Black Knight Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 Zato, ker sem na bolniški...pa je ful dolgcajt... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 Če pa ne morem biti na motorju :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 Ker je mrzlo,tema in rahlo pozna ura... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 mraz, sluzba, odjavljen motor... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 ker bi moral delat statistično nalogo številka 9..... Naloga 9 Nadaljujemo z nalogo 8. 1. Alocirajte optimalno stratificiran vzorec (V3) velikosti 250 (n_h*) in izračunajte stroške ter ocene za povprečje, vzorčno varianco, standardno napako, interval zaupanja in vzorčni učinek! 2. Kako velik optimalno stratificiran vzorec si lahko privoščimo s stroški proporcionalne stratifikacije? Kakšna je takrat vzorčna variance, deff in interval zaupanja (V4)? 3. Koliko bi nas stal povečani proporcionalni vzorec (V1), če bi z njim želeli doseči enako natančnost kot pri optimalni stratifikaciji (V3) - označite tak vzorec z V5? Vzorčne variance, velikosti vzorcev in stroške za V0 ter V1-V5 uredite v pregledno tabelo in izčrpno intepretirajte razlike, predvsem razmerja med variancami in stroških pri različnih vzorcih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 ker bi moral delat statistično nalogo številka 9..... ← TC komu si se tako svinjsko zameril? Prav smiliš se mi. :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 šolskemu sistemu, institucionalnemu šolskemu sistemu.... :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 ker bi moral delat statistično nalogo številka 9..... ← Pis of kejk :slap: :unsure: :doze: :wacko: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 dež pada Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoFear Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 1. slabo vreme 2. motor odjavlen 3. sploh brez motorja zaradi servisa 4. slabo vreme 5. ... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 itak me 2 dni ni blo treba not prnest .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 Mogoče zato ker imam po dolgem času zdale čas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moto32 Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 Zato,ker sem bil od višje sile (beri: v.d. žene) prisiljen "pozabit" motor doma. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 "Zakaj sem zdele na Motosvetu"? :? ? ??:o To pa kar moj'ga dohtaraja vprašaj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 Zato,ker sem bil od višje sile (beri: v.d. žene) prisiljen "pozabit" motor doma. <_< ← Je že tako, da človek kaj kmalu ugotovi, kako je nemočen pred mogočno silo narave :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 Zato, k so zuni baje čarovnice dons, pa sm raj not Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 Iz navade. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sledo Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 DOLGČAS!!! :glare: :glare: :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 (popravljeno) Ker ne morem spat... :rolleyes: Popravljeno Oktober 31, 2005. Popravil chris Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 (popravljeno) Zato,ker sem bil od višje sile (beri: v.d. žene) prisiljen "pozabit" motor doma. <_< HA! Še sreča, da imate žene, da vas malo v red dajejo,,, banda motoristična :devil: :lol1: :kva2: :lol1: LP Cvetoo. Popravljeno November 1, 2005. Popravil cvetoo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 :hmm: še sam ne vem.......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 Ker sem odvisnik! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 premrzlo za motor :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 Mal na forumih in blogih zganjam patetiko :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoFear Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 Zato ker me kle u dobro voljo spravte :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se