Irencko Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 hm......a ves da mas prov .) bumbar :headbang: as se ž pokvaru :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 bumbar :headbang: as se ž pokvaru :whistle: sn ga sam mal na kriva pota spelu.......kunkurenca pač :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 sn ga sam mal na kriva pota spelu.......kunkurenca pač :naughty: :naughty: ajejga, ne ga srat... d se namo po ridah podil :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 ajejga, ne ga srat... d se namo po ridah podil :evilgrin: če se bova sam medva pol dobr.......pa tku se zmenva,de boš ti za menoj letela,de bojo misl de sn tolk dobr,de me morš nujn ujet :naughty: :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 če se bova sam medva pol dobr.......pa tku se zmenva,de boš ti za menoj letela,de bojo misl de sn tolk dobr,de me morš nujn ujet :naughty: :naughty: :whistle: no bravo... folk tega n smete brat, drgač bote prevč vedl :whistle: drgač pa se n menm... ne zberej usode, d te ne doleti nejhujša... vajvrceee!!! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 no bravo... folk tega n smete brat, drgač bote prevč vedl :whistle: drgač pa se n menm... ne zberej usode, d te ne doleti nejhujša... vajvrceee!!! :evilgrin: tega posta ni,zatu ne berte.......a si slišu ne ber k ga ni :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 tega posta ni,zatu ne berte.......a si slišu ne ber k ga ni :whistle: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 ej irenčko lep podpis maš :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 ej irenčko lep podpis maš :naughty: oooo mater se že prlizuješ :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 oooo mater se že prlizuješ :evilgrin: JA IN :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 JA IN :P čak,se čak.....bom tanjušk naroču,da vajvrce spusti nate :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 čak,se čak.....bom tanjušk naroču,da vajvrce spusti nate :krneki: al pa kr njej reč da gre name :naughty: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 al pa kr njej reč da gre name :naughty: :evilgrin: bom :whistle: pa de nam čist :topic: komi čakam de jo vidm :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 (popravljeno) bom :whistle: pa de nam čist :topic: komi čakam de jo vidm :naughty: :whistle: kaj je že tok dolgo nisi :krneki: Popravljeno September 5, 2007. Popravil miha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 a mene ste pa spet samo pustil :cry: :cry: ... še men zrihtat enga zdele al pa takoj :grim :angry: .) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 kaj je že tok dolgo nisi :krneki: jop :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 a mene ste pa spet samo pustil :cry: :cry: ...še men zrihtat enga zdele al pa takoj :grim :angry: .) ;) miha vzem,k mi u zejle hod :whistle: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 miha vzem,k mi u zejle hod :whistle: :P sej me zih noče :cry: , on ma drugih dost :trance_33_sleep: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 sej me zih noče :cry: , on ma drugih dost :trance_33_sleep: :cry: ga bom že prepriču :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 ga bom že prepriču :naughty: :naughty::lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 (popravljeno) ej irenčko lep podpis maš :naughty: u ritka hvala enako :winkiss: pa ne prlizuje se SLIŠIŠ?!?!?! :krneki: sjmenjtutvčeš.press pa ne si u zele skakat, k se boje vajvrce splašle... pazte se jih... jest se neb zajebavlela z nemi... :lol: Popravljeno September 5, 2007. Popravil Irencko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 sej me zih noče :cry: , on ma drugih dost :trance_33_sleep: :cry: miha prav: "važn da toplo lula" :lol1: :D :D :D hecamsepress :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 sej me zih noče :cry: , on ma drugih dost :trance_33_sleep: :cry: no no :trance_33_sleep: ga bom že prepriču :naughty: :naughty: no a bos začev :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 (popravljeno) miha prav: "važn da toplo lula" :lol1: :D :D :D hecamsepress :) jao kva se dej vsi name spravlate :unsure: Popravljeno September 5, 2007. Popravil miha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 jao kva se dej vsi name spravlate :unsure: Pa saj smo se samo hejcali :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave