ShadoW88 Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 sj.. ponavad me ocenjujejo tisti, ki me sploh ne poznajo :BUA: Jaz ne ocenjujem, jaz presojam... ;) Dve na enega! :headbang: Pomagaj prijatelju v stiski, ko jih je preveč :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 (popravljeno) Jaz ne ocenjujem, jaz presojam... ;)Pomagaj prijatelju v stiski, ko jih je preveč :whistle: Nism nate mislu :whistle: mam pa raj dve na men .. kot pa da me policaji tepejo :lol1: Popravljeno Julij 5, 2007. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 :whistle: :whistle: :whistle: :winkiss: :K sj.. ponavad me ocenjujejo tisti, ki me sploh ne poznajo :BUA: Maus, ti sam poskrb' da bo čevapčič s tabo na pikniku... Tista, ki ve da je strup v majhnih flaškah ga bo pa z užitkom posvaljkala, pa v sočno in toplo lepinjo dala... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Maus, ti sam poskrb' da bo čevapčič s tabo na pikniku... Tista, ki ve da je strup v majhnih flaškah ga bo pa z užitkom posvaljkala, pa v sočno in toplo lepinjo dala... :whistle: drek za analizo je tud v majhnih flaškah :lol1: čvapičič je pa skor vedno z mano.. v taki ali onaki obliki :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 pridem :whistle: se javim za pokuševalca pečenja :trance_33_sleep: kaj motogirl? ti bi mene prebutala ha? le daj, bom mausa nate odvezal :fight1: boš vidla kako zgleda ko te miš obgrize :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 drek za analizo je tud v majhnih flaškah :lol1:čvapičič je pa skor vedno z mano.. v taki ali onaki obliki :lol1: Sej če si bo vzela čas za temeljito analizo, ne bo nič narobe... :whistle: Saj se ne motim, a ne? :hmm: Mi pa tist "skor vedno z mano" ne gre v lajšto... A v tistih letih so vgrajeval take za demontažo? :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 (popravljeno) Pomagaj prijatelju v stiski, ko jih je preveč :whistle: bjonde dostkrat skup stopmo :naughty: Popravljeno Julij 5, 2007. Popravil motogirl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 ne pikijapok, če rečt, da ga je mel tolkokrat na gardeli (na toplem in vročem) da ga ma že prepečenga in ga nobena noče več...khm...pokušat :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Nism nate mislu :whistle: mam pa raj dve na men .. kot pa da me policaji tepejo :lol1: ne, ne, mene je mislu... ampak tolk kolikor vem o tebi je dovolj za to frazo :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 kaj motogirl? ti bi mene prebutala ha? le daj, bom mausa nate odvezal :fight1: boš vidla kako zgleda ko te miš obgrize :fredy: eh, prebutat se pa res nobenga ne splača... niti za moj tattoo ne... kaj druzga pa :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 kot recimo...? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 kot recimo...? :whistle: ne morem vsega naglas povedat :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 eh, prebutat se pa res nobenga ne splača... niti za moj tattoo ne... kaj druzga pa :naughty: Ah, kaj tatoo... preskoč'mo raje na "kaj druzga" :naughty: Le kaj se skriva za to ponudbo? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Ah, kaj tatoo... preskoč'mo raje na "kaj druzga" :naughty: Le kaj se skriva za to ponudbo? :whistle: Nevernik? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 :hmm: a ti to z mano virtualno plešeš :P :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 :naughty: luštn luštn :naughty: sam v živo je bolje :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 (popravljeno) Ajde banda... Dajmo se konkretno zjasnit. A bi se radi par'li, al' boste do konc' živle'ja samski? Ne glede na vaš status pa bi se lahko v soboto, 14. JULIJA, 2007-ega leta gospodovega dobili na pikniku v RAKOVEM ŠKOCJANU. Možnost prenočevanja v šotoru ali v hotelu (sporočite vnaprej, da rezerviram sobe) na lastne stroške. Za hrano, pivo in brezalkoholne pijače poskrbimo organizatorji, za ostalo pa si pomagajte sami. Zaželjen prihod z motornim kolesom, ni pa obvezen. O stroških se bomo pogovarjali, ko bo znano okvirno število interesentov (saj z večjim številom proporcionalno upadajo na posameznika). NA DAN Z BESEDO! Popravljeno Julij 5, 2007. Popravil PikiJapok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Ajde banda... Dajmo se konkretno zjasnit. A bi se radi par'li, al' boste do konc' živle'ja samski? Bom kr samska :whistle: Na žalost sem pa na dan piknika še na morju :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Jaz ma pa tekmo :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 js grem pa v branik na zbor :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Piki pa kaj se matraš...brez veze....so zmer neki zaposleni...pa naj bodo samski če tk hočjo..... :kva2: :kva2: :headbang: :headbang: :headbang: hm....ne glede na status, no ja itq sm.......samska :BUA: :( .....bi pa pršla zarad družbe......... :OK: :grim ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Piki pa kaj se matraš...brez veze....so zmer neki zaposleni...pa naj bodo samski če tk hočjo..... :kva2: :kva2: :headbang: :headbang: :headbang: hm....ne glede na status, no ja itq sm.......samska :BUA: :( .....bi pa pršla zarad družbe......... :OK: :grim ;) sj vem.. sam zarad mene :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 sj vem.. sam zarad mene :whistle: ne vem kk si ti to predstavlaš......si reku da te ne bo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 ne vem kk si ti to predstavlaš......si reku da te ne bo :whistle: TK TK :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 TK TK :lol1: ja kk tk :unsure: :kva2: sj nisi škofjeločan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave