GorazdH Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 maus, da te slučajno ne srečm v petkah in z silikonskimi joški :eek: ...miška... :huh:
PikiJapok Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 Ehm, miške so pa posebna kategorija :blush: .... Ka' pa medvedki??? :blush:
civava Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 Ja Maus zadnje čase si res neki sumljivo kičast :naughty:
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 Ja Maus zadnje čase si res neki sumljivo kičast :naughty: Leta naredijo svoje :lol1:
civava Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 Ka' pa medvedki??? :blush: Medvedki so kul. Barbik pa nikol nisem marala. So moji ta stari ful pršparal :rolleyes: . Leta naredijo svoje :lol1: A to me še čaka? Jao mene. :whistle:
Sparx Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 Kaj pa piknik? :beer2: :friend2: :love1: :004 :blush: :inlove:
PikiJapok Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 Kaj pa piknik? :beer2: :friend2: :love1: :004 :blush: :inlove: Piknika pa očitno ne bo, dokler ga jaz ne organiziram... :headbang: Ampak potem ne bo samo za samske... Lahko pa bo "paritveni piknik". ;)
Sparx Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 Piknika pa očitno ne bo, dokler ga jaz ne organiziram... :headbang: Ampak potem ne bo samo za samske... Lahko pa bo "paritveni piknik". ;) In kaj čakaš, zima je blizu! :hmm:
PikiJapok Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 In kaj čakaš, zima je blizu! :hmm: Zma je zadnjih par dni že... zatorej... čakam pomlad... danes bi že znala prit... upam. :hmm:
Port Folio Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 Za ta druzga tudi ne boš tako hitro izvedel :naughty: ...tist pa zahteva dovolilnico :yea1: Dovolilnica se ponaredi :whistle: :evilgrin: :whistle:
motogirl Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 Dovolilnica se ponaredi :whistle: :evilgrin: :whistle: :slap: ta pa ne :nono: :winkiss:
GorazdH Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 ma kaka dovolilnica. čisto po "barbarske horde"...prideš slečeš pogledaš in greš. :fredy:
motogirl Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 ma kaka dovolilnica. čisto po "barbarske horde"...prideš slečeš pogledaš in greš. :fredy: ja, in greš po vseh štirih in plavim učem :alien1:
Lobo Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 ja, in greš po vseh štirih in plavim učem :alien1: Kaj pa, če bi lepo prosil? Bi se usmilila?
motogirl Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 Kaj pa, če bi lepo prosil? Bi se usmilila? "lepa beseda lepo mesto najde" :rolleyes: ... no, eni še znate :winkiss:
motogirl Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 (popravljeno) :hmm: a ti to z mano virtualno plešeš :P Piknika pa očitno ne bo, dokler ga jaz ne organiziram... :headbang: Ampak potem ne bo samo za samske... Lahko pa bo "paritveni piknik". ;) ajde...zrihtimo ta piknik, da ne bo res samo polno čvekanja brez dejanj :rolleyes: Popravljeno Julij 5, 2007. Popravil motogirl
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 Kaj pa, če bi lepo prosil? Bi se usmilila? Slinauc :naughty:
PikiJapok Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 (popravljeno) ajde...zrihtimo ta piknik, da ne bo res samo polno čvekanja brez dejanj :rolleyes: Predlagam RAKOV ŠKOCJAN ... morda naslednji konec tedna. Jaz prinesem prenosni žar in oglje, ter plastiko (kozarci, krožniki, pribor). Za ostalo poskrbijo drugi. Da vas slišim... :naughty: Popravljeno Julij 5, 2007. Popravil PikiJapok
ShadoW88 Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 Slinauc :naughty: Khm khm.. A morm kej napisat ? :D :whistle:
motogirl Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 Predlagam RAKOV ŠKOCJAN ... morda naslednji konec tedna. Da vas slišim... :naughty: evo, jaz sem za :rolleyes: Khm khm.. A morm kej napisat ? :D :whistle: :slap: ne rabš, maus je pač mišak :lol1:
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 (popravljeno) Khm khm.. A morm kej napisat ? :D :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :winkiss: :K sj.. ponavad me ocenjujejo tisti, ki me sploh ne poznajo :BUA: Popravljeno Julij 5, 2007. Popravil maus
ShadoW88 Objavljeno Julij 5, 2007 Objavljeno Julij 5, 2007 :slap: ne rabš, maus je pač mišak :lol1: :worship: :whistle: :whistle: :whistle: :winkiss: Se mi je zdelo O:-)
Priporočene objave