Irencko Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 nism se parčku.. sj me nubena ne maraj spljoh ne :closedeyes: sj maš poun kurnk :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 v kakšni sobi???mene sploh nikol ni doma,sam lutam okol :rolleyes: pa nikjer nobene :unsure: kako nker nobene če skos lutaš... prluti kam :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 v napačnih krajih ob napačnih časih :naughty: ja to sn že porajtal :closedeyes: pa mi povej kateri so pravi kraji,pa ker čas je pravi :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 kako nker nobene če skos lutaš... prluti kam :naughty: mi je treba povedat kam morem prlutat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 ja to sn že porajtal :closedeyes: pa mi povej kateri so pravi kraji,pa ker čas je pravi :naughty: To si pa napačno osebo vprašal :blush: .. Tudi jaz spadam k tej temi :unsure: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 To si pa napačno osebo vprašal :blush: .. Tudi jaz spadam k tej temi :unsure: :whistle: v čimkrajšem možnem času bo potrebno organizirat kakšen"lutalni dan" dan za vse,ki ne vemo,kje in kdaj se je treba pojavt , :closedeyes: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 sam res... ma kdo kako idejo? :whistle: :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 sam res... ma kdo kako idejo? :whistle: :naughty: :whistle: pa to idejo smo že dal s piknikom... ker pa je treba vse malo bolj organizirat, se da it na lažjo varianto, npr. določen dan, določeno uro na Zbilju ali pa... kje drugje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 jst sm za :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 jst sm za :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 jst sm za :whistle: jest tudi :naughty: pa tud če morem dopust prestavt :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzi Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 noup, jst sem tudi še kr samska :headbang: me tudi noben noče :headbang: :krneki: :krneki: jap, pa piknik samskih bi bil super :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 (popravljeno) pa to idejo smo že dal s piknikom... ker pa je treba vse malo bolj organizirat, se da it na lažjo varianto, npr. določen dan, določeno uro na Zbilju ali pa... kje drugje... v zbiljah....ob zbiljskem jezeru... :closedeyes: :) jz sm tut za....samo če bo par oseb tam k jih nočem videt...me ne bo :closedeyes: :closedeyes: Popravljeno Julij 23, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 v zbiljah....ob zbiljskem jezeru... :closedeyes: :)jz sm tut za....samo če bo par oseb tam k jih nočem videt...me ne bo :closedeyes: :closedeyes: to sm pa sigurn jst :whistle: :whistle: pol pa ne pridem sam da bo minca zvami :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 še se držimo, še smo samski :yea1: pravi borci se ne predajo :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 Kaj ste se vsi poparčkal, da je takšna tišina nastala tu? :whistle: A rabiš drugo polovico? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 V sobi vas bo pa res kera našla :D A k tebi pa kar na dom hodijo? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 noup, jst sem tudi še kr samska :headbang: me tudi noben noče :headbang: :krneki: :krneki: jap, pa piknik samskih bi bil super :naughty: :naughty: no dej te bom jst :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 torej ki pa kdaj...? še se držimo, še smo samski :yea1: pravi borci se ne predajo :trance_33_sleep: hehe, a ni tvoje že vse moje... razn... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 A rabiš drugo polovico? :grrr Je bolje tako kot je :unsure: .. za enkrat :whistle: A k tebi pa kar na dom hodijo? :P :nono: to pa ne gre tako..Samo jaz se ne pritožujem :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 js sm tud samski... str samec :lol1:... tud piknik mi ne pomaga več :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 (popravljeno) torej ki pa kdaj...? kjer koli kadar koli :D,sam de se kam kej premakne :grim Popravljeno Julij 23, 2007. Popravil bivol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 Na koncu bo pa zopet ostalo samo pri dogovoru :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 Na koncu bo pa zopet ostalo samo pri dogovoru :whistle: uni, k se zanimajo en za druzga, se itak vzporedno že davno po PM-jih in privat dol dajejo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 uni, k se zanimajo en za druzga, se itak vzporedno že davno po PM-jih in privat dol dajejo :) Imajo vsaj kaj od tega :naughty: Ali bi bil piknik namenjen samo tem ali spoznanstvu? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave