minca Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 verjamem no...ja važn da je pršla do mene B)Tanjuška pazi se, tale je nevarn... :naughty: a ti že veš?? :D ja jst uhka potrdim da že vem :P :OK: :grim Samo to???? :? a ni dost? :P .)
simon78 Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 Samo to???? :? BAJE SE CVETNI PRAH POPUSCA. :whistle:
soncy Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 Samo to???? :? dokler strel ni, sem čist zadovoljna :naughty:
Medoo Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 dokler strel ni, sem čist zadovoljna :naughty: Ja pol pa dobr, če ti tko pravš! :winkiss:
Lobo Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 Kako kaj? Še kar osvajate ali pa že tudi sexate? Nekam slabo vam gre od rok.
soncy Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 Kako kaj? Še kar osvajate ali pa že tudi sexate? Nekam slabo vam gre od rok. a kdo koga osvaja? :kva1: sploh nisem opazila :grrr a tko gre zdej to na modern način? :hmm:
miha Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 Kako kaj? Še kar osvajate ali pa že tudi sexate? Nekam slabo vam gre od rok. sex mi gre bl od rok kod osvajanje :naughty:
Medoo Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 a kdo koga osvaja? :kva1: sploh nisem opazila :grrr a tko gre zdej to na modern način? :hmm: Na virtualen! :lol1:
gorskaroza Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 Medtem ko se nekateri osvajate tkole virtualno, smo se nekateri ze dogovorili za sladoled na Vrhniki.
zverko Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 jz zih ne, k me noben ne mara :cry: ej ta stavk je moj,si mi ga ukradla :D :whistle:
minca Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 ej ta stavk je moj,si mi ga ukradla :D :whistle: :grrr jz ne kradem :D ...tak je tut moj :whistle: :closedeyes: ....nažalost :closedeyes:
soncy Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 Medtem ko se nekateri osvajate tkole virtualno, smo se nekateri ze dogovorili za sladoled na Vrhniki. ok, pir bi še šel :yea2: sam sladoled :SS
gorskaroza Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 ok, pir bi še šel :yea2: sam sladoled :SS Pir tokrat ne bo sel,... Ker mam potem se kar nekaj km za prevozit. Sicer pa brez skrbi, kdo pa se piva brani? :)
minca Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 (popravljeno) pitr :SS sladoled :SS ampakkdajparadaližem :whistle: :whistle: Popravljeno Avgust 23, 2007. Popravil minca
miha Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 (popravljeno) ampakkdajparadaližem :whistle: :whistle: a to mas sladolet u mislih Popravljeno Avgust 23, 2007. Popravil miha
minca Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 a sladolet to mas u mislih ja seveda ja :grim :whistle: :whistle: :whistle: kva druzga se pa lohk liže? :whistle: :whistle:
miha Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 ja seveda ja :grim :whistle: :whistle: :whistle: kva druzga se pa lohk liže? :whistle: :whistle: no no ne se delat neumno :krneki:
Jure Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 jah jz sm mislla da bova šla midva skupi na mopiju, pa nism pol nobeni nč rekla če gre zravn :evilgrin: Dz je use pokvaru, pa naslednjic :evilgrin: :naughty: sex mi gre bl od rok kod osvajanje :naughty: :worship: :kva2: No kera me pride mal zmaserat dns, ucer sm ceu dan motor sraufu, zdej me pa kriz boli :doze: :)
soncy Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 ja seveda ja :grim :whistle: :whistle: :whistle: kva druzga se pa lohk liže? :whistle: :whistle: marsikaj .) liziko, bombone, ledeno svečo.... :whistle:
GREY WOLF Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 Hola, žal nič novega med vami samski samčki/samice.Pridem vč ksno... :winkiss:
miha Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 Hola, žal nič novega med vami samski samčki/samice.Pridem vč ksno... :winkiss: ne ne neopazs ti mal bl mors pogledat :naughty:
minca Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 no no ne se delat neumno :krneki: :krneki:....ližm jst sam sladoled pa liziko kadar jo :whistle: :whistle: :whistle: No kera me pride mal zmaserat dns, ucer sm ceu dan motor sraufu, zdej me pa kriz boli :doze: :) kok si bogi :friend1: ....zmasiram te jz lohk.....se to učim :whistle: O:-) pod pogojem če boš ti men nogo nategnu, da bo šla nazaj v sklep :evilgrin: :krneki: marsikaj .) liziko, bombone, ledeno svečo.... :whistle: :hmm:....liziko grizem :closedeyes: , bombone tut :closedeyes: (sejne,tonidobrzazobe,pašediamantekmilohkodpade) :whistle: ledene sveče pa pustim :whistle: :whistle: B) B)
Jure Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 kok si bogi :friend1: ....zmasiram te jz lohk.....se to učim :whistle: O:-) pod pogojem če boš ti men nogo nategnu, da bo šla nazaj v sklep :evilgrin: :krneki: :kva2: :kva2: Nogo pravis? :hmm: :naughty:
miha Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 pod pogojem če boš ti men nogo nategnu, da bo šla nazaj v sklep :evilgrin: :krneki: oo dex nategnu jo bos lohk pa si me prehitu :headbang:
minca Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 (popravljeno) :kva2: :kva2: Nogo pravis? :hmm: :naughty: :D nogo ja :rolleyes: :whistle: :whistle: :evilgrin: oo dex nategnu jo bos lohkpa si me prehitu :headbang: :hmm: kdo bo koga nategnu ? :hmm: :D a zdej je že kr vrsta? .) :kva2: Popravljeno Avgust 23, 2007. Popravil minca
Priporočene objave