Killroy Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 Čene pa v Malezijo....suky-suky only 10 dollah :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 Kokr ti stoji verjetn :D tu more bit pa skoz prpravlen,če si samski.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 a do ke pa brezplačno :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 tu more bit pa skoz prpravlen,če si samski.... :whistle: a to praksa :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 a do ke pa brezplačno :hmm: Ponudil sem rešitev problema.....akoravno ta rešitev povzroča nove probleme pretežno finančne in logistične narave, meni skrbeti treba ni :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 a do ke pa brezplačno :hmm: U bistvu če gre s kolesom pol je skor brezplačno ;), kaj pa si tolk zgovorna v tej temi postala, a si se podala v samsko življenje al si se ga naveličala? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 Ponudil sem rešitev problema.....akoravno ta rešitev povzroča nove probleme pretežno finančne in logistične narave, meni skrbeti treba ni :) hja, sej veš- razmišljam po babje- j*** ga!, hi,hi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 o beyba moja... :worship: kdaj ggrma pecat :naughty: hehe :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 U bistvu če gre s kolesom pol je skor brezplačno ;), kaj pa si tolk zgovorna v tej temi postala, a si se podala v samsko življenje al si se ga naveličala? :whistle: ti, veš, mal mi že po svojm mal najeda... sam po drugi strani je pa mega, k je ful cajta za okol se ganjat z motorčkom :blush: sam usega pač ne morš imet... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 (popravljeno) o beyba moja... :worship: kdaj ggrma pecat :naughty: hehe :whistle: čau mačka! kvajdej- mau me gon :blush: a si za akcijo? Popravljeno Julij 29, 2007. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 mislm pecanja... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 ti, veš, mal mi že po svojm mal najeda... sam po drugi strani je pa mega, k je ful cajta za okol se ganjat z motorčkom :blush: sam usega pač ne morš imet... Jebiga bo že prišel princ v rdečem yugotu, sam potrpežljivo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 Jebiga bo že prišel princ v rdečem yugotu, sam potrpežljivo :D :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 irencko vedno za akcijo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 irencko vedno za akcijo :whistle: kdaj pa kje navali narode? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 hja, sej veš- razmišljam po babje- j*** ga!, hi,hi Se ti oprosti,k lih ne morš nč nardit glede tega - default nastavitev pa to :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 hm, kdaj bi...? prec al kuj.. ki si na next viknd? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 hm, kdaj bi...? prec al kuj.. ki si na next viknd? kujkujkuj, :naughty: hi,hi... za druh vikend je sicr u planu da se prešvercam u pulo sam še ni zih... a vabš? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 Se ti oprosti,k lih ne morš nč nardit glede tega - default nastavitev pa to :P govorijo popolni predstavniki moškega spola... :devil: zej boš še rekel, da ti ne bi bilo mal dohcajt brez ns? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 jaz sem še tudi samski, komaj čakam da me kera zjutraj v garaži pričaka... najbolj pa upam da ji bo ime ninja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 a to praksa :hmm: ja...men zmeri :naughty: ...razn ko se vozn z motorjem,ko sem v službi,ko sem sam,ko sem v družbi.... :whistle: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 ja...men zmeri :naughty: ...razn ko se vozn z motorjem,ko sem v službi,ko sem sam,ko sem v družbi.... :whistle: :unsure: se pravi- samo ko spiš? :hmm: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 se pravi- samo ko spiš? :hmm: :devil: niti ne...razn če kaj takga sanjam :naughty: sanjal,pa že dolg nism :whistle: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 govorijo popolni predstavniki moškega spola... :devil: zej boš še rekel, da ti ne bi bilo mal dohcajt brez ns? Popoln....afkors aj iz :P .....vsekakor pa bi bile zadeve manj komplicirane :) Bi se lahko bolj posvetil recimo astrofiziki......bi jo pomoje prej zastopu kot fenomenu ki se mu reče ženska :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave