jose Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 služba celo noč in z nečim si je treba čas krajšat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 se že odjavljam ........ :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 ...ker je zunaj tema, mrzlo je pa še sneži,na TV pa nič pametnega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 Prišel domov in gledam, če je kaj pametnega napisano!!! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 ker bo pred bajto lih kar pou metra snega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 motosvet ---> motorji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 Tko, konc današnje šihte... Svet je bogatejši za 3 odlične prevode. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 doza za dobro jutro :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 Mal sem se prišel v bajto pogret, pa pač paše malo posurfat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 Mal sem se prišel v bajto pogret, pa pač paše malo posurfat ...zato, da ne bom kaj slabši, kot je Zdrawc! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 K se mi ne da zuni dežurat pa kidat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 Ker mam poln qurc kidanja za dons. :angry2: Že trikrat sem skidal dvorišče, pa ga bo kmal še enkrat treba. :angry2: Če je tole "napoved" za zimo, smo ga najebal. Lopata rola. :angry: No ja, bicepsi konc zime bojo pa tut :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 Ker mam ze dost te zime., pa se zacela se ni ornk... :eek: LP;Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 Ldje!! Bejžte kidat, d naute ratal taki kt kšni kalamari(vsi bledi)!! Pa s sosedom skup kšnga takratkga ruknte in bo veselo!!! :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 27, 2005 Deli Objavljeno November 27, 2005 sede po nedeljskem kosilu :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 27, 2005 Deli Objavljeno November 27, 2005 Ker mam poln qurc kidanja za dons. :angry2: Že trikrat sem skidal dvorišče, pa ga bo kmal še enkrat treba. :angry2: Če je tole "napoved" za zimo, smo ga najebal. Lopata rola. :angry: No ja, bicepsi konc zime bojo pa tut :rolleyes: jah, počakaj, pa skidaj prot večeru, pa bo .. . Ker mam ze dost te zime., pa se zacela se ni ornk... :eek: LP;Rock a nimaš ti ene kroslje tut in ti je itak vseen ker se lohk tut pozim voziš :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno November 27, 2005 Deli Objavljeno November 27, 2005 Ker so usrane ceste pa še učit se mi ne da :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 28, 2005 Deli Objavljeno November 28, 2005 k sem glih na šihtu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 28, 2005 Deli Objavljeno November 28, 2005 Kot ponavadi: zato. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 28, 2005 Deli Objavljeno November 28, 2005 Nekam je treba plasirati intelektualne talente :lol: in zaužiti najboljšo plat sodobne družbe :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno November 28, 2005 Deli Objavljeno November 28, 2005 (popravljeno) Bol kot sneg kidat. Popravljeno November 28, 2005. Popravil bigi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 28, 2005 Deli Objavljeno November 28, 2005 Zdi se mi, da zbolevam ... hja, bom še kr na motosvetu ta tedn po mojem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno November 28, 2005 Deli Objavljeno November 28, 2005 ker je lepo vreme :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno November 29, 2005 Deli Objavljeno November 29, 2005 nimam v službi kaj bolj pametnega za počet O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno November 29, 2005 Deli Objavljeno November 29, 2005 ker jem. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se