motogirl Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 no no sej pravim da je za 250-300 km. torej 125 do 150 km v eno smer...dovolj do domžal :whistle: ja no, pol pa pridrajsaj s svojo makino :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 sem že na poti... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 sem že na poti... :whistle: se boš kj pr men ustavu na :beer2: .. al boš letu naprej :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 (popravljeno) pa ti resno misliš, da bom šel gledat prej al pa potem tvoj neobrit fris :unsure: :beer2: si bom vzel cajt samo zate :lol1: Popravljeno Julij 3, 2007. Popravil GorazdH Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 Malancani na žaru... njami. Pa popečena paprika in paradižnik.... mljask. Pa malo popečene čebul'ce. Pa na kruh, pa potreseš 8poliješ) s tržaško omako... Ima da prste poližejo... :whistle: da nau kdo mislu, da znam sam ćevape delat... Ata, jedilnik je kot se šika :rolleyes: :worship: , je kdo lačen ali ste sam lačni tipkovnice :unsure: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 Ata, jedilnik je kot se šika :rolleyes: :worship: , je kdo lačen ali ste sam lačni tipkovnice :unsure: :? eni bi piknik že zdavnaj meli...pa se tu raje samo pogovarjajo o tem :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 eni bi piknik že zdavnaj meli...pa se tu raje samo pogovarjajo o tem :unsure: That is to bad "IN & OUT" od mene :huh: :cry: :huh: Pol se pa vidmo, ko se vidmo, na cesti z visoko roko mahajočo, znano kot bratski pozdrav :yea1: :yea1: :yea1: lp nofrus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 That is to bad "IN & OUT" od mene :huh: :cry: :huh: Pol se pa vidmo, ko se vidmo, na cesti z visoko roko mahajočo, znano kot bratski pozdrav :yea1: :yea1: :yea1: lp nofrus si že samski ratu :whistle: zakaj zadnjič nisi vn pršu sedet :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 si že samski ratu :whistle: zakaj zadnjič nisi vn pršu sedet :naughty: Ma prilegel bi se piknik, ne glede na "stan" :grim Do Tony-jevega prihoda, se mi je zdelo, da je nekako zaključena družba, ti si dajal občutek, da nekoga čakaš in te ni bilo za motiti, pred tvojim prihodom je bilo pa polno zunaj, pol smo pa že odrinili :yes: P.S. naslednjič: vidimo & :beer2: zunaj ali pa kje drugje ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 Če da kdo za kufe, je vedno dobrodošel/la :lol1: .. res je , da sem unga z repsolko čakal... ampak to res ni nkol problem .. :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 eni bi piknik že zdavnaj meli...pa se tu raje samo pogovarjajo o tem :unsure: Al' pa še to ne... Jah, t'ku je tu. K't bi reku n'š precednik: "Velik' kokodakanja, pa malo jajc." :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 Al' pa še to ne... Jah, t'ku je tu. K't bi reku n'š precednik: "Velik' kokodakanja, pa malo jajc." :P sj mi si ga nardimo tud brez nergačev, a ne piki... bom pa samski na nesamskem pikniku tko k zadnjič :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 (popravljeno) sj mi si ga nardimo tud brez nergačev, a ne piki... bom pa samski na nesamskem pikniku tko k zadnjič :lol1: S'j pravm... Brez Piki-ja se boste sam' men'li pa nau nč... zgleda, da bom mogu spet v akcijo stop't... Sam' da se vreme zrihta. ;) Piki ne prevzema nobenih posledic za sreanske učinke v zvezi z vašo samskostjo. Zagrizeni samci se posvetujte z vašim duhovnikom, precednikom vlade ali precednikom države! :P Popravljeno Julij 4, 2007. Popravil PikiJapok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 Evo še en samski tukajle :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 hvala za komentar :blush: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 Evo še en samski tukajle :P AAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAA :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 Ja jaaaaaaaaaaaaaaaaa ;) @mikena: Ni za kej :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 Ja jaaaaaaaaaaaaaaaaa ;) @mikena: Ni za kej :) good to know :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 zgleda d "blatnih mož" nobena ne mara kej preveč :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 Sem lahko pridruženi član? (nisemsamskipress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tato Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 Pa še en član se je pojavil... :whistle: Samskipress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 zgleda d "blatnih mož" nobena ne mara kej preveč :whistle: hmmm....tole bi pa pokomenitirala.......ne da iščem karkoli, me je pa zbodel tole, ker to NI RES!!!!JASNO?? :worship: :yea1: :yea1: :kva2: ste the best ljudje.... :OK: :OK: bom pa ja vedla .) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 Pa še en :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 Trikrat hura za nas, ki se radi po blatu valamo ;) ane gozmOkak ;) :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tamikena Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 mene tut noben noče... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave