JMatic Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 ker cakam da logarji za motor padejo z neba .... :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
divja zver Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 ker se mi je dvignu fiflek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 (popravljeno) ker se mi je dvignu fiflek. ← hm skos sm mislu da si punca :> :grim :grim Popravljeno September 11, 2005. Popravil mitofreak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KREBS Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 ker sem danes že naredil 280 km :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 Ker ne morem zaspati, če ne izvem kaj se je zgodilo ali kaj se dogaja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 ...ker sem oddal poročilo o temu vikendu....pa zunaj lije in se bliska..kar mislim ,tudi glede na uro,da ni lih primeren čas za vožnjo z motorjem :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 ...........................zato ker bi se mogla učit pa se mi ne ljubi :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 ker na počitniškem delu nimajo dovolj dela za mene :P mogoč pa sam js prehitro delam :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moto32 Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 ...ker sem varuška :P in čakam,da se junior zbudi .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 ker mam še 40 minut časa predn pridem do motorja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Ker sem bila v petek v službi pridna in imam zato danes zelo malo dela, katerega še dodatno bolj počasi delam :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 ..ker sem na šihtu.. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 ..ker sem na šihtu.. :blush: ← Enako. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 KER SEM BOLAN :SS :SS :SS :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Staycool Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 ...........................zato ker bi se mogla učit pa se mi ne ljubi :blush: ← o ja o ja.. to tudi mene žene v to leglo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 (popravljeno) Ni druga za delat, foter ne pusti vozit z motorjem (neke mu ne paše spet). Popravljeno September 12, 2005. Popravil ||cheff|| Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 mam preveč dela :slap: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Raje na motosvet.com, kot pa na svežem zraku :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 ... :hmm: :hmm: :hmm: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Pri vsem dežju, ki je letos padel, nam je v skupnem rezervoarju zmanjkalo vode. :slap: Nekaj je narobe s sistemom :hmm: A zdajle na motor :nono: LP Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Ker sem v službi. :( Ampak čez eno uro bom pa že na moji Vari :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 ker je že 14.23 in za 37 minut bo konec službe. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Ker ne morem domov :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 jaz pa čakam dragega da me pobere in greva domov pa jaz na motor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 prebavljam. in se mi ne da brati knjig; sem se jih ravno nabral. life is bliss. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se