Ice Objavljeno November 4, 2005 Deli Objavljeno November 4, 2005 honestly? nekdo mora obcasno skidati gnoj z zelnika.... :whistle: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno November 4, 2005 Deli Objavljeno November 4, 2005 (popravljeno) nekdo mora obcasno skidati gnoj z zelnika.... :whistle: :devil: hvala bogu,da taki obstajajo, ker če ne bi blo za :SS Popravljeno November 4, 2005. Popravil urqlle Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 4, 2005 Deli Objavljeno November 4, 2005 k sem glih na šihtu in mam spet malco .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 5, 2005 Deli Objavljeno November 5, 2005 k sem glih na šihtu ... iz istega reazloga :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno November 5, 2005 Deli Objavljeno November 5, 2005 Pojma nimama. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno November 5, 2005 Deli Objavljeno November 5, 2005 Ker še nisem šel spat :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno November 5, 2005 Deli Objavljeno November 5, 2005 Ker nimam trenutno kaj drugega za delat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 5, 2005 Deli Objavljeno November 5, 2005 sem na šihtu pa mam čik in kofi pavzo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno November 5, 2005 Deli Objavljeno November 5, 2005 Ker je ful zanimiv kaj vse ljudi zanima, ker je toliko različnih razmišljanj kljub temu, da nas veže ena velika skupna stvar, da bi se zdajle vsi raje vozil kot bili na motosvetu, čeprav je prav forum tisti, ki nas kratkočasi med furami. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 5, 2005 Deli Objavljeno November 5, 2005 in šihtovskimi malcami .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 6, 2005 Deli Objavljeno November 6, 2005 Ker mal počivam ... potem grem pa naprej parket lakirat .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno November 6, 2005 Deli Objavljeno November 6, 2005 Kar čakam na start dirke MotoGP .) Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 6, 2005 Deli Objavljeno November 6, 2005 dež pada glupo vreme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno November 6, 2005 Deli Objavljeno November 6, 2005 Spet mamo prelepo vreme :angry2: :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno November 6, 2005 Deli Objavljeno November 6, 2005 sm s cukra... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno November 6, 2005 Deli Objavljeno November 6, 2005 ker dežuje :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 6, 2005 Deli Objavljeno November 6, 2005 (popravljeno) Ko sem prišel iz fitnesa :OK: se moram malo spočiti :beer2: Popravljeno November 6, 2005. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JOHNE Objavljeno November 6, 2005 Deli Objavljeno November 6, 2005 ker me ob takih dnevih in prihajajočih mesecih potolaži,da prihaja na čas,pa čeprav čez ... čas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno November 6, 2005 Deli Objavljeno November 6, 2005 raje bi bil z osebo, ki je bila še nekaj minut nazaj ob meni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tepko Objavljeno November 6, 2005 Deli Objavljeno November 6, 2005 Ker sm ga rahlo spil zdele in + tega še zunaj dežuje in + tega je še mrzlo in + tega je še tema. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno November 6, 2005 Deli Objavljeno November 6, 2005 Ker se mi ne da it spat.. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno November 6, 2005 Deli Objavljeno November 6, 2005 Jst mam pa cajt pa mal smtim :D Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 13, 2005 Deli Objavljeno November 13, 2005 Ker lektoriram 90.000 znakov pravne angleščine, potem me čaka še 70.000 znakov lekture nekega softverskega projekta, pa po 10 minutah skoncentrirane lekture rabim mal pavze... Aja, če rabi kdo lekturo: 60 € na avtorsko polo (cca. 32.000 znakov). :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 pa to mislim da letos kar vedno bom :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 se mi še ne da na moped.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se