Sanda7 Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 čakam uro 14h da se spokam na šiht :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno November 15, 2005 Deli Objavljeno November 15, 2005 ..ker sem lih z malce pršu :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno November 15, 2005 Deli Objavljeno November 15, 2005 Ker sem na šihtu in mi je dolgčas in se mi povrhu vsega še ne da delat... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toncek Objavljeno November 15, 2005 Deli Objavljeno November 15, 2005 Ker "šmrcam" :BUA: doma, pa med službenimi e-maili se sproščam z branjem foruma. :D Srečno Toncek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 17, 2005 Deli Objavljeno November 17, 2005 Ja, cajt bi že bil, da grem spat :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno November 17, 2005 Deli Objavljeno November 17, 2005 Malo razvedrilnega branja pred spanjem :P Mah jst bom mogu it tut počasi spat. Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 17, 2005 Deli Objavljeno November 17, 2005 Ja, cajt bi že bil, da grem spat :zzz: Nimam besed..... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 17, 2005 Deli Objavljeno November 17, 2005 kr tko mal nabijam pa se čudim folku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moto32 Objavljeno November 17, 2005 Deli Objavljeno November 17, 2005 čakam uro 14h da se spokam na šiht :angry2: Enako :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno November 17, 2005 Deli Objavljeno November 17, 2005 ....zato, ker sem se prelepo imel včeraj. No, od danes naprej pa kake 7-10dni bolniške. Bogi ata šef, bo te dni malo najebal.... :grim Jaooo pa tako vreme je, da bi žgal, pa žgal...... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno November 17, 2005 Deli Objavljeno November 17, 2005 zato k me ni blo že 100let, pa neta nimam doma, pa zdele sm mel neki mal cajta k sm glih na kafe pršu v omiljeni lokal pa majo net, pa ...... aja pa pozdravček vsem k me poznajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 17, 2005 Deli Objavljeno November 17, 2005 za motor je mal premraz pa šiht čaka :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno November 17, 2005 Deli Objavljeno November 17, 2005 k čakam, da se me bo kdo oz. nekdo spomnu, pa nič od tega :hmm: :huh: :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 17, 2005 Deli Objavljeno November 17, 2005 zato k me ni blo že 100let, pa neta nimam doma, pa zdele sm mel neki mal cajta k sm glih na kafe pršu v omiljeni lokal pa majo net, pa ...... aja pa pozdravček vsem k me poznajo :004 :OK: gdje si legendo ! :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno November 17, 2005 Deli Objavljeno November 17, 2005 lahko branje za lahko noc :naughty: p.s.: NO JOK3!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno November 17, 2005 Deli Objavljeno November 17, 2005 iz navade :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 le zakaj .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoFear Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 Ena baraba mi je banano u auspuh zaštofov :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 Ker je zunej tema :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno November 21, 2005 Deli Objavljeno November 21, 2005 ker mi v ponedeljek zjutraj pomaga samo še peskovnik :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 21, 2005 Deli Objavljeno November 21, 2005 hahahaha pa lopatke,in grablce .) konec šihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 21, 2005 Deli Objavljeno November 21, 2005 Ker sneži kot majka božja, ker sem na šihtu, ker je čas malice, ker mi je tečno in dolgcajt! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 21, 2005 Deli Objavljeno November 21, 2005 ...zato, ker me je baba u s'kret zaprla! :( :angry: :angry: ...j'st sem pa že prej noter računalnik nesu'!!! :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 21, 2005 Deli Objavljeno November 21, 2005 fičo ti ga pa serješ :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 21, 2005 Deli Objavljeno November 21, 2005 fičo ti ga pa serješ :lol1: Normalno! Saj sem u sekretu! :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se