maus Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Bolj poleno pod noge, kot v glavo :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Bolje poleno med nogami kakor pod nogami. :lol1: slovenskipregovor.press Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 verjem, da vedno povem kar mislim neglede na posledice. .) če se pa včas zezam tuki pa moja stvar. :grim in tud nisem edina :wacko: Da vedno poveš kaj misliš je tvoja odločitev, tako tudi sprejmi misel drugega brez pametovanja in psihoanalitičnih vloškov.V tem je point draga Soncy. :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Da vedno poveš kaj misliš je tvoja odločitev, tako tudi sprejmi misel drugega brez pametovanja in psihoanalitičnih vloškov.V tem je point draga Soncy. :friend1: in se oglasi drugi da me razsvetli :lol1: no, kdaj zdej piknik? da si zabeležm :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 in se oglasi drugi da me razsvetli :lol1: ... Razsvetljena al' ne... Fejst baba si! :whistle: ...no, kdaj zdej piknik? da si zabeležm :hmm: Zaqwa te pa na naš'ga ni b'lo? A? A? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 in se oglasi drugi da me razsvetli :lol1: Pa ti včasij rata tudi spravit kakšen razumen stavek skupaj? Razsvetlitev pri tebi - jalova posla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Js sm biu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Pa ti včasij rata tudi spravit kakšen razumen stavek skupaj? Razsvetlitev pri tebi - jalova posla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Razsvetljena al' ne... Fejst baba si! :whistle: Zaqwa te pa na naš'ga ni b'lo? A? A? ker me niste povabil :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Dost kreganja to delajte po PM-jih, tole je zejbantske tema in tu ni placa za prepire. Kokoške nazaj v kurnik, deci nazaj za šank. No glede piknika, mamo naloge razdeljene? soncy peče lobo zaljubljeno opazuje motogirl motogirl zaljubljeno opazuje mene jst lenarim vmes vaju pa še pr odbojki namaham Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Dost kreganja to delajte po PM-jih, tole je zejbantske tema in tu ni placa za prepire. Kokoške nazaj v kurnik, deci nazaj za šank. No glede piknika, mamo naloge razdeljene? soncy peče lobo zaljubljeno opazuje motogirl motogirl zaljubljeno opazuje mene jst lenarim vmes vaju pa še pr odbojki namaham lepo enakopravno si tole razdelil .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Dost kreganja to delajte po PM-jih, tole je zejbantske tema in tu ni placa za prepire. Kokoške nazaj v kurnik, deci nazaj za šank. No glede piknika, mamo naloge razdeljene? soncy peče lobo zaljubljeno opazuje motogirl motogirl zaljubljeno opazuje mene jst lenarim vmes vaju pa še pr odbojki namaham A js sm pa burek al kaj .. "biuši" prijatu :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 in se oglasi drugi da me razsvetli :lol1: no, kdaj zdej piknik? da si zabeležm :hmm: Ajde, predlogi na plan: 1. KDAJ: __________ 2. KJE: __________ 3. UDELEŽENCI: samski člani motosveta :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Dost kreganja to delajte po PM-jih, tole je zejbantske tema in tu ni placa za prepire. Kokoške nazaj v kurnik, deci nazaj za šank. No glede piknika, mamo naloge razdeljene? soncy peče lobo zaljubljeno opazuje motogirl motogirl zaljubljeno opazuje mene jst lenarim vmes vaju pa še pr odbojki namaham :lol1: opet sanja moj pujsek o kukuruz :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 A js sm pa burek al kaj .. "biuši" prijatu :closedeyes: Ooo sori prjatu maus- mi dela veter če bo prevroče in pazi na motogirl, da jo kdo ne spelje (čeprav mam filing da je to tko kt bi dal psu klobaso čuvat) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 (popravljeno) :lol1: opet sanja moj pujsek o kukuruz :winkiss: Mi nehaš prosim fantazije uničevat. :unsure: Popravljeno Junij 29, 2007. Popravil sjeng Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Ooo sori prjatumaus- mi dela veter če bo prevroče in pazi na motogirl, da jo kdo ne spelje (čeprav mam filing da je to tko kt bi dal psu klobaso čuvat) ja sam pošten ćovjek :closedeyes: .. tuđe ne dam.. svoje nemam :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Mi nehaš prosim fantazije uničevat. :unsure: :blush: sorči :004 Ooo sori prjatumaus- mi dela veter če bo prevroče in pazi na motogirl, da jo kdo ne spelje (čeprav mam filing da je to tko kt bi dal psu klobaso čuvat) :evilgrin: kako me lahko s klobaso primerjaš :headbang: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 mene pa s psom :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Mislim, da si napačno informiran! :hmm: :nono: :beer2: Ja pol pa dobrodošel v klubu odbojkarjev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Ja pol pa dobrodošel v klubu odbojkarjev. Sm mislu da je klub odojkarev :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 verjem, da vedno povem kar mislim neglede na posledice. .) Povsem verjamem. auč... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Pa ti včasij rata tudi spravit kakšen razumen stavek skupaj? Razsvetlitev pri tebi - jalova posla.tko razumenga res ne, da bi ga uspel ti dojet. zdej pa dost, konc debate. :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 In kdaj mislite, da bo ta "natega"? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 In kdaj mislite, da bo ta "natega"? :unsure: odvisno kdo bo koga :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave