Roky Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 na naslednjem motozboru vsi samski oz. vikendaško samski s polnimi kurci :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 jst pa bom šla hmali za nuno, ker mam že pajčevino na pizdi. Moraš bit pa res eno zoprno babše, da te noben noče niti nabrisat. :glare: sej jo nabašejo verjetn v rito, pa se pač hvali okol :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 v tej temi se pa človk kr fajn nasmeji :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primozh Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 v tej temi se pa človk kr fajn nasmeji :D sam prou res :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 :o kaj jih ni... pa še kolk nas je :krneki: edino tam pri dvajesetih, hm ... jih je mogoče malo manj :huh: sej ne gledam po dvajsetletnicah..no po štirideset tut ne..nekaj vmes.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 sej ne gledam po dvajsetletnicah..no po štirideset tut ne..nekaj vmes.. Ti si pa izbirčen! To ni dobro! :nono: Jaz pa: samo ,da je še topla! :OK: :grim :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 no tko.... o motorjih nimam kej debatirat ker nimam pojma.... pira ne pijem, sam bambus ;) zasedena pa ne bom ratala z danes na jutri...je pa res da leta brezsmiselnega blodenja po svetu so mimo... se mi ne da več hodit nekam za prazen kurac oz. redkokdaj... Si misla rečt: za prazno pi**o? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 Ti si pa izbirčen! To ni dobro! :nono: Jaz pa: samo ,da je še topla! :OK: :grim :lol: sej vem..na 100 grdih ena dobra pravjo..sam jest se tega ne držim.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 babe so hudič...stran od njih :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 babe so hudič...stran od njih :evilgrin: ti nisi "baba"??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 jaz sem hudičeva baba... :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 jaz sem hudičeva baba... :alien1: kul..ni dolgčas :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 babe so hudič...stran od njih :evilgrin: Dedi pa osli! Bol je baba hudičeva,bol rinemo k njej! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 Dedi pa osli! Bol je baba hudičeva,bol rinemo k njej! :grim se bi lahko strinjal.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 jaz sem hudičeva baba... :alien1: kateri se bo "poimenovanje" moje ljubice še zelo....... pač, že kaj........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 jaz sem hudičeva baba... :alien1: Štajerščina zna včasih bit prav sočna :grim , mi bi temu rekli:"satan od babe" :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 Štajerščina zna včasih bit prav sočna :grim , mi bi temu rekli:"satan od babe" :devil: satan od babe je simon :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 (popravljeno) satan od babe je simon :) a pol tut modrc nos al kako? pa tangice.. Popravljeno Junij 20, 2007. Popravil biker77 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 a pol tut modrc nos al kako? pa tangice.. ne ... on je satan .... v lasti te babe ... oziroma njen satan ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 ne ... on je satan .... v lasti te babe ... oziroma njen satan ... se oprostitujem..jest sm to drgač razumel...mislim da se odgovor nanaša na onega štajerca... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ven0m Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 (popravljeno) Jz bi kero spoznal še na motozborih...do zdej je blo jako dolgčas :P Glede tga...drugač pa itak ni nkol Popravljeno Junij 20, 2007. Popravil Ven0m Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 jaz sem hudičeva baba... :alien1: take mamo radi. :yea1: Meuže so že tko al tko pousod :doze: :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 Ja, ja tle ste vsi pogumni, pol se pa sam prtožujete kakšne smo :devil: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 Ja, ja tle ste vsi pogumni, pol se pa sam prtožujete kakšne smo :devil: . sj se ne pritožujem... js bi ti vedno lupčka dau ko se srečava.. sam se morš mau sklont, da do lička pridem :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 sj se ne pritožujem... js bi ti vedno lupčka dau ko se srečava.. sam se morš mau sklont, da do lička pridem :whistle: Bodi kavalir, pa pručko nosi za sabo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave