Stric Burek Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 skušam sledit... kaj pa naj ne bi bilo original na ducatiju? :unsure: Zajebava se. Dejstvo je da ponavadi ne-Ducatisti pravijo da se Ducatiji kvarijo, čeprav nimajo dejansko nobenih izkušenj s tem. Kupi in ga občuduj :worship:
Sam dePihlja Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Kupi in ga občuduj :worship: :grrr Kupi in ga vozi :grim , občudovali oz. šimfali ga bodo drugi itak :whistle:
pjero Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 pozdravljeni. iz suzukija na bmw-ja, sedaj pa razmišljam da bi probal ducatija, ki je bil v izboru že pred suzukijem pred parimi leti. in sicer me zanima model z 900ccm mašino. aja, SS. letnik do 2000. pebral sem poste,kjer je govora o monstru z enako mašino in ni bilo nekih kritik. je potrebno še kaj posebaj paziti pri nakupu ducatija? :unsure: LP S ne it z dežja pod kap... :headbang: :headbang: :headbang:
SuzyRider Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 z dežja pod kap? še nisem bil na "dežju" znamke, ki sem jih omenil, so me vedno osrečevale. :naughty: do sedaj imel italjana, japonca in nemca pa se mi ni noben kvaril :worship:
bernardek Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Ducati je čistokrvni italijanski vrhunski proizvod, kar pomeni da je in mora biti najlepši in najboljši! Vsi trenutni pokazatelji govorijo temu v prid (GP, izbor motorjev leta 08')... Moje mnenje je da je najboljše kupiti novega in ga zelo redno vzdrževati, ker če ne hitro odpove poslušnost.
pjero Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 ta je lep k prasica... :worship: :worship: vprašanje pa je kolk pizdarij maš z njim???
kađiva Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 pr 900SS do l.00 bodi mogoče pozoren samo na porabo olja, ki je pri določenih motorjih "nenormalna", čeprov pr teh novejših to niti ni bil problem važno samo da je bil redno servisiran (jermeni,ventili...) pa bo delal brez problemov ;)
tadejz Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 ta je lep k prasica... :worship: :worship: vprašanje pa je kolk pizdarij maš z njim??? nobenih!!! gre za vrhunski izdelek... vožnja z njim je pa tudi nekaj posebnega....ne grem več na japonca !
savo Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Jaz sem sedaj na Aprilii (po štirih japoncih), en prijatelj ima enako (RSV1000R l.04), dva imata Ducatije 1098, ta tretji pa Ducati 907ie. Ostali imajo japonce. Resnica je, da če kupiš japonca, imaš manj skrbi. Kvaliteta izdelave je le višja kot italijanska (enako velja za avtomobile). Je pa res, da kljub temu bi zopet kupil Aprilio, in če bi imel več denarja, tudi Ducatija. Z japonci nisem imel nobenih problemov, na italijanu pa ti poči kakšna plastika, starejšim Ducatijem je puščalo olje, na Aprilii moram prezračevati zadnjo zavoro in sklopko, zamenjal sem že lambda sondo in en injektor... Vendar ko se vsedem nanjo, ne morem misliti na noben drug motor! Zlita je z mano! Če se tako počutiš ti na Ducatiju, ga kupi - ciklistika je super, vzmetenje tudi, motor poezija (mi na ciljni na Grobniku dosežemo okrog 260km/h s serijskimi motorji, prijatelj s 1098 276km/h s serijskim). Jaz bi trpel na Suzukiju K5 ali novejšem, ker mi že položaj telesa na njem ne ustreza, četudi je lahko boljše kvalitete...
savo Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Resnica, pa ja :lol1: Ti, jaz sem povedal le, kako je pri naši klapi. DEJSTVO JE, da del klape, ki imamo italijanske motorje, imamo več nevšečnosti, kot pa tisti del z japonskimi motorji.
pjero Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 nobenih!!! gre za vrhunski izdelek... vožnja z njim je pa tudi nekaj posebnega....ne grem več na japonca ! tadejz kolk km-jev si natolku z ducejem?? :rolleyes:
tadejz Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 tadejzkolk km-jev si natolku z ducejem?? :rolleyes: 10.000km
SuzyRider Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 zadnjič sem si šel ogledat moj morebitni prihodnji motor. ge za ducatija 900 SS. ob ogledu nisem našel nič pretreslivega. no, akomulator ni imel moči, torej ni vžgal. (vžgal je potem, ko smo ga porinili..) no, motor je delal :worship: . je glasen, kar ni presenetljivo. sklopka ne škriplje in je ravno prav mehka. ima par napak na laku. bil je tudi na desni strani na tleh, vendar nič kritičnega. malo bolj šlampasta plastika... bi moral še kaj posebaj pogledati? deli za ducatija so dobavljivi? za približno enak denar je na voljo tudi suzuki sv 650. letnika 99 ali 2000. sem ga imel in bil zelo zadovoljen, vendar sem opazil na ducatiju, da so komponente bistveno boljše. bremze in vzmetenje. zato se nagibam na ducatija...
danci1973 Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 zadnjič sem si šel ogledat moj morebitni prihodnji motor. ge za ducatija 900 SS. ob ogledu nisem našel nič pretreslivega. no, akomulator ni imel moči, torej ni vžgal. (vžgal je potem, ko smo ga porinili..) Tega se lahko kar navadiš, hehe... :P Za približno enak denar je na voljo tudi suzuki sv 650. letnika 99 ali 2000. sem ga imel in bil zelo zadovoljen, vendar sem opazil na ducatiju, da so komponente bistveno boljše. bremze in vzmetenje. zato se nagibam na ducatija... Kateri letnik pa je ta Ducati, da ga boš dobil tako poceni kot 99-00 SV650? Pa koliko kilometrov ima? D.
SuzyRider Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 gre za letnik 99. no, suzuki pa je tudi isti letnik. cena suzukija je cca 2500 eur, pravtako ducatija.
AndiGS Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Ka to primerjaš šunko in krompir?Krompir ni poceni,šunka pa ni predraga.Jaz imam raje šunkko. :naughty:
pjero Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 nisem vedu kam bi jo vtaknu.... :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: :trance_33_sleep:
jakabmwdrei Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Kaj pravite na novega Monstra 696...design ni glih...
iztok66 Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 (popravljeno) Po mojem je zplaval malo bolj v "moderne" linije, mi pa zgleda dosti bolj kompakten in še bolj beasty. Verjetno zaradi večjega premera cevnega okvirja, ki je tukaj lapo povdarjen. Za mene bi bil lepši, če bi bila sprednja lampa bolj klasična, ali pa ne :evilgrin: Popravljeno Januar 30, 2008. Popravil iztok66
Igorr Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 Po mojem je zplaval malo bolj v "moderne" linije, mi pa zgleda dosti bolj kompakten in še bolj beasty. Verjetno zaradi večjega premera cevnega okvirja, ki je tukaj lapo povdarjen. Za mene bi bil lepši, če bi bila sprednja lampa bolj klasična, ali pa ne :evilgrin: Totalno so ga zafurali. Škoda. :headbang:
flight69 Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 (popravljeno) V zivo me je kar malo razocaral - sem upal, da prednja lampa vseeno ne deluje tako plastik fantastik v zivo, je pa se huje kot na sliki. Pa prasci v Padovi niso pustl, da bi se clovek gor vsedel :rolleyes: Ne vem, mogoce se bo treba se navadit, ceprov mi ta skuterasko-japonski dizajn, ki se seli na nakede ni prevec vsec... Ocitno sem ze star in se prepocasi privajam novim trendom... :D Lp! Flight Aja, pa cakam, da vidim crno verzijo - lubici, ki sta stali zraven pojma nista imeli, kdaj bo to - se fotke ni nobene...al jo je kdo ze kje zasledil? Popravljeno Januar 30, 2008. Popravil flight69
T Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 Totalno so ga zafurali. Škoda. :headbang: Hm, kaj pa vem nekaj časa mu dajmo. Predvsem se mi ne dopade zadnja nihajka in tist odlitek na zadnjem koncu. Tko v živo sem mi zdi da deluje malo plastično :krneki:
Kawl Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 Men je pa lep, glede detajlov je siguro bolj izpopolnjen, zadnja nihajna roka je popolna.Priznam pa da je sprednja luč res mal zgrešena.Bolje bi bila klasična okrogla kromirana :D LP
Stric Burek Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 Nihajka NE (preveč superbike) Sedež NE Luč sprednja 2× NE Nosilc stopalk NE Krivina NE Tank JA OKVIR 2× JA Ostalo je OK... Starejši je lepši, sploh bel s črtami :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se