flero Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 ...ker ščije kot iz....:wallbash: lp flox Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 Ker ščije, :BUA: pa sneg je na 1600 m/nm. Ga gledam skoz okno... Jesen u meni .... ( by Parni Valjak) :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 (popravljeno) .... :? kaj za ena reč je pa to : Googlom...še napisat ne znam :xx: ,kaj šele izgovorit :cry: ← :blink: ti se zajebavaš, ane? Da pogledam, kaj motosvetovci mislite o Rossijevem padcu :kva2: Pa glih na Melandrija se je moral spravit :BUA: Popravljeno September 18, 2005. Popravil Gionni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 Zunaj ščije :BUA: , pa malo blodim po vesolju Pa itaq nism za na motor, sem čist :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 nimam nič bolj pametnega za počet :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 vcasih je treba tut to .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 doza pred šihtom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 ker zabušavam...ma ne ne pavza 5 minut :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 kar tko :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 Ker kontroliram, kdo je kdaj kej napisal. :P :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tamikena Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 ker se vreme skozi spreminja in v takem se na plaži ne morem martinčkat... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 ker se vreme skozi spreminja in v takem se na plaži ne morem martinčkat... :cry: ← ker je vreme za :SS , pa še zebe me :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 malca na šihtu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 na tv-ju ni nič pametnega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 čakam, da se barva posuši... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tamikena Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 ker je vreme za :SS , pa še zebe me :BUA: ← prav ti je...zakaj ne prideš na obalo...mi imamo sonček :OK: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 Bluzim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 ...zato, ker mi majster mala in sem mu vnapoto. :wacko: Hvala zemlji, hvala nebu, pa sem se ga končno znebu! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 Ker je Motosvet moj svet :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 čakam na lepše vreme O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 (popravljeno) 1. ker sem v službi 2. ker trenutno mal bluzim 3. ker je vreme u k**** 4. ker sem v soboto odjavu motor 5. :cry: Popravljeno Oktober 11, 2005. Popravil king Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 1. ker sem v službi 2. ker trenutno mal bluzim 3. ker je vreme u k**** 4. ker sem v soboto odjavu motor 5. :cry: ← Js sm pa samo zato prišel, da vidim Kinga jokcat, ker je odjavu motor... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: sori prijatu ... ampak to je tko :kva2: :kva2: :kva2: maus :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 ..bom pa jaz pod temo "nasmeh" čez kak mesec, (če ne že prej) napisu, "sm vidu Mausa v smučarskem kombinezonu, štrikanim šalom, gamašam in "poštarsko šipo" na motorju" :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 zaradi sira in vojne muzike !! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 ker čakam, da mi voda zavre za kofe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se