MX_Peter Objavljeno Julij 12, 2007 Deli Objavljeno Julij 12, 2007 Tak me boš bolj težko našla, razen kje na pisti ;) Kaj pa če sem na kolesu :unsure: sej ma tudi belanco in dva kolesa :lol: PS: Upam da boš takrat nosila očala hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 12, 2007 Deli Objavljeno Julij 12, 2007 Tak me boš bolj težko našla, razen kje na pisti ;) Kaj pa če sem na kolesu :unsure: sej ma tudi belanco in dva kolesa :lol: PS: Upam da boš takrat nosila očala hehe pa dobr... a ti češ, da te najdem :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Julij 12, 2007 Deli Objavljeno Julij 12, 2007 Ne želim si samo, da me opaziš, ko bom na cesti in me lepo obvoziš :evilgrin: Varnost je na prvem mestu ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 12, 2007 Deli Objavljeno Julij 12, 2007 Ne želim si samo, da me opaziš, ko bom na cesti in me lepo obvoziš :evilgrin: Varnost je na prvem mestu ;) hehe...izgovori ... :slap: spet si skrenu s teme... zdaj pa je varnost namesto samcev :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Julij 12, 2007 Deli Objavljeno Julij 12, 2007 vse drugo kot tole kar tu bereš :rolleyes: javni forum ni ravno primeren za neke hude ljubezenske debate. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 kaj ne, bolj smešne in zabavne stvari kot je kaka ljubavna tema je ni :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 javni forum ni ravno primeren za neke hude ljubezenske debate. :hmm: Zakaj ne? Če smo vsi radi tko pametni za druge in se radi vmešavamo vsepovsod :grim :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 Bizgeci samski, saj ste hujši kot poročenci...to, to,zakaj bi vam bilo lažje. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 There's no privacy here!!! :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 nč več ne štekam... najbolj se kurčijo uni k niso samski :headbang: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 vidiš nam samskim se vedno kaj dogaja, skozi je kej...ostali zapadejo v rutino, depresijo, enoličen, da ne rečem skoraj odvečen seks, eden drugemu postanejo partnerji nek servis, samoumenvno zahtevanje in vztrajanje na bedarijah itd... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 vidiš nam samskim se vedno kaj dogaja, skozi je kej...ostali zapadejo v rutino, depresijo, enoličen, da ne rečem skoraj odvečen seks, eden drugemu postanejo partnerji nek servis, samoumenvno zahtevanje in vztrajanje na bedarijah itd... :whistle: predn se sploh zmenta, kam bosta šla in kaj bosta oblekla.. sem jaž že na črnem kalu in tangice gledam :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 predn se sploh zmenta, kam bosta šla in kaj bosta oblekla.. sem jaž že na črnem kalu in tangice gledam :lol1: Ja sam na tvojo smolo gledaš moje :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 pa dobr... a ti češ, da te najdem :unsure: Če me najdeš, bo luštno, če ne sem pa... na Vršiču :whistle: t'ko... da ne bo samo nakladanje tuki... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 (popravljeno) Ja sam na tvojo smolo gledaš moje :D ne tvoje.. nene :whistle: ajihbošmeuzašankomulescahpress Popravljeno Julij 13, 2007. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 Z odlokom ukinit samski stan!!!!!!!!!!!!! :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 Z odlokom ukinit samski stan!!!!!!!!!!!!! :krneki: kaj pa, če sta samski dečko in samska grlica skupi :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 javni forum ni ravno primeren za neke hude ljubezenske debate. :hmm: kot prvo tole pisanje tudi v bližino kake hude ljubezenske debate ni prišlo, kot drugo pa je forum za pisanje, izmenjavanje mnenj in pogledov na določene stvari, in pod rubriko Ljubezen je tudi debata o tem mišljena :yes: ...če se ti pa gre za zajebancijo, pa odpri rubriko Zajebancije in tja lahko mečete vse, kar vam na to temo pade v glavo :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 (popravljeno) vidiš nam samskim se vedno kaj dogaja, skozi je kej...ostali zapadejo v rutino, depresijo, enoličen, da ne rečem skoraj odvečen seks, eden drugemu postanejo partnerji nek servis, samoumenvno zahtevanje in vztrajanje na bedarijah itd... :whistle: :hmm: a ti to iz lastnih izkušenj posplošuješ :lol1: še dobr, da pri meni nikoli ne postane tako dolgočasno, rutinsko ... :worship: Popravljeno Julij 13, 2007. Popravil motogirl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 Z odlokom ukinit samski stan!!!!!!!!!!!!! :krneki: Ivo Boscarol? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 (popravljeno) nč več ne štekam... najbolj se kurčijo uni k niso samski :headbang: ... :lol1: normalno... ker so nam fouš, da se nam dogaja :010 Popravljeno Julij 13, 2007. Popravil motogirl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 Če me najdeš, bo luštno, če ne sem pa... na Vršiču :whistle: t'ko... da ne bo samo nakladanje tuki... :P ma joj, kam si mogu se zapeljat ... še dobro, da se na Triglav ne da z motorjem :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 kaj pa, če sta samski dečko in samska grlica skupi :whistle: ZOOFILIJA ne šteje Mausi, tako da lohk brez skrbi :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 Ja ja.. fouš.. še posebi unim, k se delajo, da se jim full dogaja :headbang: pod kurčijo, pa sem mislu vsajajo v samske :closedeyes: ZOOFILIJA ne šteje Mausi, tako da lohk brez skrbi :worship: kaj pa če grlici golobčka spustiš :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 ma joj, kam si mogu se zapeljat ... še dobro, da se na Triglav ne da z motorjem :naughty: S'm pač kozliček... če ne drugače pa po horoskopu... Sploh pa, se splača potrudit. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave