maus Objavljeno Julij 28, 2007 Deli Objavljeno Julij 28, 2007 se ti oglašaš al sem sam zdi? :naughty: a ti si še samska, k sem te pustu v prijetni družbi na ridah :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 28, 2007 Deli Objavljeno Julij 28, 2007 Sem dal oglas v časopis, da iščem ženo. Dobil sem na desetine ponudb. V vseh je pisalo: "Vzemi mojo!". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 28, 2007 Deli Objavljeno Julij 28, 2007 ajde, nehite u prazno nabijat :P :D da iz teme MOBIKROG še tukaj prilimam ponudbe z opisom sprejemam na PM :D mam tudi js tako ponudbo... Za dirko v iščem deklico za držanje dežnika na startu. Kasneje za delo v boxu (nč hujšega: mejat gume, opucat motor, sčistit čelado, zamenjat opremo in ostale drobnarije kot kuha, pa strežba od ospred in ozad) pogoj, ne sme se bat blata in bit v njem do kolen ali celu ušes :whistle: hope for the best :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 28, 2007 Deli Objavljeno Julij 28, 2007 mam tudi js tako ponudbo... Za dirko v iščem deklico za držanje dežnika na startu. Kasneje za delo v boxu (nč hujšega: mejat gume, opucat motor, sčistit čelado, zamenjat opremo in ostale drobnarije kot kuha, pa strežba od ospred in ozad) pogoj, ne sme se bat blata in bit v njem do kolen ali celu ušes :whistle: hope for the best :rolleyes: a mame nimaš več? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 28, 2007 Deli Objavljeno Julij 28, 2007 a mame nimaš več? :hmm: Mama drži Rossiju dežnik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Julij 28, 2007 Deli Objavljeno Julij 28, 2007 (popravljeno) mam tudi js tako ponudbo... Za dirko v iščem deklico za držanje dežnika na startu. Kasneje za delo v boxu (nč hujšega: mejat gume, opucat motor, sčistit čelado, zamenjat opremo in ostale drobnarije kot kuha, pa strežba od ospred in ozad) pogoj, ne sme se bat blata in bit v njem do kolen ali celu ušes :whistle: hope for the best :rolleyes: vse to že počela ko je fotr dirkov...trenutno ima premor-poškodba.........tko da ene obvladamo.... :P :D blat..hm...ja supr me je letos že enkrat čist zalil......haha..... :D sestavni del motokrosa...... :yea1: samo žal tudi deklice za vse rabimo mal premora:D Popravljeno Julij 28, 2007. Popravil metuljcica46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 28, 2007 Deli Objavljeno Julij 28, 2007 a mame nimaš več? :hmm: skrbi za mlajšga brata... Oba sva prevelik zalogaj za enga :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Julij 28, 2007 Deli Objavljeno Julij 28, 2007 Meni je pa danes pri kosilu rekla, da bom kmalu sam, če bom še naprej utrujal... :? (zdej pa ne vem, al' zaradi južne, al' zarad' motorja)? No, hotu sem samo rečt, da se (punce) mal' organizirajte. :D :friend2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 28, 2007 Deli Objavljeno Julij 28, 2007 ........pa saj je danes Tanja Cegnar v svoji bio-kao-vremenski-prognozi lepo povedala, da bo današnje vreme obremenilno vplivalo na ljudi, ki se ne morejo po jajcih praskat.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Julij 28, 2007 Deli Objavljeno Julij 28, 2007 Smrdi smrdi smrdi kako smrdi. ...iz vaše greznice!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 Smrdi smrdi smrdi kako smrdi. ...iz vaše greznice!! :OK: ja bomo pa WC NET uporabil :naughty: a je problem :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 kaj se tep še vse zdi :naughty: o marsikaj :whistle: a ti si še samska, k sem te pustu v prijetni družbi na ridah :whistle: u sm sm, :naughty: pa kr zapustu si me :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 Baje je te dni največja stopnja vlažnosti, se vidi/ prebira...vlažnost v zraku in vlažnost v ... Vse manj je samskih :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 Vse manj je samskih :whistle: ...to so sami ljudje šibkega duha....copate po domač :P Peščica hrabrih pa še vedno vztraja B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 Vstraja do ženitve... hik :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 Peščica hrabrih pa še vedno vztraja B) :OK: Vztrajnost je lepa čednost! dajmo naši! Drugim pa, ki so v častni borbi klonili, naj oznanim, da boste vza edno ostali v naših srcih in spominu. :lol1: :lol1: :lol1: aja- amen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 Drugim pa, ki so v častni borbi klonili, naj oznanim, da boste vza edno ostali v naših srcih in spominu. :lol1: :lol1: :lol1: Slava jim :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 ku... je ta samski stan :wacko: :wacko: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 quote name='miha' date='29 Jul 2007 @ 17:22' post='1041274'] ku... je ta samski stan :wacko: :wacko: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 ku... je ta samski stan :wacko: :wacko: :wacko: Ga boš že še znal cenit ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 Ga boš že še znal cenit ;) no ja u določenih trenutkih ga res prekovnem drgac je pa ql hehe kokr me prime hehheh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 kokr me prime hehheh ...in seksaš kadar te prime, a... :afro1: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 no ja u določenih trenutkih ga res prekovnem drgac je pa ql hehekokr me prime hehheh Kokr ti stoji verjetn :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 ...in seksaš kadar te prime, a... :afro1: :OK: Misliš rečt: Kadar ga prime. Z Levanko ali Desanko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 Da da, Rukić i Sakić. :bounce: :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave