jose Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 a če je pa v kratkih hlačah na enduri al pa čoperju je pa ok? :grrr ← na dotičnih motorčkih še nisem nobenga videl da bi se peljal 'pomanjkljivo' oblečen :rolleyes: ....na športakih pa že precej modelov
kOdEbLuE Objavljeno Junij 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 če tole ni pozerka .... :lol1: ← a jo to tista zadevščina na elektriko? enkrat sm jih vidu v kopru v supernovi
Godfather Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 (popravljeno) Moj motor je vedno čist se prav boljše počutim ko se grem peljat z čistim motorjem.Moram pa priznat da prav uživam ko ga perem :grim. Če do misli da sem zaradi tega pozer je pa to čist njegova stvar.Jaz vem da nisem ali pa .............. :whistle: Popravljeno Junij 8, 2005. Popravil Godfather
RHonda Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Redno je treba čistit mušice na vetrobranu, drugače pa se niti ne maže, ker je črn :alien1:
Brihta Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 (popravljeno) pravzaprav mi je vseen če tistih par 'packov' k se jim ne ljubi čistit motorja misl da sm pozer :slap: ← Sam ti si mal munjen. Nikil nism reku, da je folk s čistim motorjem pozer. Ti si reku, da si ga CEL JUTR POLIRU, pol ga je pa nekdo prijel in sedaj imaš odtis roke (kar te tako moti, da bi nekoga okluftal)-se pravi si POZER :K Popravljeno Junij 8, 2005. Popravil Brihta
maXXXimum Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Moja je spucana pred vsako furo. Zakaj pred in ne po? Simpl.. k se mi po furi ponavad ne da spucat motorja in ga pac nasldenji dan predn grem :D No.. to čiščenje pred vsako furo vključuje sprednjo šipco, luč, sprednji blatnik, vilice in občasno še tank.. tisto kar je pač na udaru zaradi mušic :) Čistim pa ponavad kar s stelexom.. pol minutke da se odmoči pa grejo vsi žužki odlično dol :yea2: Kar se tiče celotnega pranja... ko mam čas. 1 × na 14 dni? Recimo.. avto šampon, tekoča voda, pa gremo.. po tem seveda obvezno brisanje in mazanje ketne .) Pozer? Pomoje ne.. ga čistim bolj zarat svojega dobrega občutka, kot zaradi drugih B)
Brihta Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Še ko sem bil prezelen da bi fotrov motor vozu sm ga pucu vsako drugo nedeljo, pol mi je pa jurja dal. Pol sva tega jurja v kilometre pretopila, zdej pa po potrebi 2x mesečno razen če ni blaten kar se včasih zgodi (ni denarja za asvalt do hiše). Zato mislim ,da zarad tega ni bil fotr ne jest pozer, ej se na let po 15kkm dela. Pozerji so pa vsi k se v sandalčkih pa kratkih hlačkah furajo po mestu, pa čekerajo kdo jih je vidu!! NE GLEDE NA MOTOR!!! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ← Pol če skočm 500 metrov stran po mleko, pa si ne dam ledra gor sem pozer?????
Brihta Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 AA style Moje ime je DeX in sem pozer. :grim Pozer sem že od 16 leta, ko sem kupil svoj prvi motor in ga začel čistiti. Čiščenje mi je prišlo v navado in poziranje se je stopnjevalo. Ko sem ugotovil da tako ne gre več naprej, sem se odločil da bom zmanjšal dozo čiščenja/poziranja. Sedaj sem clean že skoraj 1 mesec, saj je motor na servisu zaradi padca, kar me je prisililo k odvajanju. Bivši pozer DeX :grim ← Lepo napisano :D
mkosir Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Pol če skočm 500 metrov stran po mleko, pa si ne dam ledra gor sem pozer????? ← Ne narobe si tole razumu. TO so tisti: kafana syle, se vsede na vrt pol pa šmikerajo, ali pa punca a ti je všeč motor a bi se šla pelat. Sej tut jst k grem v trgovino kej iskat ne dam gor ledra, ampak pisker na glavo pa vsaj dolgo trenerko že iz lastne varnosti.
Ice Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 :hmm: tisti, ki se obremenjujejo s cistim motorjem (tako ali drugace) so mogoce najbrz res pozerji. jaz Suzie Q ocistim ko se mi zdi potrebno. in ce komu to ne pase ni potrebno da gleda ciscenje ali motor. BMK. vazno da je meni cool. :devil: vetrobran: naprava, ki te brani pred vetrom. a.k.a. sipa, sipca, steklo, "spojler" itd.
gizmOkak Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Alora, kdo je vidu mojo prasičko jo je vidu čisto :) Nikoli ni umazana. Zato pa nism pozer. Motor spucam vsaj vsak vikend skorej (plastike pa armaturno al kako se ji reče, vilce, nihajko, kamin) tko obrišem z mokro cunjo. Če gre za masko kjer so mušice pol avtošampon in goba, ravno tako feltne :grim To je skorej vsak vikend k če grem pohajat grem s čisto makino. Enkrat na 2 mesca pa spuliram rezervar, feltne in masko. Če je usran motor je isto ku d bi si obleku usrane spodnje hlače :slap: Pa nism pozer če mam čist motor :grrr
Zdrawc Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 :( Kaj je to vetrobran :eek: ← to ti je tak mali škrat, ki te brani pred zlobnimi vetroji :D
ajgor the mad dog Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 (popravljeno) :( Kaj je to vetrobran :eek: ← Lej prjatu TO Popravljeno Junij 8, 2005. Popravil ajgor the mad dog
SiR Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 tuki me pa zdej spljuvejte k mam spucan motor :cry: ← "briga me čistoča motorja (avtomobila, stanovanja, osebna...)" - ta izjava ni na mestu ... eni imajo motor umazan, pa čista bivališča ...
Jurij Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 zakaj sploh ultra-perla-nevemkakšne barve po 70k za liter, zakaj krom, zakaj stilsko in barvno usklajen ledr...? če ne zarad tega, da v redu izgleda, se sveti ko je treba? al zato, da kovina ne zarjavi?/plastika ne začne razpadat :doze: whatever...? kukr komu paše. jest se prov fajn počutm, ko je na dvorišču (pa mben ne vid) vse mokro in penasto, na sred dvorišča pa motor-sveže sijajen v vsem svojem kromu, barvi in posprejanih gumah. itak bo po 50km spet mal manj sijajen... zakaj pa mamo pol gobice in čistila ipd... ledra je pa zaenkrat še bolj malo na motorju,zato nisem čist 100% "pozer", če se me mora že zarad čistoče poetiketirat... <_< mislim, da je Ein v nekem postu že zapisal, da raje potroši cajt ki bi ga porabil za pucanje - za vožnjo.. ma tud po svoje prav. (če ni bil Ein in sem komu avtorske kršil-se opravičujem in Einu in unemudrugemu) :) se svetimo na cesti... al pa ne... :yea1:
netopir1930 Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 motor imam "skoraj" vedno očiščen in če me to uvršča med pozerje sem pač pozer... :yea2: hvala
Erik Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 motor imam "skoraj" vedno očiščen in če me to uvršča med pozerje sem pač pozer... :yea2: hvala ← se strinjam :yes:
Dolenc™ Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Prva stvar ko sem dobu motor, poleg tega, da sem pevozil tistih 3-4km, je blo pranje :). Drgnu sem ga siguren kako urco - dve, da je šlo vse tisto olje na feltni izpred 5 let nazaj dol. zdej ga tud še občasno kdaj spucam, ker mi je všeč če je lep :), sam zato porabim dosti man časa kot sem včasih. Če maš rad svoj motor ga imaš čistga, kokr tolk. Tle ne štejem kakih kros, k se vozjo po blatu, pa je mal težje tak motor ohrant čist :)
Thundercat Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 na začetku sem ga ful pucal sedaj malo manj...ampak kapo dol če vidim motor ki ima določeno starost in je spucan...kapo dol pred lastnikom...zame osebno ni pozer....je car.... :worship:
APAČI Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Js bom pa takole rekel, če ima neka oseba urejen, očiščen motor, avto, stanovanje, bi lahko rekli da je ta oseba redoljubna, kar ni nič slabega (s tem ne mislim ljudi, ki so bolani na čistočo in hodijo s krpo po svetu), če pa pogledaš nekoga, ki ima na motorju še pred lansko svinjarijo pa verjetno u gatah tut ni kej bolšga. :grim
batzajla Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 matr dons mi je blo pa prou nerodn na 3M...sem zdele 2 dni motor pucal pa rihtal nazaj za na cesto,sigurn ste vsi mislil 'lejga cepca ma LC4 za na cesto' :slap: nkol več :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se