GorazdH Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 maus, da te slučajno ne srečm v petkah in z silikonskimi joški :eek: ...miška... :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Ehm, miške so pa posebna kategorija :blush: .... Ka' pa medvedki??? :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Ja Maus zadnje čase si res neki sumljivo kičast :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Ja Maus zadnje čase si res neki sumljivo kičast :naughty: Leta naredijo svoje :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Ka' pa medvedki??? :blush: Medvedki so kul. Barbik pa nikol nisem marala. So moji ta stari ful pršparal :rolleyes: . Leta naredijo svoje :lol1: A to me še čaka? Jao mene. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Kaj pa piknik? :beer2: :friend2: :love1: :004 :blush: :inlove: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Kaj pa piknik? :beer2: :friend2: :love1: :004 :blush: :inlove: Piknika pa očitno ne bo, dokler ga jaz ne organiziram... :headbang: Ampak potem ne bo samo za samske... Lahko pa bo "paritveni piknik". ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Piknika pa očitno ne bo, dokler ga jaz ne organiziram... :headbang: Ampak potem ne bo samo za samske... Lahko pa bo "paritveni piknik". ;) In kaj čakaš, zima je blizu! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 In kaj čakaš, zima je blizu! :hmm: Zma je zadnjih par dni že... zatorej... čakam pomlad... danes bi že znala prit... upam. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Za ta druzga tudi ne boš tako hitro izvedel :naughty: ...tist pa zahteva dovolilnico :yea1: Dovolilnica se ponaredi :whistle: :evilgrin: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Dovolilnica se ponaredi :whistle: :evilgrin: :whistle: :slap: ta pa ne :nono: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 ma kaka dovolilnica. čisto po "barbarske horde"...prideš slečeš pogledaš in greš. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 ma kaka dovolilnica. čisto po "barbarske horde"...prideš slečeš pogledaš in greš. :fredy: ja, in greš po vseh štirih in plavim učem :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 ja, in greš po vseh štirih in plavim učem :alien1: Kaj pa, če bi lepo prosil? Bi se usmilila? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 ja, in greš LOL :OK: sam da greš :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Kaj pa, če bi lepo prosil? Bi se usmilila? "lepa beseda lepo mesto najde" :rolleyes: ... no, eni še znate :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 (popravljeno) :hmm: a ti to z mano virtualno plešeš :P Piknika pa očitno ne bo, dokler ga jaz ne organiziram... :headbang: Ampak potem ne bo samo za samske... Lahko pa bo "paritveni piknik". ;) ajde...zrihtimo ta piknik, da ne bo res samo polno čvekanja brez dejanj :rolleyes: Popravljeno Julij 5, 2007. Popravil motogirl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Kaj pa, če bi lepo prosil? Bi se usmilila? Slinauc :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 (popravljeno) ajde...zrihtimo ta piknik, da ne bo res samo polno čvekanja brez dejanj :rolleyes: Predlagam RAKOV ŠKOCJAN ... morda naslednji konec tedna. Jaz prinesem prenosni žar in oglje, ter plastiko (kozarci, krožniki, pribor). Za ostalo poskrbijo drugi. Da vas slišim... :naughty: Popravljeno Julij 5, 2007. Popravil PikiJapok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Slinauc :naughty: Khm khm.. A morm kej napisat ? :D :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Predlagam RAKOV ŠKOCJAN ... morda naslednji konec tedna. Da vas slišim... :naughty: evo, jaz sem za :rolleyes: Khm khm.. A morm kej napisat ? :D :whistle: :slap: ne rabš, maus je pač mišak :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 (popravljeno) Khm khm.. A morm kej napisat ? :D :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :winkiss: :K sj.. ponavad me ocenjujejo tisti, ki me sploh ne poznajo :BUA: Popravljeno Julij 5, 2007. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 :slap: ne rabš, maus je pač mišak :lol1: :worship: :whistle: :whistle: :whistle: :winkiss: Se mi je zdelo O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Dve na enega! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave