pirrulz Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 (popravljeno) ...zato k sm še na šihtu največja tragedija je pa, k je petek ura pa 15:35,... pa jutr bom tut mogu pridt :angry2: ← cwajmal. :glare: Ampak jaz bom samo mimogrede za kake pol ure vletel, ko bom po cajtnge pa fasungo šibal. :ninja:tako da se tudi jutri javim pa malo kako rečem. ampak glavno da še cvaj minuten danes do konca. :yea2: Popravljeno Oktober 14, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 ker moram biti še naslednje pol ure v službi.... potem pa grem hvala bogu domov....... hudič je le, da se ta vikend službe znebim le do nedelje.......... :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Oktober 15, 2005 Deli Objavljeno Oktober 15, 2005 ...ker sem na šihtu.. :angry2: in nekoga čakam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Oktober 15, 2005 Deli Objavljeno Oktober 15, 2005 ...jez sem pa na blazno dolgocasnem predavanju in sosolka ima laptopa z wi-fi povezavo :naughty: ... Ah lepo vas je spet brat :OK: Pozdrav iz Francije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 15, 2005 Deli Objavljeno Oktober 15, 2005 ....ker si ravno grejem dolocene med voznjo malce podhlajene dele anatomije.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 15, 2005 Deli Objavljeno Oktober 15, 2005 aja da kak post nabijem :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 15, 2005 Deli Objavljeno Oktober 15, 2005 ...ker imam na Skypu dve zelo prijetni osebi, ki sta tudi dislocirani... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tanova Objavljeno Oktober 15, 2005 Deli Objavljeno Oktober 15, 2005 ... ker sem čist nova :yes: in imam en kup vprašanj za vas - pa ne vem, kje nej jih zastavm :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Oktober 15, 2005 Deli Objavljeno Oktober 15, 2005 (popravljeno) zato, ker sem se čez dan mal preveč :drunk: pač, takšni letni čas je sedaj :beer2: in sedaj sem pristal na MS Popravljeno Oktober 15, 2005. Popravil Ventil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Oktober 15, 2005 Deli Objavljeno Oktober 15, 2005 ... ker sem čist nova :yes: in imam en kup vprašanj za vas - pa ne vem, kje nej jih zastavm :( ← lahko kar meni na PM :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tanova Objavljeno Oktober 15, 2005 Deli Objavljeno Oktober 15, 2005 :blush: a veš, kaj iščem... kje je kej več o ... motoristkah. neki se prpraulam vozit en težak motor, pa mal cvikam, če ni prevelk zame :? sej ne vem, če lohk to kle sprašujem. Sam sm prvič tuki gor. Pojma nimam, kam bi ta tema pasala. Nočem pa glih na nov teme odpirat. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Oktober 15, 2005 Deli Objavljeno Oktober 15, 2005 :blush: a veš, kaj iščem... kje je kej več o ... motoristkah. neki se prpraulam vozit en težak motor, pa mal cvikam, če ni prevelk zame :? sej ne vem, če lohk to kle sprašujem. Sam sm prvič tuki gor. Pojma nimam, kam bi ta tema pasala. Nočem pa glih na nov teme odpirat. :hmm: ← mogoče mal :topic: zato rajš mene na PM :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 :blush: a veš, kaj iščem... kje je kej več o ... motoristkah. neki se prpraulam vozit en težak motor, pa mal cvikam, če ni prevelk zame :? sej ne vem, če lohk to kle sprašujem. Sam sm prvič tuki gor. Pojma nimam, kam bi ta tema pasala. Nočem pa glih na nov teme odpirat. :hmm: ← mogoce......... tolele? samo omenjam..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 ker sem (spet) v službi.... in mi je dolgčas.... spet..... :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 skok med južno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 ker nimam zobnikov :cry: :cry: pa zadnje bremze :cry: :cry: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moto32 Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 ker sem (spet) v službi.... in mi je dolgčas.... spet..... :BUA: ← Enako :xx: Pa tko lep vreme je... :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 ker mi dolgcajt :( pa nikjer nobenga za čvek :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 ...ker sem lih prišla iz ene kratke furce :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 Zato ker sem včeraj nekaj povozil, in je v gumi vse drugo, le zraka ne :BUA: Lp Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 mogoce......... tolele? samo omenjam..... ← Rad iščem!!! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 Delovna nedelja :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 17, 2005 Deli Objavljeno Oktober 17, 2005 doza pred šihtom :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Oktober 17, 2005 Deli Objavljeno Oktober 17, 2005 dobesedno nimam voje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 Zato, da vidim, kaj je dogajalo, :grim ker me ni blo od petka.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se