Manu Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 P.S. Še malo matematike. Par = 2 in 0,5 + 0,5 ni enako 2 Get my point? Čisto in povsem. Vsaka čast. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 Pri verjetnosti 1:7.000.000.000 Good luck! P.S. I feel lucky, oh so lucky. :whistle: haha :D P.S. Še malo matematike. Par = 2 in 0,5 + 0,5 ni enako 2 Get my point? haha :D (again) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 i have a question :D haha a je tuki kšna stara tko ukol mojih let.. lohk tut par let gor dol.. ni važn :D pa d je samska, pa da ma psa doma (po možnosti več psov) :D haha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 i have a question :D haha a je tuki kšna stara tko ukol mojih let.. lohk tut par let gor dol.. ni važn :D pa d je samska, pa da ma psa doma (po možnosti več psov) :D haha :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: si le šel v akcijo...točno une s psi ja....majo prakso :grim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: si le šel v akcijo...točno une s psi ja....majo prakso :grim :OK: itak nč ne bo.. :D kašno prakso majo? :blink: :kva1: pa ja ne s psi (doggy style mislm) :eek: mimogrede.. lohk se javijo tut tiste k nimajo psov :P haha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 itak nč ne bo.. :D kašno prakso majo? :blink: :kva1: pa ja ne s psi (doggy style mislm) :eek: mimogrede.. lohk se javijo tut tiste k nimajo psov :P haha jah če nauš šu v akcijo res ne... :whistle: ne vem jst :lol1: :kva2: saro praš :kva2: u šit sma pr ns mamo tut tri pse....dobr da je sam en moj :P haha...punce v akcijo.. B) prvi korak je narejen ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 jah če nauš šu v akcijo res ne... :whistle: ne vem jst :lol1: :kva2: saro praš :kva2: u šit sma pr ns mamo tut tri pse....dobr da je sam en moj :P haha...punce v akcijo.. B) prvi korak je narejen ;) sj se "ponujam" :D mhm.. neveš.. :D a zdj boš skos njjo naprej metala? :trance_33_sleep: :) hmm, a pa tista mrcina je tvoja ane? da t ne kdaj napadu :whistle: (sj veš kuko mislm) :D akcija :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 tudi jaz :) pa mi je prov super :yea2: po enem letu in pol...ti nebi blo več tok super... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzi Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 i have a question :D haha a je tuki kšna stara tko ukol mojih let.. lohk tut par let gor dol.. ni važn :D pa d je samska, pa da ma psa doma (po možnosti več psov) :D haha a v profilu je prava starost :slap: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 oo pol sta oba lih za skup :naughty: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 tudi jaz, tudi jaz :) welcome to the club :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 (popravljeno) Tudi meni se je letos zgodilo. Po skoraj 12-ih letih zveze. Pa ne zaradi nekoga drugega, ampak enostavno sem rabila malo zraka... Od tistega dne ko sem šla je minilo že nekaj mesecev, pa nisem še čisto JAZ. Treba se je prefiltrirat, saj v nekaj letih skupnega življenja človek pobere razne navade, tako da včasih sploh ne veš več katere so tvoje in katere njegove/njene... Ampak življenje teče dalje in prej, ko se pobereš in narediš nekaj zase, bolje je. Včasih je treba stvar pogledati še s sončne strani. Ko si sam, ti življenje teče malo drugače in lahko narediš marsikaj kar prej nisi ali pa vsaj na drugačen način. Je že res, da ti manjka nekdo, s katerim zaspiš in se zjutraj zbudiš, ampak en dan, se bo tako ali tako zgodilo. Največ kar lahko narediš zase je, da se iz pretekle zveze naučiš kje si falil... In nikoli ne spreminjaj sebe zaradi drugih, uči se iz svojih napak zaradi SEBE! Sicer pa jaz verjamem, da ima vsak svojo polovico nekje na svetu, ki jo slej ko prej sreča... Pa srečno! ]mam podobno zgodbo za sabo... sam pazi, da ne boš šla v drugo skrajnost... samotnost in samskost... mene je mal neslo.... sm misnla, da mi motorčk vse to nadomesti, pa... .... sm prišla do tega- logičnega dejstva da vsakič, ko doživiš nekaj lepega... si istočasno želiš, da bi to s kom lahko delil.... da bi bil še kdo ob tebi deležen takih lepot in doživetij... ker konec koncev- kaj pa nam na koncu ostane drugega kot samo odnosi- pa naj si bodo to- sestra-bratje, starši, ali partner... ... denar- pride in gre, nepremičnine tudi, mladost in energija tudi... na koncu koncev ti ostanejo le življenjske izkušnje... 28 let tlačim zemljo, pa sm nekako v teh letih prišla do tega... ... vprašanje pa je po mojem skromnem mnenju samo-: kako želiš preživeti teh nekaj petkov ali sobot, ki jim ljudje rečemo *življenje*. - pač moje skromno mnenje, pa pazi nase... ... tudi sama še vedno verjamem in vem, da obstaja nekdo... Popravljeno Avgust 31, 2007. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 a v profilu je prava starost :slap: :slap: yap Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 mam podobno zgodbo za sabo... sam pazi, da ne boš šla v drugo skrajnost... samotnost in samskost... mene je mal neslo.... sm misnla, da mi motorčk vse to nadomesti, pa... .... sm prišla do tega- logičnega dejstva da vsakič, ko doživiš nekaj lepega... si istočasno želiš, da bi to s kom lahko delil.... da bi bil še kdo ob tebi deležen takih lepot in doživetij... ker konec koncev- kaj pa nam na koncu ostane drugega kot samo odnosi- pa naj si bodo to- sestra-bratje, starši, ali partner... ... denar- pride in gre, nepremičnine tudi, mladost in energija tudi... na koncu koncev ti ostanejo le življenjske izkušnje... 28 let tlačim zemljo, pa sm nekako v teh letih prišla do tega... ... vprašanje pa je po mojem skromnem mnenju samo-: kako želiš preživeti teh nekaj petkov ali sobot, ki jim ljudje rečemo *življenje*. - pač moje skromno mnenje, pa pazi nase... ... tudi sama še vedno verjamem in vem, da obstaja nekdo... res je :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 (popravljeno) :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: si le šel v akcijo...točno une s psi ja....majo prakso :grim :OK: bog, odpusti mladini, saj ne ve, kaj ji iz ust leti :slap: :slap: :slap: ... od ženske še posebej lepo za slišat, metuljčica res... Popravljeno Avgust 31, 2007. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzi Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 (popravljeno) yap Frajer celo življenje je še pred tabo ne nori z zvezo in uživaj proste trenutke, ko pride prava, tak pride manj iščeš boljše je,ker ona najde tebe(ljubezen) :winkiss: Popravljeno Avgust 31, 2007. Popravil suzi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 bog, odpusti mladini, saj ne ve, kaj ji iz ust leti :slap: :slap: :slap: ... od ženske še posebej lepo za slišat, metuljčica res... ne me vzet resno no....vse je sam joke....jst mal fiftyja zezam...sj on ve zakaj se gre.... ;) se opravčujem :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 (popravljeno) ne me vzet resno no....vse je sam joke....jst mal fiftyja zezam...sj on ve zakaj se gre.... ;) se opravčujem :closedeyes: ah so... :blush: omladina... se ga pišem čez 10 dni... šibam z gpzjčkm na dopust. fajn bodte pa usm UŽIVEJTE ŽIVKJENJE, PA ZALJUBLJENI, ALPA SAMSKI, Z MOPEDKM, AL BREZ! USM SREČNO! sončka! Popravljeno Avgust 31, 2007. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lara! Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 (popravljeno) Za tisto kar ulagaš v sebe ti nikoli ne bo žal, kar pa ulagaš v druge(prijateljstvo, partner) vprašanje če ti ne bo, sam nimaš kej, enkrat se živi zato živite in uživajte življenje na polno! Sami veliko lahko naredimo za svojo srečo, vse ostalo pride prej al slej.. Popravljeno Avgust 31, 2007. Popravil braidy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 Frajer celo življenje je še pred tabo ne nori z zvezo in uživaj proste trenutke, ko pride prava, tak pride manj iščeš boljše je,ker ona najde tebe(ljubezen) :winkiss: kr frajer :D mah, pač rabm eno mal.. :D če je pa dougcajt na cajte :trance_33_sleep: ne me vzet resno no....vse je sam joke....jst mal fiftyja zezam...sj on ve zakaj se gre.... ;) se opravčujem :closedeyes: res je.. tole glede psov so recimo mal "interne fore" :D hehe ah so... :blush: omladina... se ga pišem čez 10 dni... šibam z gpzjčkm na dopust. fajn bodte pa usm UŽIVEJTE ŽIVKJENJE, PA ZALJUBLJENI, ALPA SAMSKI, Z MOPEDKM, AL BREZ! USM SREČNO! sončka! uživej! :D hvala enako ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 1, 2007 Deli Objavljeno September 1, 2007 ... tudi sama še vedno verjamem in vem, da obstaja nekdo... Obstaja mnogo njih... tak pride manj iščeš boljše je,ker ona najde tebe(ljubezen) :winkiss: Fifty Ti kr posluši tole gospodično ima hudo prav! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 hmmm zakaj je pa minca pol tih :unsure: :whistle: Ker je šla na morje! :grim Mimo se ni pripeljala... :whistle: :whistle: minič nazaj z morja :yea2: .... in še vedno sm samska :closedeyes: :cry: :cry: :cry: :cry: .... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 jest tud še vedno samski :unsure: eh jebat ga :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Srečno samski...ma kaj ces lepsega, poln qrac mam teh kvazi resnih vez, sej sploh ne vejo kaj bi rade jaz pa nimam zivcev tega sranja gledat in po vrh vsega se podpirat :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 jest tud še vedno samski :unsure: eh jebat ga :doze: bomo pol jebal :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave