miha Objavljeno September 8, 2007 Deli Objavljeno September 8, 2007 dons pa ne gremo nč :D ja ja bl žalostno je dons :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 ja ja bl žalostno je dons :krneki: Kaj se ti sploh glasis tle k nis samski :D Tle je za nas osamljene revcke :cry: Raj rec tvoji nej ksno kolegico fajn zrihta :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 Kaj se ti sploh glasis tle k nis samski :D Tle je za nas osamljene revcke :cry: Raj rec tvoji nej ksno kolegico fajn zrihta :D :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 še en zbor mim,pa še zmer samski.....mrbet zatu,k sn bil koma :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 ne se sekirat :D.....jz sm tut še vedno sama :cry: ....mogoče bo nekoč boljš :D :010 evo za tolažbo :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 zakaj pa niste sli nc na sejem pogledat na gospodarca? tam je blo tud velik samskih :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 zakaj pa niste sli nc na sejem pogledat na gospodarca? tam je blo tud velik samskih :) aja zato pa si šla ke ane :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 (popravljeno) hja... men ni zal da sem sla :whistle: aja.. pa mihec, lepo te je blo spoznat ;) Popravljeno September 9, 2007. Popravil gorskaroza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 ha,se spoznou sn eno,sam me ne šlivi :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 huh... napacen pristop mogoce? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 ha,se spoznou sn eno,sam me ne šlivi :unsure: Premalo šlivovice :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 huh... napacen pristop mogoce? a bi mogu na kolena past,pa jo prost?? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 a bi mogu na kolena past,pa jo prost?? :naughty: to preveč kičasto :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 a bi mogu na kolena past,pa jo prost?? :naughty: manj nakladat, več seksat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 zakaj pa niste sli nc na sejem pogledat na gospodarca? tam je blo tud velik samskih :) smo bli.. pa gledal hostese :P amm.. in kuko nj vem kera je samska? :D sj jim to ne piše na čelu :P (na čelu jim piše da so keš pičke) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 aja zato pa si šla ke ane :naughty: haha.. sam ti pa si faca :D pridš do mene, poj si mi še kazou kaj si kj slikou.. vse kar je blo so ble babe na slikah pa en akrapovič :D ni bolšga foto albuma sploh! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 smo bli.. pa gledal hostese :P amm.. in kuko nj vem kera je samska? :D sj jim to ne piše na čelu :P (na čelu jim piše da so keš pičke) :D napačne gledaš :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 (na čelu jim piše da so keš pičke) :D lahko tole elaboriraš? si prišel do tega zaključka, ker so bile dotične pupe hostese na salonu ali ker te nobena ni šmirgala ker si preveč mazoljast? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 haha.. sam ti pa si faca :D pridš do mene, poj si mi še kazou kaj si kj slikou.. vse kar je blo so ble babe na slikah pa en akrapovič :D ni bolšga foto albuma sploh! :D pssss :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 lahko tole elaboriraš?si prišel do tega zaključka, ker so bile dotične pupe hostese na salonu ali ker te nobena ni šmirgala ker si preveč mazoljast? ;) drgač so pa vsazga enak šmirglale :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 napačne gledaš :D čist možno :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Šment, jaz pa nisem še nikol vidla hostese, ki bi ji na čelu pisalo keš pička..... :unsure: No, grem h okulistu, mogoče je to vzrok..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 ;) drgač so pa vsazga enak šmirglale :whistle: mene niso sem pa jaz njih brusil ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 mene nisosem pa jaz njih brusil ... spet kolena brusu :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 tle se neč več ne dogaja :BUA: ......grem....domu,marbet me kera pred vrati čaka :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave