pirrulz Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 Ker zato. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 Ker sem še kar na šihtu..... :wallbash: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 obsedena :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 Ker sem ravno z motorja :OK: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 Motor mi crkno in ura je relativno pozna za sred tedna(sm le še tamal in po risanki me fotr ponavad spat spodi)! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 ker me policaji čakajo na začetku ulice :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjan Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 ker me policaji čakajo na začetku ulice :SS ← Ke jih ful zanima ker mudel se bo šel v takem mrazu in ponoči peljat z motorjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 Ke jih ful zanima ker mudel se bo šel v takem mrazu in ponoči peljat z motorjem. ← wrong!!!!!!!!!!! poznajo moj avto .) pa še kebab ni zdaj dovolj ogret :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 ker je damy22 nujno nucala neki za kopirat...in zej kopira :rolleyes: jst pa visim tukaj... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 čakam na bar :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 čakam konc šihta :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 mrzlo, tema, neregistriran motor,.............. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 Kva vas pa briga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 ...zarad kač :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 Ker sem se eno uro zajebaval z eno jebo, ki si jo je privoščil uber površni programer :angry: , in sem strašno nervozn. :bounce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 Ker imam pauzo za malico. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 ker imam Operacijske raziskave in je boring.... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 ...nimam pojma....ne vem :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 ...moram zrihtat menjalnik... pa nočem še kej bolj uničit mašine.... :cry: pa tok bi se šu pelat :cry: :cry: pa še ne vem kako spraskat zdele na brzino 35kSIT za drug menjalnik :cry: pa če bom že glih pr poslu, bi menjal še par drugih stvari, več ali manj lepotnih, pa ni dnarja zdele, pa še en drug moped morm prej pošraufat pa iz garaže spravt pa.... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 ..zato, k mal chatam :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 Zato ker je zunaj mrzlo kot pr norcih in čakam da se vsaj malo otopli :( , da po dolgem času peljem mojo mašinco na sprehod :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fius Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 :zzz: ker mi je tako blazno dolgcas na sihtu :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 ker sem malo prej vstal in se moram še zbudit :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 čakam ... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 ...zato k sm še na šihtu največja tragedija je pa, k je petek ura pa 15:35,... pa jutr bom tut mogu pridt :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se