Pervy Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Glih mam uro al pa dve fraj, pa me zanima če je kje kera za ruknit. Sicer nisem samski, ampak.... :P nice try, javi če bo delovalo :devil: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Glih mam uro al pa dve fraj, pa me zanima če je kje kera za ruknit. Sicer nisem samski, ampak.... :P Si kaj svežega na hrbet vrgel ali si ga fasal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 ponudba je javna,povpraševanja pa so verjetno skrita javnosti :hmm: Le zakaj ... ma kaki zamerit klonirat jo je treba :lol1: Tanjuške attack from outer space - XXX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 u glavnem, usi smo potrebni :D ...enega pira :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 (popravljeno) hmm Tanjuške se celo od nekje spomnem...zna bit, da je črnolaska...ma je nisem zasledil v mojem šotoru...še :hmm: no če se klonira, ajd naročim eno kopijo, po možnosti napihljivo, kr na mojo CBRko težkozvežem več ko šotor in 6pack :fredy: Popravljeno September 7, 2006. Popravil GorazdH Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primozh Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Ti maš ta ključ?Če ga maš me zanima,če se ga da "skopirat",ker bi pošteno rabil... P.S. primozh a sva se midva prejšn tedn vidla na Bledu pri Merkatorju,si iz une ozke ulce zavijov proti Zasipu/Rečici ? :hmm: hja ključ :hmm: ni glih univerzjaln sam pa kr dost klučavnc odklene no al pa jih je :D sva se ja vidla :grim se spomnim :grim Glih mam uro al pa dve fraj, pa me zanima če je kje kera za ruknit. Sicer nisem samski, ampak.... :P zmer se kej najde :grim , še največ pa takrat.............brez golobčka ni Benetk ............. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 ..., ker vsi kolegi imajo isto Tanjuško. Ali bo to tisto, če ma sosed, morm še jaz ... :hmm: ? Daj daj, Tanjuška je samo ena. Ostalo so samo blede kopije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nowfak Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 al se ji kowca tej Tanjuški :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Jst bom tud' zdele dva dni samski... :o :OK: Se kera javi?... :P :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Fičo najebo si ga ti, če slučajno enkrat tvoja najde Motosvet :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Jst bom tud' zdele dva dni samski... :o :OK: Se kera javi?... :P :D :D A to pomeni, da je tvoja zdaj tudi dva dni samska? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 A to pomeni, da je tvoja zdaj tudi dva dni samska? :devil: Da bi se ti možgani posušili!!! :angry2: :devil: :P :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Hola fičo, ne tako :naughty: reče se: "daj bog da ti ispali svi zubi sem jednog pa da znaš šta je zubobolja" (alanfordpress) pa vesela dva dni tebi in ženi :P SharpNinja in freya 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Jst bom tud' zdele dva dni samski... :o :OK: Se kera javi?... :P :D :D jz bom verjetn tud frej v soboto ponoč :grim a se zmenva kej :whistle: .) v vsakmu primeru se imej lepo,boš imel kej za pogledat :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 jz bom verjetn tud frej v soboto ponoč :grim a se zmenva kej :whistle: .) v vsakmu primeru se imej lepo,boš imel kej za pogledat :naughty: Sanda7, pa ne tkole pred vsem svetom!... :grrr :P :D :D :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 ma morm da bo mal fovšije .) sej veš kakšni smo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 al se ji kowca tej Tanjuški :naughty: men se fuka nč kovca :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 men se fuka nč, kovca :D :hmm: (razsajakakviruspress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 :hmm: (razsajakakviruspress) aha po latinsko se imenuje fukius sexius čimvečus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 9, 2006 Deli Objavljeno September 9, 2006 aha po latinsko se imenuje fukius sexius čimvečus Kje so take punce mojih let :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 9, 2006 Deli Objavljeno September 9, 2006 Kje so take punce mojih let :OK: Virus jih je pobral, ker jim nisi dal pravi čas injekcijo penicilina. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 9, 2006 Deli Objavljeno September 9, 2006 Virus jih je pobral, ker jim nisi dal pravi čas injekcijo penicilina. Oz. peniscilina aha po latinsko se imenuje fukius sexius čimvečus You called? PS: verjamem, da ne veste vsi v cem je stos, ampak tisti, ki veste se lahko prijetno nasmejite... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 9, 2006 Deli Objavljeno September 9, 2006 Oz. peniscilina You called? PS: verjamem, da ne veste vsi v cem je stos, ampak tisti, ki veste se lahko prijetno nasmejite... :lol1: :lol1: :lol1: kar drž se vseh treh besed :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 9, 2006 Deli Objavljeno September 9, 2006 PS: verjamem, da ne veste vsi v cem je stos, ampak tisti, ki veste se lahko prijetno nasmejite... Hehhhhehehe :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave