Ris Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Jaz sem danes in ata in mama mojemu sinu, tak da me nebo. Jutri pa v Dupleku ziher. (razen če bo dež)
stigmata Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Mačica!!!!1 zakaj si pa ti tu gor če bi morala v maratonu bit?????????? :hmm:
stigmata Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Jaz sem danes in ata in mama mojemu sinu, tak da me nebo. Jutri pa v Dupleku ziher. (razen če bo dež) ← Priden si, ja (sicer pa si, si ga sam naredo pa morš bit priden!)
Lobo Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Priden si, ja (sicer pa si, si ga sam naredo pa morš bit priden!) ← Tak je če maš faulaste sosede.
stigmata Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 Priznam da sma z Jaso malo zamudila :whistle: (sma se malo predolgo doma zadržala O:-) ) sva pa prišla takoj za vami in vstrajala do polnoči dokler naju Tina ni začela "domov tirat" :D
Mačica Objavljeno Avgust 27, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 Priznam da sma z Jaso malo zamudila :whistle: (sma se malo predolgo doma zadržala O:-) ) sva pa prišla takoj za vami in vstrajala do polnoči dokler naju Tina ni začela "domov tirat" :D ← Ja, kdaj pa sta vidva prišla? Midva sva odišla kakih 15 min čez 9. Pirrulz pa je bil tudi tam in je odšel malenkost prej.
stigmata Objavljeno Avgust 28, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2005 Ja, kdaj pa sta vidva prišla? Midva sva odišla kakih 15 min čez 9. Pirrulz pa je bil tudi tam in je odšel malenkost prej. ← Ko sma prišla in se vsedla sem pogledala na uro in je blo 21.19 :rolleyes:
Mačica Objavljeno Avgust 29, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 Ko sma prišla in se vsedla sem pogledala na uro in je blo 21.19 :rolleyes: ← Ja, pol smo se lih sfalili :cry:
Mačica Objavljeno Avgust 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 same place same time anyone?
Ris Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 :010 :010 :010 Skoro bo petek. Se vidimo.
pirrulz Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 wind ne seri, ti vedno rečeš, da prideš, potem te pa ni. :P mene vsaj do desetih ne bo, ker mam službene obveznosti :SS :SS pol pridem na en pir :whistle: O:-) , če še bo kdo tam.
wind Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 :fight1: Jebiga, delovnik je nepredvidljiv... :wacko:
Mačica Objavljeno September 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 1, 2005 :fight1: Jebiga, delovnik je nepredvidljiv... :wacko: ← Ja, če bi bil samo delovnik.... :P
wind Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 :blush: :blush: no.. saj.. mislim.. kak bi reko... :blush: jaz... khhmm...
stigmata Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Priznam ,ni naju blo, se nama je Pula nekak bolj dopadla kot pa vi :D
Mačica Objavljeno September 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2005 Priznam ,ni naju blo, se nama je Pula nekak bolj dopadla kot pa vi :D ← Mislmmmmmmm da si drzneš prit s tako izjavo :eek: :D Kako je lahko sploh kaj lepšega od naših prijetnih prezenc?
stigmata Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 :slap: B) kesam se (NOT) B) Sem slišala da si spiciklom razturavala v soboto .) :OK: lepo
pirrulz Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 :slap: B) kesam se (NOT) B) Sem slišala da si spiciklom razturavala v soboto .) :OK: lepo ← jaz tudi (samo ne po lastni želji :wacko: ). okej saj vseeno. I rule. :grim
stigmata Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 (popravljeno) Kdo pa te je uspel napi****? Raje bi bil v puli, se izležaval, užival... ne pa picikl gono :slap: Popravljeno September 6, 2005. Popravil stigmata
Mačica Objavljeno September 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2005 jaz tudi (samo ne po lastni želji :wacko: ). okej saj vseeno. I rule. :grim ← Kje in kdaj si ti gono pecikl?
Mačica Objavljeno September 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2005 :slap: B) kesam se (NOT) B) Sem slišala da si spiciklom razturavala v soboto .) :OK: lepo ← Mater. Toti Ptuj je pa res en pajzl. Kdo me je zašpecal?
pirrulz Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Kdo pa te je uspel napi****? Raje bi bil v puli, se izležaval, užival... ne pa picikl gono :slap: ← pizdarija pa kolkokrat še moram povedat da sem moral it gonit zaradi šihta. :fight2: :fredy: sicer pa dobro da me ni blo tam ker bi Wobewt pa Klimbra še bolj pijana bla. :ninja:
pirrulz Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Kje in kdaj si ti gono pecikl? ← Sobota, Moškanjci, okoli 11.30. 30 km. pa še preživel sem. samo potem pa jim je piva sfalilo, pa one butaste srednješolke, ki so prek študenta kelnarle, niso znale soda zamenjat :slap: :wacko: , mene pa tudi niso za šank pustli. :fredy: :whistle: brezveze. :ninja: no saj potem sem se spomnil pa sva šla s kolegom v aeroklub kafič tam zraven na pir, tam so ga pa meli v flašah in to fino mrzlega, pa še 300 tolarćići je samo stal. :OK: :yea2: če že vprašaš :P
Mačica Objavljeno September 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2005 če že vprašaš :P ← Saj vprašam samo zato, ker te nisem videla. Zdaj vsaj vem zakaj. Sva bila na različnih progah. Sicer bi pa tudi bil čudež, če bi se med tistimi 5.800 peciklisti srečala (čeprav se sva z Ajo)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se