GREY WOLF Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 Ja ja.. fouš.. še posebi unim, k se delajo, da se jim full dogaja :headbang: pod kurčijo, pa sem mislu vsajajo v samske :closedeyes: kaj pa če grlici golobčka spustiš :whistle: Eh samo ne po pasulju... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 S'm pač kozliček... če ne drugače pa po horoskopu... Sploh pa, se splača potrudit. ;) kozlička bomo spekl :whistle: ... so mi oblubl tm nekje na vašem koncu :whistle: .. tko da.. kr počas svojo pikico nauč vozt :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 Eh samo ne po pasulju... :naughty: prebranac... tvelki beli fižoučki :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 motogirl, jaz samo opazujem te patetične predstave pr parčkih... :whistle: sej veš kako je...moški in ženska se data skupaj zato, da rešujeta skupne probleme, ki jih ne bi bilo, če ne bi bila skupaj :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 prebranac... tvelki beli fižoučki :whistle: V stilu tauče na gauče... :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 sej veš kako je...moški in ženska se data skupaj zato, da rešujeta skupne probleme, ki jih ne bi bilo, če ne bi bila skupaj :trance_33_sleep: mister GorazdH... 10 point ... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 motogirl, jaz samo opazujem te patetične predstave pr parčkih... :whistle: sej veš kako je...moški in ženska se data skupaj zato, da rešujeta skupne probleme, ki jih ne bi bilo, če ne bi bila skupaj :trance_33_sleep: Ti se kar tolaži! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 V stilu tauče na gauče... :eek: v stilu.. ne vidiš ga.. ali miriše.. tu negnde se sakrio :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 Dost sranja, ste vs samski rod zasmradli... Živeli samčki in samičke :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 V stilu tauče na gauče... :eek: Misliš "tavče na garavče"? po srbsko: pasulj prebranac... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 Dost sranja, ste vs samski rod zasmradli...Živeli samčki in samičke :whistle: na to se pa res pije, pirjatu moj :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 Živeli samčki in samičke :whistle: Pojdite bratje in sestre in plodite se... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 Misliš "tavče na garavče"?po srbsko: pasulj prebranac... Nč ne mislim,zato sem tako zapisal,smrdi pa isto :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 na to se pa res pije, pirjatu moj :beer2: Heh, več pijanih samčkov,več prostih samičk... :naughty: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 piki.. vsaka je sama, samo da gre dec u službo, na furco, vrt okopavat, u trgovino itd ... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 Nč ne mislim,zato sem tako zapisal,smrdi pa isto :whistle: Sorry, ma "južnjaška kri" mi ne da, da mi kvariš "jezik na majcite". ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 piki.. vsaka je sama, samo da gre dec u službo, na furco, vrt okopavat, u trgovino itd ... :naughty: Mausi... to mi delaj... sicer dvorezen meč, ampak, važno da s(m)o vsi zadovolj(e)ni... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 Heh, več pijanih samčkov,več prostih samičk... :naughty: :beer2: več jih bo spoznalo. kaj je užitek :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 no zej po vsem tem pisrjenju bi morala že kera nas opazit... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 no zej po vsem tem pisrjenju bi morala že kera nas opazit... :glare: a ne dobivaš nč ponudb na PM :o ... ti jih ene 50 odstopm.. ne zmorm vsega :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 Mamac smo spustili... čakajmo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 ponudbe na PM? kaj je to PM? :whistle: se me ne upajo kliknit :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 Dober ribič je potrpežljiv... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 ponudbe na PM? kaj je to PM? :whistle: se me ne upajo kliknit :rolleyes: mene pošiljajo u PM (pič.. mate..nu) .. to ti je PM mene sicer klikakjo po internetu sam če majo močn protivirusni program :lol1:.. v živo pa dotikajo s palco :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 mene sicer klikakjo po internetu sam če majo močn protivirusni program :lol1:.. v živo pa dotikajo s palco :whistle: Itak, če si pa maneken... :whistle: Se bojijo, da te ne umažejo! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave