Irencko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 moja hondica je pa uglajena 4 valna,no pa še jest mam en valj.....u mater 5 valno hondo mam :worship: hudo... :worship: jst tut bi :whistle:
zverko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 hudo... :worship: jst tut bi :whistle: a 4 valje al ta petga :whistle: O:-)
Irencko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 a 4 valje al ta petga :whistle: O:-) uno eno mrcino :naughty: hondosevedepress :whistle:
zverko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 uno eno mrcino :naughty: hondosevedepress :whistle: ja no tud tisto ti dam mal za pelat,ka si lih ti :naughty:
Irencko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 ja no tud tisto ti dam mal za pelat,ka si lih ti :naughty: mi boš tut pručko postavu? :lol: pejt se vozit bučman... jst tut bi č neb mogla zela na šiht! joj... :unsure:
zverko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 mi boš tut pručko postavu? :lol:pejt se vozit bučman... jst tut bi č neb mogla zela na šiht! joj... :unsure: ne da se mi....mogoče popoldan....
mačka27 Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 ne da se mi....mogoče popoldan.... NE DA SE TI??????!!!!!!????:eek: JEST BI TUD FURALA, PA NA ŠIHTU CMARM...
zverko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 NE DA SE TI??????!!!!!!????:eek: JEST BI TUD FURALA, PA NA ŠIHTU CMARM... em sn se premislu....dobu en klic......bom verjetn skoču mal prot morju :whistle:
mačka27 Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 em sn se premislu....dobu en klic......bom verjetn skoču mal prot morju :whistle: toj beseda :OK: še kšn km nared za salame, k se po šihtih cjazmo, pa na debeu sline požiramo, k mamo usak dan sam tiste par urc na razpolago, da mal dušo zavežemo... :doze: ampak kmalu bo sonček posijal..... VIKEEEEEEEEEND :kva2: :kva2: PA MA DA JE SONCE!!! :grupni: :grupni: :grupni:
Aljaz Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 PA MA DA JE SONCE!!! :grupni: :grupni: :grupni: Ja, nad oblaki, hehe :whistle:
miha Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Ja, nad oblaki, hehe :whistle: :closedeyes: ne ne kjer je muca je vedno sonček ane muci :naughty:
suzi Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 to pa to vedno sonček :naughty: :naughty:
Aljaz Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 to pa to vedno sonček :naughty: :naughty: bemvam hipije
Irencko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 če ga nau, ga pa nardimo :whistle:
zverko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 če ga nau, ga pa nardimo :whistle: sn se lih pelal skuz hoteje city,pa nisn benga sunca vidu, :P razn en kap peska po cest :BUA:
Irencko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 sn se lih pelal skuz hoteje city,pa nisn benga sunca vidu, :P razn en kap peska po cest :BUA: ja zj ku j tma... :naughty: pa nč povedu... :whistle: ma te bam za uha k te vidm :krneki:
zverko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 ja zj ku j tma... :naughty: pa nč povedu... :whistle: ma te bam za uha k te vidm :krneki: pol bom pa skoz s čelado hodu okol :P
Irencko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 pol bom pa skoz s čelado hodu okol :P hm... boš že lačn ratu :whistle:
zverko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 (popravljeno) hm... boš že lačn ratu :whistle: bom kupu preklopno :P ,de bom lahk jedu,pa lupčke talu(de nam čist) :topic: Popravljeno Avgust 8, 2007. Popravil bivol
Sončece Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 PA MA DA JE SONCE!!! :grupni: Sonce je :kva2:
Lobo Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 moja hondica je pa uglajena 4 valna,no pa še jest mam en valj.....u mater 5 valno hondo mam :worship: Foter ma 5 valne plošče na strehi. A to šteje? Pa sam je tudi. Pa motorist. Ma APN4 letnik 1976.
Irencko Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 bom kupu preklopno :P ,de bom lahk jedu,pa lupčke talu(de nam čist) :topic: pazi se :whistle: čist skos je pa nauš mu... še vroče ti bo :naughty:
mačka27 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 (popravljeno) :closedeyes: ne nekjer je muca je vedno sonček ane muci :naughty: ja veš de :naughty: sončki mormo skup držat :yea1: :004 ke ne de-irenčko :rolleyes: :rolleyes: Popravljeno Avgust 9, 2007. Popravil mačka27
zverko Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 če ga nau, ga pa nardimo :whistle: a bi se dal zdele kej narest s tem sončkom??? :hmm: pa brez ušes prosm,se mi zdi de mam dost velike O:-)
Irencko Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 ja veš de :naughty: sončki mormo skup držat :yea1: :004 ke ne de-irenčko :rolleyes: :rolleyes: pa beyba veš de... nni dvoma sploh :worship: :naughty: :worship:
Priporočene objave