KeC Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Njen trud bo bogato poplačan. ;) Te moram pa razočarat......electric boogie ni pameten način porabe energije. V bistvu prav hecno zgleda. :P Razlaga nekdo, ki prostovoljno pleza na dreva!!! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Razlaga nekdo, ki prostovoljno pleza na dreva!!! :headbang: Ko sem ti sveže nabrane kiršne prineso, sem bil pa dober, a ne. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 jaz bi tudi kiršne!!! kaj so kiršne??? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Ko sem ti sveže nabrane kiršne prineso, sem bil pa dober, a ne. :cry: 200km/h direkt v drevo ne šteje za plezanje. Se je tak al tak vse dol vsulo. Ampak za kiršne ti pa bom vedno hvaležn :winkiss: jaz bi tudi kiršne!!! kaj so kiršne??? :blink: Ti pir mi kiršne, tako je pravilo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 jaz bi tudi kiršne!!! kaj so kiršne??? :blink: Kiršne so nekaj podobnega višnjam, sam malo bolj sladke so... Ne vem kak se jim reče po primorsko. :? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Ampak za kiršne ti pa bom vedno hvaležn :winkiss: Naslov nove knjižne uspešnice........Zbogom in hvala za vse kiršne. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Kiršne so nekaj podobnega višnjam, sam malo bolj sladke so... Ne vem kak se jim reče po primorsko. :? :P Italijanke? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Italijanke? :rolleyes: Eh, italijanke so kičke z zelenordečebelim vzorcem not. Ti pa res nič ne veš. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Se ne čudim tvojemu nasmehu, če si kičke za kiršne zamenjal :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Evo KeC, Vapo, kiršne za vaju .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 tudi stric maus bi takšne kiršne :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Evo KeC, Vapo, kiršne za vaju .) Malo boljšo bi mi pa res lahko privoščila. :( KeC, lahko jo maš ti. Tebi je itak vseeno kak zgleda. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 tudi stric maus bi takšne kiršne :lol1: Ni šans, ker ne palijo na take šminkere, ko si ti. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 (popravljeno) Malo boljšo bi mi pa res lahko privoščila. :( KeC, lahko jo maš ti. Tebi je itak vseeno kak zgleda. :evilgrin: Hja se mi zdel, da ne bo zate ker nima strapona. :evilgrin: Za kiršne pa pir prinašat bo čisto ok :whistle: Popravljeno Marec 26, 2008. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Ni šans, ker ne palijo na take šminkere, ko si ti. :P Palijo se palijo ... če jo ne opališ ročno, jo lahko še vedno nožno :lol1: Za krišne pa pir prinašat bo čisto ok :whistle: A misliš, da kavo pa ne bi zmogla prinest :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 :slap: še dobro, da je mene zanimalo kaj so kiršne... :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 še dobro, da je mene zanimalo kaj so kiršne... A zdaj veš? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TI TO Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Evo KeC, Vapo, kiršne za vaju .) Uuuu, to pa nisi ti :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Malo boljšo bi mi pa res lahko privoščila. :( A kiršno? Aja, rdeča mora bit...Sorry :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Uuuu, to pa nisi ti :) :grrr Me ne spraviš v tak :SS bikini... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TI TO Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 :grrr Me ne spraviš v tak :SS bikini... Premajhen ali barvno preveč pester? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Geiger Sturzflug Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Premajhen ali barvno preveč pester? :P hudič v, babji, preobleki kakopak, samo, enodelne kopalke, uporablja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 :grrr Me ne spraviš v tak :SS bikini... Hehe... a je preveč "materiala"pri teh bikinkah? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lejcek Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 A te kiršne so spet iz dojčlandščine pobrane? Tko k fogležni ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 A te kiršne so spet iz dojčlandščine pobrane? Tko k fogležni ? :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave