minca Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 miha prav: "važn da toplo lula" :lol1: :D :D :D hecamsepress :) :hmm: :? no no :trance_33_sleep: ja,a ni tko ? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 ja,a ni tko ? :? :? ti že veš kako je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 zdj se je pa še kle use shladil.. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) a mene ste pa spet samo pustil :cry: :cry: ...še men zrihtat enga zdele al pa takoj :grim :angry: .) ;) evo mene sn zrihtu,me tud bena neče O:-) Popravljeno September 6, 2007. Popravil bivol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 evo mene sn zrihtu,me tud bena neče O:-) bla bla bla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 bla bla bla kva je?? a misleš de mi ne verjameš? :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 kva je?? a misleš de mi ne verjameš? :kva2: ne preveč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 ne preveč no a si vidu,zdej še minca neče neč napisat,k sn se ji ponudu :naughty: a zdej vrjameš?? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 Babe so itak use iste!!! :evilgrin: Ko ji začneš iz roke jest,te pa dajo na hladno,pa drugega deda sem!!! :grim Tak da, pobi, uživajmo,dokler smo srečno samski!!! :grim :grim :grim :OK: :OK: :OK: Govoril,oziroma pisal sem!!! Howg!!! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) ti že veš kako je nevem :grrr....prišepni mi...prosim :grim :004 evo mene sn zrihtu,me tud bena neče O:-) :whistle: :whistle: bi te jz, sam :whistle: .) no a si vidu,zdej še minca neče neč napisat,k sn se ji ponudu :naughty: a zdej vrjameš?? :whistle: valda, da pišem....sam mal kasnej kot ti :whistle: Babe so itak use iste!!! :evilgrin: Ko ji začneš iz roke jest,te pa dajo na hladno,pa drugega deda sem!!! :grim Tak da, pobi, uživajmo,dokler smo srečno samski!!! :grim :grim :grim :OK: :OK: :OK: Govoril,oziroma pisal sem!!! Howg!!! B) no no no halsi :angry: :angry: :angry: mina biti huda :angry: ....ne meč nas v isti koš :angry: nismo iste :nono: halsi, nimaš pojma :grrr Popravljeno September 6, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 Babe so itak use iste!!! :evilgrin: Ko ji začneš iz roke jest,te pa dajo na hladno,pa drugega deda sem!!! :grim Tak da, pobi, uživajmo,dokler smo srečno samski!!! :grim :grim :grim :OK: :OK: :OK: Govoril,oziroma pisal sem!!! Howg!!! B) nekej bo res na tem :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 :whistle: :whistle: bi te jz, sam :whistle: .) sm kej....verjetn sn prestr,pa predebu,pa be zgledam dobr... :P :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 sm kej....verjetn sn prestr,pa predebu,pa be zgledam dobr... :P :kva2: :kva2: ženske majo tisoč in en izgovor..pa je 2 stopinji premrzlo, pa je tak dan, pa teden, pa mesec, pa obdobje, pa sej ni s tabo nč narobe, jest sm mal čudna.. ahhh..ženske ženske.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 nekej bo res na tem :whistle: :grrr ženske majo tisoč in en izgovor..pa je 2 stopinji premrzlo, pa je tak dan, pa teden, pa mesec, pa obdobje, pa sej ni s tabo nč narobe, jest sm mal čudna..ahhh..ženske ženske.. :nono: ne meči nas visti koš :angry: ene nismo take :grrr :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 ženske majo tisoč in en izgovor..pa je 2 stopinji premrzlo, pa je tak dan, pa teden, pa mesec, pa obdobje, pa sej ni s tabo nč narobe, jest sm mal čudna..ahhh..ženske ženske.. :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) :grrr :nono: ne meči nas visti koš :angry: ene nismo take :grrr :blush: ma jest ne poznam drgačnih :whistle: ene ste še hujš :chase: Popravljeno September 6, 2007. Popravil biker77 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 ma jest ne poznam drgačnih :whistle: ene ste še hujš :chase: edino pravilno povedano :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 ma jest ne poznam drgačnih :whistle: ene ste še hujš :chase: valda, k ne poznaš mene :whistle: in meni podobnih :lol: :lol: :lol1: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Misko_ Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 A dejte fantje minca je pa čist kul ^_^ Vem iz lastnih izkušen.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 A dejte fantje minca je pa čist kul ^_^ Vem iz lastnih izkušen.. :rolleyes: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 :rolleyes: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: a mislš da morm vsaku vrjet :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 valda, k ne poznaš mene :whistle: in meni podobnih :lol: :lol::lol1: .) ja sej se tut skos skrivaš..kako nej te poznam? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 a mislš da morm vsaku vrjet :closedeyes: kdo pa je reku, da mi morš vrjet???? pa tut on ni vsak :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 A dejte fantje minca je pa čist kul ^_^ Vem iz lastnih izkušen.. spet en k se prlizuje :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 spet en k se prlizuje :evilgrin: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave