soncy Objavljeno Junij 30, 2007 Deli Objavljeno Junij 30, 2007 Js sm tud za piknik... seveda samo za samske morosvetovce :whistle: ... na naslednjem takem pikniku nas bo zihr sam še ene par :lol1: sej nas že za " kao" ta piknik samo enih par samskih :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 30, 2007 Deli Objavljeno Junij 30, 2007 sej nas že za " kao" ta piknik samo enih par samskih :lol1: a to vidva z mausom na koga cilata :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 30, 2007 Deli Objavljeno Junij 30, 2007 a to vidva z mausom na koga cilata :naughty: ah, kje pa :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 30, 2007 Deli Objavljeno Junij 30, 2007 ah, kje pa :whistle: nč bat... tko hitr pa samskega stanu tud ni za zapustit :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Junij 30, 2007 Deli Objavljeno Junij 30, 2007 (popravljeno) Sjeng.. greva skup samske punce lovit na Črni kal :whistle: No go, mam nekaj naciljano :D Glede piknika predlagam lokacijo Besnica, pa se res lahk zmenimo pa neki nardimo. Popravljeno Junij 30, 2007. Popravil sjeng Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 30, 2007 Deli Objavljeno Junij 30, 2007 Sjeng.. greva skup samske punce lovit na Črni kal :whistle: Maus sem ti že rekel da mi ne hodi pod Črni kal.Boš jato splašil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 30, 2007 Deli Objavljeno Junij 30, 2007 Maus sem ti že rekel da mi ne hodi pod Črni kal.Boš jato splašil... Tko se to dela... js jih plašim tebi v objem :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 30, 2007 Deli Objavljeno Junij 30, 2007 Tko se to dela... js jih plašim tebi v objem :naughty: Ok, dogovorjeno, samo ne okol pravt. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 ... in vse tiho je bilo :whistle: Fantje, punce so mnenja, da niste resni (no, ne pri motorjih, pri športu in puncah) ... torej, tu je priložnost, da se pokažete :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 ... in vse tiho je bilo :whistle: Fantje, punce so mnenja, da niste resni (no, ne pri motorjih, pri športu in puncah) ... torej, tu je priložnost, da se pokažete :naughty: Kdo je to reku :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 Kdo je to reku :closedeyes: saj ne rabiš poimensko vedet :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 saj ne rabiš poimensko vedet :naughty: maus je kot UDBA... sve dozna :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 1, 2007 Deli Objavljeno Julij 1, 2007 (popravljeno) maus je kot UDBA... sve dozna :naughty: če sem jaz zraven, ne boš nič izvedu :whistle: ti se raje z vsebino mojga posta ukvarjaj, ne s pobudniki :naughty: Popravljeno Julij 1, 2007. Popravil motogirl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 če sem jaz zraven, ne boš nič izvedu :whistle: sj nauš vedno zravn :whistle: ... al clo nikol ko sm js zravn :lol1: kaj je zdj s piknikom al bo al ja :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 sj nauš vedno zravn :whistle: ... al clo nikol ko sm js zravn :lol1:kaj je zdj s piknikom al bo al ja :naughty: brez skrbi... ne bo me zravn :evilgrin: ja, če se hitro ne zmenimo, bom prej ven padla iz te grupe motosvetovcev :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 A pol prawte, da ste še zmer vsi samski? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 A pol prawte, da ste še zmer vsi samski? :whistle: Firbec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 brez skrbi... ne bo me zravn :evilgrin: A nisi več samska :whistle: ? A pol prawte, da ste še zmer vsi samski? :whistle: js sm še vedno... :naughty: Firbec mene tud firbec matra :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 dobro kaj ste skuhali za eno žlobodro zej? maus? nč pečenja in pitja pira al kej? :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 dobro kaj ste skuhali za eno žlobodro zej? maus? nč pečenja in pitja pira al kej? :glare: mah kurc prijatu.. zgleda da bova morala sama si piknik organizirat ... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 Brez Pikija ni piknika. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 Brez Pikija ni piknika. :P Si samski ratu :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 Ne klič hudiča. Kaj sem ti pa naredu. :lol1: Sem pa očitno edini "vajenc" na motomarsu, k zna piknik zrihtat. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 Ne klič hudiča. Kaj sem ti pa naredu. :lol1: Sem pa očitno edini "vajenc" na motomarsu, k zna piknik zrihtat. :P Ne izpolnuješ pogojev za piknik ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 Ne izpolnuješ pogojev za piknik ;) a ti jih še :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave