GREY WOLF Objavljeno Julij 18, 2007 Deli Objavljeno Julij 18, 2007 :Dtilulilulilu :lol: Je v Kozini kaj odprtega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 18, 2007 Deli Objavljeno Julij 18, 2007 Je v Kozini kaj odprtega? da ne bi čez Kal hodu :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 18, 2007 Deli Objavljeno Julij 18, 2007 da ne bi čez Kal hodu :closedeyes: Ah ne, dobrodošel do Kala, pod pa...kurnik zaprt. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 18, 2007 Deli Objavljeno Julij 18, 2007 Ah ne, dobrodošel do Kala, pod pa...kurnik zaprt. :krneki: nad kalom pa vsaj en uč zaprt :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 18, 2007 Deli Objavljeno Julij 18, 2007 nad kalom pa vsaj en uč zaprt :lol1: Mikena???? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 18, 2007 Deli Objavljeno Julij 18, 2007 Mikena???? :naughty: kdo ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 18, 2007 Deli Objavljeno Julij 18, 2007 kdo ? :rolleyes: :whistle: iz Kozine... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 18, 2007 Deli Objavljeno Julij 18, 2007 :rolleyes: :whistle: iz Kozine... res da je na K .. ampak o Kalu govoriva :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzi Objavljeno Julij 18, 2007 Deli Objavljeno Julij 18, 2007 hm pa kaj je s teboj? no saj so samo 3 možnosti... 1.) al si tak grda da te noben noče pofukat pa prosiš za to 2.) al si samo na gobec rastla pa pač rada govoriš, ko pride do akcije pa ni nič od seksa ker ne daš 3.) al se pač samo rada hecaš po forumih in se potem doma smejiš komentarjem Če se v vsem trojem motim pa sem še jaz kandidat da te nažgem ;) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :slap: :slap: :slap: dan družba morem priznat da sem prvič tule in vidim da ste prav zabavni :naughty: :naughty: jst sem tudi samska pa še otročka imam pa nimam težav z osamljenostjo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Julij 18, 2007 Deli Objavljeno Julij 18, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :slap: :slap: :slap: dan družba morem priznat da sem prvič tule in vidim da ste prav zabavni :naughty: :naughty: jst sem tudi samska pa še otročka imam pa nimam težav z osamljenostjo take nimate pomojm nikol takih tezav :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :slap: :slap: :slap: dan družba morem priznat da sem prvič tule in vidim da ste prav zabavni :naughty: :naughty: jst sem tudi samska pa še otročka imam pa nimam težav z osamljenostjo jz jih mam 14 :whistle: in to same mulce :naughty: :lol1: sm kar srečna ko hodjo vsaj spat drugam, me izmučjo že podnev :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 jz jih mam 14 :whistle: in to same mulce :naughty: :lol1: sm kar srečna ko hodjo vsaj spat drugam, me izmučjo že podnev :lol1: če bi dec hodu spat drugam.. ne vem če bi bila srečna :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 če bi dec hodu spat drugam.. ne vem če bi bila srečna :whistle: ma je hodu :grim pa sem revežu pomagla, da ma tud gate pr ljubici :whistle: čeprav jih more zdej sam prat :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 ma je hodu :grim pa sem revežu pomagla, da ma tud gate pr ljubici :whistle: čeprav jih more zdej sam prat :lol1: pol je bolj, da je brez gat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 pol je bolj, da je brez gat :whistle: zarad mene tud lahko :lol1: me ne gane, spljoh :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 zarad mene tud lahko :lol1: me ne gane, spljoh :grrr o kermu decu pa govorimo :whistle: js morm gate nost, da se ne spotikam :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 o kermu decu pa govorimo :whistle: js morm gate nost, da se ne spotikam :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 o kermu decu pa govorimo :whistle: js morm gate nost, da se ne spotikam :lol1: Ja, ja, zopet ti o pitončku. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 o kermu decu pa govorimo :whistle: js morm gate nost, da se ne spotikam :lol1: Obrij se, da si ne boš po kocinah hodil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzi Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 soncy :worship: :worship: na vse ostalo pa mam takle komentar :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 21, 2007 Deli Objavljeno Julij 21, 2007 Malo prej spoznala, da je res najbolje biti sam :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Julij 21, 2007 Deli Objavljeno Julij 21, 2007 Malo prej spoznala, da je res najbolje biti sam :closedeyes: neki časa ja hehe :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 21, 2007 Deli Objavljeno Julij 21, 2007 neki časa ja hehe :whistle: :nono: Na žalost ne gre to kar tako :closedeyes: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Julij 21, 2007 Deli Objavljeno Julij 21, 2007 Malo prej spoznala, da je res najbolje biti sam :closedeyes: Odvisno, kaj pričakuješ od zveze. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 21, 2007 Deli Objavljeno Julij 21, 2007 Odvisno, kaj pričakuješ od zveze. Vsaj eno solidno obnašanje :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave