soncy Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Sej boš povabljena obljubim, sam piškotov ne pečt prosim, nočm na svoji poroki pol še goste na infekcijsko vozit :lol: :lol: :lol:
motogirl Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Jah no kaj pa vem, prov prepričljivo se ne sliši :whistle: prepričljivo glede foxy ali glede strahu :naughty: :friend1:
motogirl Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 (popravljeno) ko bosta mesec pred poroko povejta, da piškote spečm :lol: vsaj mislm da smo s pecivom začel :hmm: :hmm: res da sta piknik in poroka na črko P, ampak kako hudiča lahko preide iz enega takoj na drugega :lol1: Popravljeno Junij 28, 2007. Popravil motogirl
maus Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 :hmm: res da sta piknik in poroka na črko P, ampak kako hudiča lahko preide iz enega takoj na drugega :lol1: Še neki na P poznam :whistle: ... pa nism mislu na Ponev v glavo :lol1:
soncy Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 :hmm: res da sta piknik in poroka na črko P, ampak kako hudiča lahko preide iz enega takoj na drugega :lol1: ej bejba, saj ne takoj :naughty: sam za piškote treba met cajt :lol1:
maus Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 ej bejba, saj ne takoj :naughty: sam za piškote treba met cajt :lol1: Pa piškote zdrobiš.. jih po vrtu natrosiš in pol petelini pridejo kavsat drobtine... vem ja :lol1:
motogirl Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Še neki na P poznam :whistle: ... pa nism mislu na Ponev v glavo :lol1: to je pa že preveč domišljije za na žar :evilgrin:
motogirl Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 ej bejba, saj ne takoj :naughty: sam za piškote treba met cajt :lol1: ne, ne takoj :naughty: ... ampak par let priprave na piškote ... juhu, kolk bodo pa dobri :yea1:
maus Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 to je pa že preveč domišljije za na žar :evilgrin: Pa kako si vedla da sem na Pleskavice mislu :rolleyes:
motogirl Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Pa kako si vedla da sem na Pleskavice mislu :rolleyes: ker so bolj običajne kot pečenice na žaru :lol1:
maus Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 ker so bolj običajne kot pečenice na žaru :lol1: Sem hodu rečt, da je tud uhka pujsek ali perutnina ..:lol1:
sjeng Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 ne, ne takoj :naughty: ... ampak par let priprave na piškote ... juhu, kolk bodo pa dobri :yea1: Aha sepravi so naju že oženil....... jah no ne vem par let že ne mislm čakat je predolga
motogirl Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Aha sepravi so naju že oženil....... jah no ne vem par let že ne mislm čakat je predolga ups, nevaren tale forum... takoj te oženijo :rolleyes: ok, par let je res predolga :baa:
Lobo Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 mausi, mausi pojma nimaš :wacko: bela je zato, ker je nevesta nedolžna O:-) Ma kaki1 Bela je zato, ker je bela barva veselja. Da ti še ne razlagam zakaj so ženini oblečeni v črno.
Anubis Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 kaj nek? :whistle: svobodno žurali dalje :010 Zopet poudarjanje kako je fino ko je nekdo svoboden, po drugi strani pa skoraj patetično iskanje nekoga. Pesek kam že? Med noge? V lase? Čez obraz? S peskom se prekriti, mogoče pa potem kdo pride? Aja, v oči. Koga? Mimoidočega, vseh ostalih? Nekaj ne štima. V glavnem, patetika.
Roky Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Pa kako si vedla da sem na Pleskavice mislu :rolleyes: A si zih, da nisi mislu pičke? :D :D
mikena Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Zopet poudarjanje kako je fino ko je nekdo svoboden, po drugi strani pa skoraj patetično iskanje nekoga. Pesek kam že? Med noge? V lase? Čez obraz? S peskom se prekriti, mogoče pa potem kdo pride?Aja, v oči. Koga? Mimoidočega, vseh ostalih? Nekaj ne štima. V glavnem, patetika. pizda ma kaj ta tle pametuje? si falil forum.
maus Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 A si zih, da nisi mislu pičke? :D :D OOOOO pacek... tega pa zihr nism js mislu :closedeyes:
soncy Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Zopet poudarjanje kako je fino ko je nekdo svoboden, po drugi strani pa skoraj patetično iskanje nekoga. Pesek kam že? Med noge? V lase? Čez obraz? S peskom se prekriti, mogoče pa potem kdo pride?Aja, v oči. Koga? Mimoidočega, vseh ostalih? Nekaj ne štima. V glavnem, patetika. dej umir se, nisem ti jz kriva da povsod vidš napisan več kot je napisan. :wacko: pametuj svoji, mene pa pust pri miru. :angry: če bom koga rabila te pa obvestim, da mi ga najdeš :lol:
motogirl Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 (popravljeno) pizda ma kaj ta tle pametuje? si falil forum. ne pametuje... eno dužico si želi :blush: (vsaj jaz sem to tko zastopla) Popravljeno Junij 28, 2007. Popravil motogirl
sjeng Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Piknik piknik piknik, pa hranaaaaaaaaaaaaaaaa
Lobo Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Piknik piknik piknik, pa hranaaaaaaaaaaaaaaaa Ti pridem na pomoč. da ne boš preveč trpel in garal.
miha Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 ne da se mi brat nazaj :whistle: kera je zdej samska :naughty: :naughty:
sjeng Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Ti pridem na pomoč. da ne boš preveč trpel in garal. oki mi boš v usta nosil :D
motogirl Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 ne da se mi brat nazaj :whistle: kera je zdej samska :naughty: :naughty: če češ to vedet, se kr potrudi in lepo beri :evilgrin:
Priporočene objave