Sparx Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 jst pa bom šla hmali za nuno, ker mam že pajčevino na pizdi. To je od refoška! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ven0m Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 hehe vse se da rešt :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 hehe vse se da rešt :evilgrin: KVADRATURO KROGA? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 (popravljeno) KVADRATURO KROGA? PI ER KVADRAT? :whistle: Obseg elipse? Sicer pa se samskost menda zmanjšuje. Sem slišal po radiu en dan... Popravljeno Junij 20, 2007. Popravil PikiJapok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 jst pa bom šla hmali za nuno, ker mam že pajčevino na pizdi. Moraš bit pa res eno zoprno babše, da te noben noče niti nabrisat. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 jst pa bom šla hmali za nuno, ker mam že pajčevino na pizdi. to je bla pa čist konkretna ponudba..ali klic obupa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 PI ER KVADRAT? :whistle: Obseg elipse? Sicer pa se samskost menda zmanjšuje. Sem slišal po radiu en dan... jest nč ne vem o tem..sicer se vsako "anketo" da mal "sfrizirat" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 to je bla pa čist konkretna ponudba..ali klic obupa? ..verjetno, kar oboje... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 Če je pajčevin veliko se ne splača niti ometat. Preprosto zakuriš svinjarijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 Če je pajčevin veliko se ne splača niti ometat. Preprosto zakuriš svinjarijo. dej razlož ker me zanima kako naj bi to zgledal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 jst pa bom šla hmali za nuno, ker mam že pajčevino na pizdi. A nisi v Medvodah nč dobila? Pa tolk je blo enega govorenja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 Če je pajčevin veliko se ne splača niti ometat. Preprosto zakuriš svinjarijo. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 A nisi v Medvodah nč dobila? Pa tolk je blo enega govorenja... Če samo piše, govorit pa ne upa! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 Če je pajčevin veliko se ne splača niti ometat. Preprosto zakuriš svinjarijo. dej razlož ker me zanima kako naj bi to zgledal Hja... zato torej nekateri govorijo, da je neka stvar "pi*kin dim"... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 Hja... zato torej nekateri govorijo, da je neka stvar "pi*kin dim"... :slap: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 (popravljeno) Če samo piše, govorit pa ne upa! :whistle: :kva2: ja, takih, ki znajo samo pisat in v živo gledat & nič govort, sem tud jaz v Medvodah velik vidla :slap: a ni to neki v stilu "pes, ki laja, ne grize" :010 Popravljeno Junij 20, 2007. Popravil motogirl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 (popravljeno) sori, ma na žurih ne moreš imet nekih težkih debat, al pa se s kom kregat.... če te pa noben nč ne vpraša, pa ne vem kaj naj povem... jst mam itak dolgočasen lajf, če ne ne bi bla tle gor.... dej razlož ker me zanima kako naj bi to zgledal hmali bom devica spet. :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno Junij 20, 2007. Popravil mikena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 sori, ma na žurih ne moreš imet nekih težkih debat, al pa se s kom kregat....če te pa noben nč ne vpraša, pa ne vem kaj naj povem... jst mam itak dolgočasen lajf, če ne ne bi bla tle gor.... hmali bom devica spet. :lol1: :lol1: :lol1: to je pa nujno treba preprečit :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 sori, ma na žurih ne moreš imet nekih težkih debat, al pa se s kom kregat....če te pa noben nč ne vpraša, pa ne vem kaj naj povem... jst mam itak dolgočasen lajf, če ne ne bi bla tle gor.... hmali bom devica spet. :lol1: :lol1: :lol1: debate maš lahko takoj kolikor hočeš (vsaj jaz no :unsure:), kreganje je itak :topic: to, da te nekdo ne upa vprašat... hm, to pa se da uredit... sem mela tako situacijo zdaj v Medvodah, pa očitno moramo punce met več korajže :blush: za dolgočasje pa ti samo rečem... NAREDI NEKAJ, da ti ne bo dolgčas :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jny007 Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 (popravljeno) sori, ma na žurih ne moreš imet nekih težkih debat, al pa se s kom kregat....če te pa noben nč ne vpraša, pa ne vem kaj naj povem... jst mam itak dolgočasen lajf, če ne ne bi bla tle gor.... hmali bom devica spet. :lol1: :lol1: :lol1: ja sej na kavo pa tud nočš it...pa bi lahko debatirala kolikor te je volja :D a se zarašča????? :whistle: :naughty: :evilgrin: P.S.: Pa nehi se že enkrat smilt sama seb pa nared neki za to, da navš mela več tok dolgočasnega lajfa :) Popravljeno Junij 20, 2007. Popravil jny007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 ma sm že sita glumit opico.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sončece Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 sori, ma na žurih ne moreš imet nekih težkih debat, al pa se s kom kregat....če te pa noben nč ne vpraša, pa ne vem kaj naj povem... jst mam itak dolgočasen lajf, če ne ne bi bla tle gor.... No more babmus for u :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 ma sm že sita glumit opico.... opice so drugi...ti drugo vlogo igraj :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 No more babmus for u :nono: sem bolj ciljala na tipe, ki so se pritoževali, da znam sam na forumu lajat.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 sem bolj ciljala na tipe, ki so se pritoževali, da znam sam na forumu lajat.... jest sm brez komentarja k te drgač ne poznam..ampak tuki pa bl tuliš kt lajaš :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave