MX_Peter Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Kje ste punce?? :rolleyes: :naughty: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Kje ste punce?? :rolleyes: :naughty: :D smo se razumno umaknile :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Aja? Je bla taka nuja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Aja? Je bla taka nuja :D pri teh otročjarijah že nimamo kaj več zravn delat :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Potem pa odprimo nov topic, "Samo za resne" :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 (popravljeno) Potem pa odprimo nov topic, "Samo za resne" :whistle: :worship: umaknile so se vse.. sikajo pa vseeno še,,, tko k ponavad :lol1: Popravljeno Julij 5, 2007. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 :worship: no no gosenek......ti si kle zih med najbl resnimi :whistle: :unsure: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 no no gosenek......ti si kle zih med najbl resnimi :whistle: :unsure: :kva2: :kva2: sveda sm resn gusenca moja :naughty: ... punce se bojijo resnih descev :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Potem pa odprimo nov topic, "Samo za resne" :whistle: ta topic bi potem sameval...itak tu ni nobenega resnega ... še dobr, da znajo vsaj resno motor vozit :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 ta topic bi potem sameval...itak tu ni nobenega resnega ... še dobr, da znajo vsaj resno motor vozit :evilgrin: Tudi to je v velikih primerih samo na jeziku :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 (popravljeno) sveda sm resn gusenca moja :naughty: ... punce se bojijo resnih descev :lol1: ja ja si ti resn pr zajebanciji.... :kva2: :D ti pa resnost....to mi nekak ne potegne skupi :kva2: Popravljeno Julij 5, 2007. Popravil metuljcica46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 glej, glej ... in kr naenkrat je 7 opazovalcev tega topica :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Nč več, sami neresneži :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 js grem pa v branik na zbor :whistle: lesce dec, v lesce greš ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 (popravljeno) Tle nikoli resnosti ni blo in je tudi ne bo :grrr Popravljeno Julij 5, 2007. Popravil ShadoW88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Tle nikoli resnosti ni blo in je tudi ne bo :grrr Kaj da ne jst sm skos smrtno resen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Kaj da ne jst sm skos smrtno resen Ne bom komentirala :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Julij 6, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 6, 2007 Uf tema pa se je prebudila. Mogoče bom še zahteval avtorske pravice za odprtje teme :naughty: :winkiss: Uživajte, jaz se praviloma ne smem več oglašat v tej temi, čeprav nikol ne veš kdaj prav pride :whistle: Na piknik me pa ne bo, ker bom na Žar mojstru zelo blizu motogirl. No jutri bom pa itak še bližje pri njej :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Julij 6, 2007 Deli Objavljeno Julij 6, 2007 (popravljeno) Uf tema pa se je prebudila.Mogoče bom še zahteval avtorske pravice za odprtje teme :naughty: :winkiss: Uživajte, jaz se praviloma ne smem več oglašat v tej temi, čeprav nikol ne veš kdaj prav pride :whistle: Na piknik me pa ne bo, ker bom na Žar mojstru zelo blizu motogirl. No jutri bom pa itak še bližje pri njej :naughty: A potem tele virtualne zmenkarije delujejo? :P :D Popravljeno Julij 6, 2007. Popravil MX_Peter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 6, 2007 Deli Objavljeno Julij 6, 2007 A potem tele virtualne zmenkarije delujejo? :P :D Optimist :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 6, 2007 Deli Objavljeno Julij 6, 2007 Uživajte, jaz se praviloma ne smem več oglašat v tej temi, čeprav nikol ne veš kdaj prav pride :whistle: Na piknik me pa ne bo, ker bom na Žar mojstru zelo blizu motogirl. No jutri bom pa itak še bližje pri njej :naughty: Da ne bo nesporazumov... samo blizu mi boš (verjetno) tam na pikniku ... :hmm: jutri mi boš pa kje bližje :huh: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Julij 6, 2007 Deli Objavljeno Julij 6, 2007 Uhh, kaka tema... :rolleyes: Much ado about nothing... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Julij 6, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 6, 2007 A potem tele virtualne zmenkarije delujejo? :P :D Jah pri nekaterih očitno ja. Imajo že tudi naslednike :naughty: Motogirl: no videl ase najbrž ne bova, bližina je lahko "relativna" :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 6, 2007 Deli Objavljeno Julij 6, 2007 Uhh, kaka tema... :rolleyes: Much ado about nothing... :whistle: Res je... ta tema je taka kot je koristnost lukenj v ementalerju :whistle: Motogirl: no videl ase najbrž ne bova, bližina je lahko "relativna" :rolleyes: to bi tud jaz rekla :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Julij 6, 2007 Deli Objavljeno Julij 6, 2007 Jah pri nekaterih očitno ja. Imajo že tudi naslednike :naughty: To je pa lepo slišat :) Je treba poskrbet za nataliteto slovencev :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave