sayo Objavljeno Oktober 23, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2012 Pa kaj maš BMW-ja :lol: Za BMFA pa tole priporočajo Kmet2, trebor, anja37 in 1 other 4
gusar Objavljeno Oktober 23, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2012 (popravljeno) a-a ... premau umazan .. pozer si Maus zdej sem pa žavostn mam pa tablco usrano,da jo lohk slikajo radarji Popravljeno Oktober 23, 2012. Popravil gusar
pikolo Objavljeno Oktober 24, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2012 (popravljeno) Jaz mojga perem s tem šamponom s temu samponam velja sam ce ma vsaj 15% aloe vere not .. .drgac ni dost dobr! Popravljeno Oktober 24, 2012. Popravil pikolo sayo 1
paris2 Objavljeno November 9, 2012 Opozori Objavljeno November 9, 2012 Letos pri nas v Podpeči delajo krožnega (...ja že celih 6 mesecev). Najbrš pa jih je dost opazl, predvsem pozerji, ki so se hoteli zapeljati do rakitniškega kafiča, ker so jim gasilci z namakanjem makedama preprečili nastop Moped sem imel vedno usran k prasica k se vala po gnoju. Se mi sploh ni dal čistit dokler ni bil dost usran. Torej imam neki prag usranosti do katerega še gre. trebor 1
Dare1 Objavljeno November 16, 2012 Opozori Objavljeno November 16, 2012 Orodje mora biti vedno čisto. Tisti, ki ima umazan motor ima verjetno tudi umazanega...... Umazancev pa nobena ne mara. DAMI34 in igorkr 2
gusar Objavljeno Marec 8, 2013 Opozori Objavljeno Marec 8, 2013 (popravljeno) Letos sem ga zopet temeljito opral in zglancov tako,da je pripravljen na sezono. Popravljeno Marec 8, 2013. Popravil gusar
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se