zverko Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 :grrr ja,kr misl si,de ne..... :P ,jest vem vse,če pa kej ne vem,sn pa pozabu O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 kva zj kej dogaja al neč... :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 kva zj kej dogaja al neč... :wub: neč,še zmer me nbena noče :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 neč,še zmer me nbena noče :doze: si pa optimist... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 neč,še zmer me nbena noče :doze: join the club :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 si pa optimist... :naughty: ja verjetn si me kera želi.............................brcnt u rit :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 ja verjetn si me kera želi.............................brcnt u rit :lol1: :lol1: ja tega brcanja v rit mam jest že dost :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 ja tega brcanja v rit mam jest že dost :unsure: kup si kolesarske hlače,pomaga,jest jih mam že 4 leta :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 kup si kolesarske hlače,pomaga,jest jih mam že 4 leta :fredy: 2 leti..jih mam..pa povštr skos s sabo nosim.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 2 leti..jih mam..pa povštr skos s sabo nosim.. takih pa še nimam :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 2 leti..jih mam..pa povštr skos s sabo nosim.. bo treba it k enmu k dela z kevlarja,de uzame odtis riti,pa nardi antibrcni ritokrov :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 bo treba it k enmu k dela z kevlarja,de uzame odtis riti,pa nardi antibrcni ritokrov :lol1: se mi zdi da bi ti lahko posel naredu iz tega..hitr idejo zaščitit .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 ne vem,ne vem? tak ko so babe zlobne,pol te pa v jajca rukne!!! :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 ne vem,ne vem? tak ko so babe zlobne,pol te pa v jajca rukne!!! :alien1: vsazga k zasluž :angry: drgač smo pa nežne :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmajcek Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 vsazga k zasluž :angry: drgač smo pa nežne :lol: Se povsem strinjam s tabo! :worship: :worship: Sam jim mormo pokazat kdo hlače nosi pa je to to :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
muki Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 vsazga k zasluž :angry: drgač smo pa nežne :lol: Nežne ja, pa kaj še! Kdo pa nos cel življenje jajca med nogam, pa jih ne pobije a!? Ženske mogoče aaaaa!? :slap: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 vsazga k zasluž :angry: drgač smo pa nežne :lol: Ma tja pa res ne! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 Se povsem strinjam s tabo! :worship: :worship: Sam jim mormo pokazat kdo hlače nosi pa je to to :naughty: :naughty: Kdo hlače nosi ????.... aha.. une ki majo noge k srnca lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmajcek Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 Kdo hlače nosi ????.... aha.. une ki majo noge k srnca lol1: Kaj hočeš s tem povedat noge k srnca! To pomen da mam jaz noge k srnca al kaj! S tem se lih ne bi strinjala veš! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 Kaj hočeš s tem povedat noge k srnca! To pomen da mam jaz noge k srnca al kaj! S tem se lih ne bi strinjala veš! Pol pa ti povej kdo hlače nos ? "Sam jim mormo pokazat kdo hlače nosi pa je to to "... tko si napisala, js sm samo ugibal, nisem napisal da vem. mautehecamzmajček.press :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmajcek Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 Pol pa ti povej kdo hlače nos ?"Sam jim mormo pokazat kdo hlače nosi pa je to to "... tko si napisala, js sm samo ugibal, nisem napisal da vem. mautehecamzmajček.press :winkiss: Vidm ja ! Ja sej punce tut kdaj pa kdaj hlače nosmo ne samo kiklc veš ! :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 Kaj hočeš s tem povedat noge k srnca! To pomen da mam jaz noge k srnca al kaj! S tem se lih ne bi strinjala veš! A maš tako suhe, al toko kosmate!? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Misko_ Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 spet en k se prlizuje :evilgrin: Nč se ne prlizujem :angry: :nono: .) Vem ker jo poznam.. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 ženske majo tisoč in en izgovor..pa je 2 stopinji premrzlo, pa je tak dan, pa teden, pa mesec, pa obdobje, pa sej ni s tabo nč narobe, jest sm mal čudna..ahhh..ženske ženske.. Diplomacija. Če bi rekla: "stari tudi z upgrade-i nisi kompatibilen s tem de Luxe paketom, spokaj!" bi se metali na zobe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 A maš tako suhe, al toko kosmate!? :hmm: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave