Pervy Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 sem tu ker me je na e-bayu en razpizdil in mi spizdil neko stvar. no ne glih spizdil samo krepko več ponudil kot bi jaz dal :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Se eno uro do konca in novega zacetka, pa ERika me v parku caka ze cel dan :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 ... :? .... ... čakam na ligo prvakov na tv .... ... pa mladina je šla na zrak .... (drugačetakoalitakonepridemnavrstopress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 doza pred spanjem :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 17, 2005 Deli Objavljeno September 17, 2005 ker sem na šihtu in čakam uro14h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 17, 2005 Deli Objavljeno September 17, 2005 zaradi vremena :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno September 17, 2005 Deli Objavljeno September 17, 2005 dež :( <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roly Objavljeno September 17, 2005 Deli Objavljeno September 17, 2005 bolan :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 17, 2005 Deli Objavljeno September 17, 2005 (popravljeno) to se tudi jst sprašujem :P PS: jst tu mau bolan ... pa sej bo bolš. Popravljeno September 17, 2005. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eWe Objavljeno September 17, 2005 Deli Objavljeno September 17, 2005 ... pa sej bo bolš. ← :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 17, 2005 Deli Objavljeno September 17, 2005 zdej sem pa tud jaz zarad vremena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beli Objavljeno September 17, 2005 Deli Objavljeno September 17, 2005 Ker pada dež :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno September 17, 2005 Deli Objavljeno September 17, 2005 Ker sem še le iz službe, pa še zunaj ščije piz... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno September 17, 2005 Deli Objavljeno September 17, 2005 Ker je dez pa se ne morm vozit :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 17, 2005 Deli Objavljeno September 17, 2005 Ker že 3 tedne veselo celim kosti v postli, čakam, da se motor vrne od ličarja in upam, da se bom letos lahko še kej vozu :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno September 17, 2005 Deli Objavljeno September 17, 2005 Zunaj je 11 stopinj. In dežuje. :SS Mogoče zato? :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno September 17, 2005 Deli Objavljeno September 17, 2005 P***a, zakaj že :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 17, 2005 Deli Objavljeno September 17, 2005 ker je bolš bit na Motosvetu, kot pa na sosedovi Micki :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno September 17, 2005 Deli Objavljeno September 17, 2005 ker je bolš bit na Motosvetu, kot pa na sosedovi Micki :OK: ← Saj tam imajo pa Petro :o Joke LP Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno September 17, 2005 Deli Objavljeno September 17, 2005 ker je polčas na tekmi slo-gr, pa sem šel računalnik ugasnt, pa sem vidu da sem še vedmo ON Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 ...ker zunaj pada...tv je mulc zasedu...žena misli da sem na sekretu.......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 Ker je nedelja, dežuje in sem v službi. A je to kaj nenavadnega? :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 (popravljeno) Ker je Motosvet najboljša stvar, takoj za Googlom ;) Popravljeno September 18, 2005. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 Ker nikjer drugje ne vidm takšnga debila, kot je TC ;) ← tale je mal nesramna........ ker moram biti še 5 in pol ur v službi.. pa dežuje, pa nedelja je..... pa dolgčas me napada :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 Ker je Motosvet najboljša stvar, takoj za Googlom ;) ← .... :? kaj za ena reč je pa to : Googlom...še napisat ne znam :xx: ,kaj šele izgovorit :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se