sjeng Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 (popravljeno) :evilgrin: kako me lahko s klobaso primerjaš :headbang: :cry: Mislim da se zgodovina ponavlja Primiceva Julija ni globine Prešernovih metafor pa je dobu figo, ti pa mojih ne, zgleda se bom moral popravit. Romantika očitno ni pravi prijem zate. :winkiss: Popravljeno Junij 29, 2007. Popravil sjeng Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Mislim da se zgodovina ponavlja Primiceva Julija ni globine Prešernovih metafor pa je dobu figo, ti pa mojih ne, zgleda se bom moral popravit. Romantika očitno ni pravi prijem zate. :winkiss: Eh prijatu... jebeš romantiko... taktika "skidaj gaće" je boljša :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Mislim da se zgodovina ponavlja Primiceva Julija ni globine Prešernovih metafor pa je dobu figo, ti pa mojih ne, zgleda se bom moral popravit. Romantika očitno ni pravi prijem zate. :winkiss: Ma ne seri! Ti kar oponašaj še naprej Prešerna. Menda ja ne boš zaradi ene kikle zagonil večne posmrtne slave. Jaz bom pa oponašal Scheuschenstuela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Ma ne seri! Ti kar oponašaj še naprej Prešerna. Menda ja ne boš zaradi ene kikle zagonil večne posmrtne slave. Jaz bom pa oponašal Scheuschenstuela. Od posmrtne slave se še ni noben ponoči grel s postavno blondinko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 OMG!!! :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 OMG!!! :closedeyes: Kaj to pomeni? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Kaj to pomeni? :? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Kaj to pomeni? :? preprosto OMG 3 črke mogoce naključno izbrane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Kaj to pomeni? :? O moj bog :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Eh prijatu... jebeš romantiko... taktika "skidaj gaće" je boljša :lol1: :slap: in pol se lahko sploh še čudite zakaj ste samski :kva2: Od posmrtne slave se še ni noben ponoči grel s postavno blondinko. Tega pa le ne zapravi :nono: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 :slap: in pol se lahko sploh še čudite zakaj ste samski :kva2: Kdo se čudi in zakaj... js se ne :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Kdo se čudi in zakaj... js se ne :lol1: ne bodi tako pikolovski na vsako besedo :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 ne bodi tako pikolovski na vsako besedo :winkiss: V današnjem času drugač ne gre :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 V današnjem času drugač ne gre :evilgrin: lepa beseda lepo mesto najde :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 (popravljeno) lepa :worship: Popravljeno Junij 29, 2007. Popravil nofrus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 OMG!!! :closedeyes: Odi Mi Ga daj ? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Odi Mi Ga daj ? :whistle: :hmm: kaj pa naj bi to pomenilo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Junij 30, 2007 Deli Objavljeno Junij 30, 2007 Tega pa le ne zapravi :nono: :004 Ni šanse!!! mam filing kt da sm na loteriji zadel :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 30, 2007 Deli Objavljeno Junij 30, 2007 (popravljeno) Ni šanse!!! mam filing kt da sm na loteriji zadel :winkiss: :whistle: hja, sam eni ne znajo s svojim zadetkom smotrno ravnat in ga zlo hitro zapravijo... :krneki: Popravljeno Junij 30, 2007. Popravil motogirl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Junij 30, 2007 Deli Objavljeno Junij 30, 2007 :whistle: hja, sam eni ne znajo s svojim zadetkom smotrno ravnat in ga zlo hitro zapravijo... :krneki: Ma jst mislim da bom kos nalogi :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 30, 2007 Deli Objavljeno Junij 30, 2007 Ma jst mislim da bom kos nalogi :winkiss: bomo videli :whistle: ... ne hvalimo dneva pred nočjo... al kako že :winkiss: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Junij 30, 2007 Deli Objavljeno Junij 30, 2007 bomo videli :whistle: ... ne hvalimo dneva pred nočjo... al kako že :winkiss: :evilgrin: ... ali dobro blago se samo hvali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 30, 2007 Deli Objavljeno Junij 30, 2007 ... ali dobro blago se samo hvali :blink: kdo hvali in čigavo blago :? ... ejjjj, ne ti bjondi sredi noči take zagonetke...še edigs lahk za ekran začnem uporabljat :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Junij 30, 2007 Deli Objavljeno Junij 30, 2007 :blink: kdo hvali in čigavo blago :? ... ejjjj, ne ti bjondi sredi noči take zagonetke...še edigs lahk za ekran začnem uporabljat :grrr Sori srce, sej ni tko globoko, samo alkohol je :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Junij 30, 2007 Deli Objavljeno Junij 30, 2007 Zjuraj ti napišem nekaj lepšega... zdaj ne morem ravno dobro mislit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave