučila pit ...v brnu...tko da se bova menla za deci...pol pa :whistle:

Evo... odlična priložnost, da ti inštruktor Vapo pokaže skrivnosti pitja piva :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Piva se ne naučiš pit, ta dar ti je prirojen, ali pa ne... :D

OK pol, te bom pač na deci povabil. :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo... odlična priložnost, da ti inštruktor Vapo pokaže skrivnosti pitja piva :grim

Ne inštruktor, mojster.....šesta gajba, tretji dan..... B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kaj ti čmo pol drugi brez veze pametovat zravn :D

bravo :D :clap: :clap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mi pa v jok pa na drevo...........................spet.

Stari, če kdo bi lahko ti vedel, da pivo pa devesa nea grejo skup.

Ampak med tem, ko boš ti plezal bom jaz že pol tiste gajbe spil. Jebi ga prometni davek pa to. :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa še frfljotki se ne bo treba matrat pa nekam v dreva lazit, se da energijo na bol pametne načine porabit. :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa še frfljotki se ne bo treba matrat pa nekam v dreva lazit, se da energijo na bol pametne načine porabit. :whistle:

Njen trud bo bogato poplačan. ;)

Te moram pa razočarat......electric boogie ni pameten način porabe energije. V bistvu prav hecno zgleda. :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!