Sanda7 Objavljeno November 21, 2005 Deli Objavljeno November 21, 2005 sej za to pa .) pa kaj se še nisi usmradu :P al rabiš ščarje .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 21, 2005 Deli Objavljeno November 21, 2005 sej za to pa .) pa kaj se še nisi usmradu :P al rabiš škarje .) Že grem dol..... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 21, 2005 Deli Objavljeno November 21, 2005 sej za to pa .) pa kaj se še nisi usmradu :P al rabiš ščarje .) A misliš "škarje"? Lohk! sam', če boš ti odstrigla... :D :D :D Kaj pa pol, ko ven nauš' mogla??!! :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 22, 2005 Deli Objavljeno November 22, 2005 Zato, ker sem moral biti ze ob 5h na sihtu... Na sreco, pa ze ob 5.30 vse koncano in delujoce... Dost bedno, sem upal, da bo kaj sral... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 22, 2005 Deli Objavljeno November 22, 2005 Radovednost me je prignala semle, čista radovednost ... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno November 22, 2005 Deli Objavljeno November 22, 2005 Ker preverjam, če mi je kdo pisal. In ker mi nihče nikoli nič ne napiše, grem seveda v peskovnik. Tam se mi bejbe vsaj prijazno nasmihajo. Iz raznih odprtin. :naughty: Toliko o tem. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno November 22, 2005 Deli Objavljeno November 22, 2005 :wacko: ker sem trenutno nesposoben razmišljat o raznih šravfih pa lopaticah pa turbinah pa na vem še o keri oslariji... :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primozh Objavljeno November 22, 2005 Deli Objavljeno November 22, 2005 .....sneg pa šiht pa odjavlen...........eh sej bo kmal pomlad pa bo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 22, 2005 Deli Objavljeno November 22, 2005 slaba tolažba :grim sem jezna k mi PM ne dela in e-mail :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 22, 2005 Deli Objavljeno November 22, 2005 Ka pa naj če šefa ni u kancelariji...... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno November 22, 2005 Deli Objavljeno November 22, 2005 čakam polnoč, da grem domov s šihta :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 sej je bil že čas :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 Zakaj sem zdele na Motosvetu? ??? Zato, ker grem zdele dol! :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 dons sm lohk, včer ob tem cajtu sm pa turške plesalke ganjal ... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 :yawn: :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 :yawn: :zzz: malo si temo sfalila :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 malo si temo sfalila :grim ne ..čist nič :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 malo pred službo..... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 druzga ne preostane raz še kofe v oštariji,matr bo pasal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 ...ker sm zmrznu zuni...in kakšna blesarija tle gor me segreje...mrzlo za zmrznt ....aja ...na enmu pogrebu sm bil in je prečastiti eno uro na mrazu imel govor...kva je mel pod pregrinjalom,da ga ni zeblo...aja...nekaj je popil iz keliha...lahko enim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 Še ene dve uri tlačanjenja. gaddamit. :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 Neumno vprašanje. Poglej skozi okno. Sneguje sto na uro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 ne rabiš nč skoz okno gledat poglej na Motosvetovo stran in na reklami za NOLAN boš opazil močno sneženje :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoFear Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 noč pa sneguje :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 (popravljeno) ker se zima še niti prav začela ni jaz pa komaj čakam pomlad.... počasi se mi bo zmešalo, če ne bo pogojev za vožnjo.... z brskanjem po netu si nekako krotim čustva in hormone... tako bo do novega para gum in pomladi.... :cry: Popravljeno November 24, 2005. Popravil pizdek 69 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se