sjeng Objavljeno Junij 28, 2007 Deli Objavljeno Junij 28, 2007 a to kaka znanstvena študija al tvoja osebna? :hmm: Citat nekega grškega filozofa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 28, 2007 Deli Objavljeno Junij 28, 2007 Citat nekega grškega filozofa se mi zdel, da neki tko briljantnega ni moglo na tvojem zeljniku zrast :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 28, 2007 Deli Objavljeno Junij 28, 2007 Oki tkole je soncy rabim te za pečt ne za odbojko@Lobo govorim o odbojki, tam dobita 15 prednosti če igramo do 25 :D Ni mi jasno kako boš igral odbojko v takšni družbi? Zase vem, da bi imel pred očmi vse kaj drugega kot žogo. aja, vi se boste igral jz naj pa delam? :kva1: Ti pridem pomagat čevapčiče s pivom polivat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 28, 2007 Deli Objavljeno Junij 28, 2007 Ni mi jasno kako boš igral odbojko v takšni družbi? Zase vem, da bi imel pred očmi vse kaj drugega kot žogo. to se reče taktika za dekoncentracijo nasprotnika :naughty: Ti pridem pomagat čevapčiče s pivom polivat. neeeeee, bo preveč dišalooooo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 28, 2007 Deli Objavljeno Junij 28, 2007 (popravljeno) to se reče taktika za dekoncentracijo nasprotnika :naughty: neeeeee, bo preveč dišalooooo vidm da bom mogla začet nost visoke pete in lakirat nohte. :wacko: vsi me sam v kuhno tlačte :headbang: ok, sm hotla lobota citirat Popravljeno Junij 28, 2007. Popravil soncy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 28, 2007 Deli Objavljeno Junij 28, 2007 to se reče taktika za dekoncentracijo nasprotnika :naughty: neeeeee, bo preveč dišalooooo Izkoriščaš prednost domačega terena. Pa Soncy mora imeti model za čevapčiče delat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Junij 28, 2007 Deli Objavljeno Junij 28, 2007 vidm da bom mogla začet nost visoke pete in lakirat nohte. :wacko: vsi me sam v kuhno tlačte :headbang: Niso pete fora, ampak vsi tako zeeeeeeeelo cenimo tvoje kuharske spretnosti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 28, 2007 Deli Objavljeno Junij 28, 2007 (popravljeno) Niso pete fora, ampak vsi tako zeeeeeeeelo cenimo tvoje kuharske spretnosti :004 bravo za odgovor... se ti vidi nov stan ... :whistle: Popravljeno Junij 28, 2007. Popravil motogirl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 28, 2007 Deli Objavljeno Junij 28, 2007 Niso pete fora, ampak vsi tako zeeeeeeeelo cenimo tvoje kuharske spretnosti nč se zdej ne slin :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 :004 bravo za odgovor... se ti vidi nov stan ... :whistle: Eeee pa to iščem že celi čas, podporo :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 lahko vam jst popolnoma hladnokrvno pečem in kuham medtem ko boste počeli vragolije. glavno da bo zadost mesa :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 lahko vam jst popolnoma hladnokrvno pečem in kuham medtem ko boste počeli vragolije. glavno da bo zadost mesa :trance_33_sleep: Ti bom js pomagu... sm rad pri koritu... jim bova s polnimi usti mahala, ko bodo švical pri odbojki :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Ti bom js pomagu... sm rad pri koritu... jim bova s polnimi usti mahala, ko bodo švical pri odbojki :rolleyes: kot vedno, za jest jih je velik, za delat pa nobenga :angry: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 kot vedno, za jest jih je velik, za delat pa nobenga :angry: :lol: Jst bi pa delu! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 kot vedno, za jest jih je velik, za delat pa nobenga :angry: :lol: Brez dela ne bo jela, preprosto :naughty: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 (popravljeno) Jst bi pa delu! :whistle: Ja kaj pa te ti tu delaš? Kolk vem nisi samski. Saj ne da bi te naganjal s te strani. :beer2: Popravljeno Junij 29, 2007. Popravil Lobo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 (popravljeno) kot vedno, za jest jih je velik, za delat pa nobenga :angry: :lol: Sj bom samo žveču.. in se žrtvoval zate, da se ne boš zastrupila... :whistle: ... raj js drisko ali rano na želodcu dobim kot ti :lol1: ja sj.. slinauci.. vsi praujo da bi delal... pol pa kao.. U KOK ME KRIŽ BOLI ... :lol1: Popravljeno Junij 29, 2007. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Sj bom samo žveču.. in se žrtvoval zate, da se ne boš zastrupila... :whistle: ... raj js drisko ali rano na želodcu dobim kot ti :lol1: ja sj.. slinauci.. vsi praujo da bi delal... pol pa kao.. U KOK ME KRIŽ BOLI ... :lol1: mislm da ti bolj rabš kontrolo k jz :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 dej umir se, nisem ti jz kriva da povsod vidš napisan več kot je napisan. :wacko: pametuj svoji, mene pa pust pri miru. :angry: če bom koga rabila te pa obvestim, da mi ga najdeš :lol: Sem popolnoma miren, ti se na besedo "patetično" burno odzoveš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Sem popolnoma miren, ti se na besedo "patetično" burno odzoveš. žal mi presedajo ljudje k vedo o neznancu več kot on sam. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 žal mi presedajo ljudje k vedo o neznancu več kot on sam. :evilgrin: Tudi meni gre Freud rahlo na organ. Ampak se še vedno ne trudim blejati v istem sozvočju kot ostala čreda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Ja kaj pa te ti tu delaš? Kolk vem nisi samski. Saj ne da bi te naganjal s te strani. :beer2: Mislim, da si napačno informiran! :hmm: :nono: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Tudi meni gre Freud rahlo na organ. Ampak se še vedno ne trudim blejati v istem sozvočju kot ostala čreda. verjem, da vedno povem kar mislim neglede na posledice. .) če se pa včas zezam tuki pa moja stvar. :grim in tud nisem edina :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 verjem, da vedno povem kar mislim Povsem verjamem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Ej, zabremzajte malo svojo vročo kri... easy, vdihni globoko... zdaj pa izdihni... no, zdaj pa lepo pozitivno dalje :worship: Ni potrebe po ostrih besedah in polenih pod nogami :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave