minca Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 miha prav: "važn da toplo lula" :lol1: :D :D :D hecamsepress :) :hmm: :? no no :trance_33_sleep: ja,a ni tko ? :? :?
miha Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 ja,a ni tko ? :? :? ti že veš kako je
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 zdj se je pa še kle use shladil.. :D
zverko Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) a mene ste pa spet samo pustil :cry: :cry: ...še men zrihtat enga zdele al pa takoj :grim :angry: .) ;) evo mene sn zrihtu,me tud bena neče O:-) Popravljeno September 6, 2007. Popravil bivol
miha Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 evo mene sn zrihtu,me tud bena neče O:-) bla bla bla
zverko Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 bla bla bla kva je?? a misleš de mi ne verjameš? :kva2:
miha Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 kva je?? a misleš de mi ne verjameš? :kva2: ne preveč
zverko Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 ne preveč no a si vidu,zdej še minca neče neč napisat,k sn se ji ponudu :naughty: a zdej vrjameš?? :whistle:
halls Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Babe so itak use iste!!! :evilgrin: Ko ji začneš iz roke jest,te pa dajo na hladno,pa drugega deda sem!!! :grim Tak da, pobi, uživajmo,dokler smo srečno samski!!! :grim :grim :grim :OK: :OK: :OK: Govoril,oziroma pisal sem!!! Howg!!! B)
minca Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) ti že veš kako je nevem :grrr....prišepni mi...prosim :grim :004 evo mene sn zrihtu,me tud bena neče O:-) :whistle: :whistle: bi te jz, sam :whistle: .) no a si vidu,zdej še minca neče neč napisat,k sn se ji ponudu :naughty: a zdej vrjameš?? :whistle: valda, da pišem....sam mal kasnej kot ti :whistle: Babe so itak use iste!!! :evilgrin: Ko ji začneš iz roke jest,te pa dajo na hladno,pa drugega deda sem!!! :grim Tak da, pobi, uživajmo,dokler smo srečno samski!!! :grim :grim :grim :OK: :OK: :OK: Govoril,oziroma pisal sem!!! Howg!!! B) no no no halsi :angry: :angry: :angry: mina biti huda :angry: ....ne meč nas v isti koš :angry: nismo iste :nono: halsi, nimaš pojma :grrr Popravljeno September 6, 2007. Popravil minca
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Babe so itak use iste!!! :evilgrin: Ko ji začneš iz roke jest,te pa dajo na hladno,pa drugega deda sem!!! :grim Tak da, pobi, uživajmo,dokler smo srečno samski!!! :grim :grim :grim :OK: :OK: :OK: Govoril,oziroma pisal sem!!! Howg!!! B) nekej bo res na tem :whistle:
zverko Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 :whistle: :whistle: bi te jz, sam :whistle: .) sm kej....verjetn sn prestr,pa predebu,pa be zgledam dobr... :P :kva2: :kva2:
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 sm kej....verjetn sn prestr,pa predebu,pa be zgledam dobr... :P :kva2: :kva2: ženske majo tisoč in en izgovor..pa je 2 stopinji premrzlo, pa je tak dan, pa teden, pa mesec, pa obdobje, pa sej ni s tabo nč narobe, jest sm mal čudna.. ahhh..ženske ženske..
minca Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 nekej bo res na tem :whistle: :grrr ženske majo tisoč in en izgovor..pa je 2 stopinji premrzlo, pa je tak dan, pa teden, pa mesec, pa obdobje, pa sej ni s tabo nč narobe, jest sm mal čudna..ahhh..ženske ženske.. :nono: ne meči nas visti koš :angry: ene nismo take :grrr :blush:
zverko Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 ženske majo tisoč in en izgovor..pa je 2 stopinji premrzlo, pa je tak dan, pa teden, pa mesec, pa obdobje, pa sej ni s tabo nč narobe, jest sm mal čudna..ahhh..ženske ženske.. :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: :worship:
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) :grrr :nono: ne meči nas visti koš :angry: ene nismo take :grrr :blush: ma jest ne poznam drgačnih :whistle: ene ste še hujš :chase: Popravljeno September 6, 2007. Popravil biker77
miha Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 ma jest ne poznam drgačnih :whistle: ene ste še hujš :chase: edino pravilno povedano :worship:
minca Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 ma jest ne poznam drgačnih :whistle: ene ste še hujš :chase: valda, k ne poznaš mene :whistle: in meni podobnih :lol: :lol: :lol1: .)
_Misko_ Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 A dejte fantje minca je pa čist kul ^_^ Vem iz lastnih izkušen..
minca Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 A dejte fantje minca je pa čist kul ^_^ Vem iz lastnih izkušen.. :rolleyes: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
miha Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 :rolleyes: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: a mislš da morm vsaku vrjet :closedeyes:
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 valda, k ne poznaš mene :whistle: in meni podobnih :lol: :lol::lol1: .) ja sej se tut skos skrivaš..kako nej te poznam?
minca Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 a mislš da morm vsaku vrjet :closedeyes: kdo pa je reku, da mi morš vrjet???? pa tut on ni vsak :nono:
zverko Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 A dejte fantje minca je pa čist kul ^_^ Vem iz lastnih izkušen.. spet en k se prlizuje :evilgrin:
minca Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 spet en k se prlizuje :evilgrin: :grrr
Priporočene objave