motogirl Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 Ja pa kaj še, nobena ne bo lezla po mojmu motorju :nono: :nono: po mojmu motorju tud ne bo noben lezu :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 kaj pa po tebi? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 (popravljeno) kaj pa po tebi? :whistle: :devil: jaz nisem mašina, pardon motor :P Popravljeno Julij 26, 2007. Popravil motogirl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 :whistle: hmmm...mašina... :naughty: ..ja to bi znalo bit taprav izraz. ne mi plezat po mašini :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 :whistle: hmmm...mašina... :naughty: ..ja to bi znalo bit taprav izraz. ne mi plezat po mašini :devil: Se lahko teleskop zlomi :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 pr hondi je iz kovanega jekla :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 če je dizl mašina.. pri štandgasu dobr trese :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 če je dizl mašina.. pri štandgasu dobr trese :whistle: Sploh še, če je staro ko biblija. Edini problem zna bit, da že olje spušča. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 Sploh še, če je staro ko biblija. Edini problem zna bit, da že olje spušča. Kajne problem, lubrifikanta nikoli dovolj :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 ne razumem podnaslova teme "žalost delimo z drugimi" a smo samski res žalostni? Ko se ozrem naokoli se mi zdi da je prej obratno ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 ne razumem podnaslova teme "žalost delimo z drugimi" a smo samski res žalostni? Ko se ozrem naokoli se mi zdi da je prej obratno ... ker se obračaš za 360 stopinj... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 še dobro, ker na koncu v ogledalu vedno vidim srečnega človeka :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 ne razumem podnaslova teme "žalost delimo z drugimi" a smo samski res žalostni? Ko se ozrem naokoli se mi zdi da je prej obratno ... Nismo nismo, nam kr ustreza spet bit mal samski ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 sej tle delijo svojo žalost tudi nekateri, ki niso samski :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 sej tle delijo svojo žalost tudi nekateri, ki niso samski :rolleyes: Že vedo/mo zakaj :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 Že vedo/mo zakaj :whistle: A zato ker smo vsi moški pi*de po srcu, ker imamo kosmate prsi? :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 A zato ker smo vsi moški pi*de po srcu, ker imamo kosmate prsi? :kva2: :grrr To da ste - če ste, se vzame posameznika in ne celote. Niti najmanjši razlog ni to. Razen če ti tako misliš? :hmm: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 :grrr To da ste - če ste, se vzame posameznika in ne celote. Niti najmanjši razlog ni to. Razen če ti tako misliš? :hmm: :whistle: To je splošna resnica, pa enkrat sva že obdelala temo da smo vsi prasci in se seveda strinjala :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 To je splošna resnica, pa enkrat sva že obdelala temo da smo vsi prasci in se seveda strinjala :D Ne rečem da vsi, več al manj ki jih poznam pa ja.. In ne pravim zato, ker bi bila jezna nanje ali pa bla bla... Splošna resnica je tudi da so vse ženske pras*ce :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 Ne rečem da vsi, več al manj ki jih poznam pa ja.. In ne pravim zato, ker bi bila jezna nanje ali pa bla bla...Splošna resnica je tudi da so vse ženske pras*ce :whistle: Itak je vsa umetnost veze v tem da si večji prasec kot ona prasica :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 Niti najmanjši razlog ni to. Uf, še dobro. Velikokrat kakšna razočarana ženska take neresnice trosi okoli. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 Itak je vsa umetnost veze v tem da si večji prasec kot ona prasica :whistle: Vdam se :D Odvisno s kterga vidika gledaš Uf, še dobro.Velikokrat kakšna razočarana ženska take neresnice trosi okoli. :P To so samo slabi "izgovori" .. Če je samo to, je še dobro :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark357 Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 (popravljeno) No pa sem po nekem času zopet na "trgu"... :cry: enostavno se ne bom pustil jebat... :angry: Samske motoristke navalite :yea1: kao da je full povpraševanja Popravljeno Julij 26, 2007. Popravil shark357 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 zdj mi pa že ti šarš po kurniku :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark357 Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 (popravljeno) zdj mi pa že ti šarš po kurniku :closedeyes: Ja ja zdele maš pa konkurenco :naughty: Se sekiraš eh? :rolleyes: :lol1: ja mene se je pa res za bat... :winkiss: Popravljeno Julij 26, 2007. Popravil shark357 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave