MX_Peter Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 Tak me boš bolj težko našla, razen kje na pisti ;) Kaj pa če sem na kolesu :unsure: sej ma tudi belanco in dva kolesa :lol: PS: Upam da boš takrat nosila očala hehe
motogirl Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 Tak me boš bolj težko našla, razen kje na pisti ;) Kaj pa če sem na kolesu :unsure: sej ma tudi belanco in dva kolesa :lol: PS: Upam da boš takrat nosila očala hehe pa dobr... a ti češ, da te najdem :unsure:
MX_Peter Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 Ne želim si samo, da me opaziš, ko bom na cesti in me lepo obvoziš :evilgrin: Varnost je na prvem mestu ;)
motogirl Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 Ne želim si samo, da me opaziš, ko bom na cesti in me lepo obvoziš :evilgrin: Varnost je na prvem mestu ;) hehe...izgovori ... :slap: spet si skrenu s teme... zdaj pa je varnost namesto samcev :lol1:
simonsi Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 vse drugo kot tole kar tu bereš :rolleyes: javni forum ni ravno primeren za neke hude ljubezenske debate. :hmm:
GorazdH Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 kaj ne, bolj smešne in zabavne stvari kot je kaka ljubavna tema je ni :whistle:
civava Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 javni forum ni ravno primeren za neke hude ljubezenske debate. :hmm: Zakaj ne? Če smo vsi radi tko pametni za druge in se radi vmešavamo vsepovsod :grim :naughty:
GREY WOLF Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 Bizgeci samski, saj ste hujši kot poročenci...to, to,zakaj bi vam bilo lažje. :naughty:
civava Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 There's no privacy here!!! :naughty: :naughty: :naughty:
maus Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 nč več ne štekam... najbolj se kurčijo uni k niso samski :headbang: ...
GorazdH Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 vidiš nam samskim se vedno kaj dogaja, skozi je kej...ostali zapadejo v rutino, depresijo, enoličen, da ne rečem skoraj odvečen seks, eden drugemu postanejo partnerji nek servis, samoumenvno zahtevanje in vztrajanje na bedarijah itd... :whistle:
maus Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 vidiš nam samskim se vedno kaj dogaja, skozi je kej...ostali zapadejo v rutino, depresijo, enoličen, da ne rečem skoraj odvečen seks, eden drugemu postanejo partnerji nek servis, samoumenvno zahtevanje in vztrajanje na bedarijah itd... :whistle: predn se sploh zmenta, kam bosta šla in kaj bosta oblekla.. sem jaž že na črnem kalu in tangice gledam :lol1:
sjeng Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 predn se sploh zmenta, kam bosta šla in kaj bosta oblekla.. sem jaž že na črnem kalu in tangice gledam :lol1: Ja sam na tvojo smolo gledaš moje :D
PikiJapok Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 pa dobr... a ti češ, da te najdem :unsure: Če me najdeš, bo luštno, če ne sem pa... na Vršiču :whistle: t'ko... da ne bo samo nakladanje tuki... :P
maus Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 (popravljeno) Ja sam na tvojo smolo gledaš moje :D ne tvoje.. nene :whistle: ajihbošmeuzašankomulescahpress Popravljeno Julij 13, 2007. Popravil maus
GREY WOLF Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 Z odlokom ukinit samski stan!!!!!!!!!!!!! :krneki:
maus Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 Z odlokom ukinit samski stan!!!!!!!!!!!!! :krneki: kaj pa, če sta samski dečko in samska grlica skupi :whistle:
motogirl Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 javni forum ni ravno primeren za neke hude ljubezenske debate. :hmm: kot prvo tole pisanje tudi v bližino kake hude ljubezenske debate ni prišlo, kot drugo pa je forum za pisanje, izmenjavanje mnenj in pogledov na določene stvari, in pod rubriko Ljubezen je tudi debata o tem mišljena :yes: ...če se ti pa gre za zajebancijo, pa odpri rubriko Zajebancije in tja lahko mečete vse, kar vam na to temo pade v glavo :worship:
motogirl Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 (popravljeno) vidiš nam samskim se vedno kaj dogaja, skozi je kej...ostali zapadejo v rutino, depresijo, enoličen, da ne rečem skoraj odvečen seks, eden drugemu postanejo partnerji nek servis, samoumenvno zahtevanje in vztrajanje na bedarijah itd... :whistle: :hmm: a ti to iz lastnih izkušenj posplošuješ :lol1: še dobr, da pri meni nikoli ne postane tako dolgočasno, rutinsko ... :worship: Popravljeno Julij 13, 2007. Popravil motogirl
wind Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 Z odlokom ukinit samski stan!!!!!!!!!!!!! :krneki: Ivo Boscarol? :?
motogirl Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 (popravljeno) nč več ne štekam... najbolj se kurčijo uni k niso samski :headbang: ... :lol1: normalno... ker so nam fouš, da se nam dogaja :010 Popravljeno Julij 13, 2007. Popravil motogirl
motogirl Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 Če me najdeš, bo luštno, če ne sem pa... na Vršiču :whistle: t'ko... da ne bo samo nakladanje tuki... :P ma joj, kam si mogu se zapeljat ... še dobro, da se na Triglav ne da z motorjem :naughty:
GREY WOLF Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 kaj pa, če sta samski dečko in samska grlica skupi :whistle: ZOOFILIJA ne šteje Mausi, tako da lohk brez skrbi :worship:
maus Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 Ja ja.. fouš.. še posebi unim, k se delajo, da se jim full dogaja :headbang: pod kurčijo, pa sem mislu vsajajo v samske :closedeyes: ZOOFILIJA ne šteje Mausi, tako da lohk brez skrbi :worship: kaj pa če grlici golobčka spustiš :whistle:
PikiJapok Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 ma joj, kam si mogu se zapeljat ... še dobro, da se na Triglav ne da z motorjem :naughty: S'm pač kozliček... če ne drugače pa po horoskopu... Sploh pa, se splača potrudit. ;)
Priporočene objave