Mutika Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 samo v informacijo pri uporabi sopomenk ! :P haložan = ptujčan pohorc = mariborčan Še hujše pa je, če si Pohorc = Mariborčan, te pa se po močvirju šlajhaš ... :whistle: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 Jutri vsi v Marpurg! Vapo časti! :naughty: Točno tak! Ampak preden začnemo pit, se bomo šli eno fajn igrico, z imenom "kje je vapo?". :P Uh, mater, vas je blo! Placa sfalilo ... :rolleyes: :winkiss: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 Gospod Ptujčan, za tebe... :P Jebemuboga, zdaj si mi pa res dal krasno idejo!!! Gospod Ptujčan = Mister Ptujcan Mister Ptujcan = Mr.P In če Mr.P vozi Triumha, pomeni, da ga komot lahko imenujemo tudi Mr.T In že imamo naslednika "Rockys ass kicking man-a"!!! :kva2: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 Tak eno ko drugo je pičkin dim proti temu, če si Ptujčan. Ko da to ni že samo po sebi dovolj, pol pa še Triumpha voziš. :slap: ... :yes: in to fuuuuuul lepega :rolleyes: :blush: :rolleyes: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 Gospod Ptujčan, za vse... :P jas tuti hočem, da me tak kličejo :naughty: Vstani Petovia :worship: :worship: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 jas tuti hočem, da me tak kličejo :naughty: Vstani Petovia :worship: :worship: :beer2: :eek: Kaj ti si se spet cynarja nažr? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 :eek: Kaj ti si se spet cynarja nažr? ne uplem odgovort ... čakam T-boya ... dva na enga .. ravno prav :rolleyes: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 ne uplem odgovort ... čakam T-boya ... dva na enga .. ravno prav :rolleyes: Ne rabim T-boyeve pomoči... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 :eek: Kaj ti si se spet cynarja nažr? Al pa kako kilo artičok, bo isto ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 Al pa kako kilo artičok, bo isto ... Mater, ti se pa res spoznaš!!! Kak to, če smem vprašat? Maš flaške ziher po vseh predalih skrite je tak? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 Ne rabim T-boyeve pomoči... :P sj jo jaz rabim ... zrajavela Triumhova ketna je bolj nevarna od kombinacije nunčakov in kobrinega ugiza :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 Še hujše pa je, če si Pohorc = Mariborčan, te pa se po močvirju šlajhaš ... :whistle: ! pohorci se tak na smreke navežejo, kasneje pa na triperesni tam, da je takih v močvirju statistično gledano null komma Josef ! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 kombinacije nunčakov in kobrinega ugiza Pa se mi je zdelo, da sem te pred kakim tednom vido na tv-ju!!! :D Svaka čast kung fu panda, res obvladaš... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 Mater, ti se pa res spoznaš!!! Kak to, če smem vprašat? Maš flaške ziher po vseh predalih skrite je tak? :naughty: :rolleyes: pohorci se tak na smreke navežejo, kasneje pa na triperesni tam, da je takih v močvirju statistično gledano null komma Josef ! :winkiss: Kam si se te ti zvezal? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 sj jo jaz rabim ... zrajavela Triumphova ketna je bolj nevarna od kombinacije nunčakov in kobrinega ugiza :P ... :grim :grim :grim , se posebej, ker je lepsa od one skuterove. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 6, 2009 Deli Objavljeno Februar 6, 2009 ... :grim :grim :grim , se posebej, ker je lepsa od one skuterove. :P :naughty: :whistle: .. lahko mal dražim, ker me vsaj en mesec ne bo v Ptujsko državo :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 6, 2009 Deli Objavljeno Februar 6, 2009 Ptujsko državo Jaaaaaaaa!!! In prestolnica je Qlandija. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 6, 2009 Deli Objavljeno Februar 6, 2009 Danes blont bejba testirala crno Nindzo 636 :worship: :worship: :worship: , pa si nisem mogel kaj in sem naredil krog po parkingu :blush: . Jaz bi seeeeee... :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DRVOWP Objavljeno Februar 6, 2009 Deli Objavljeno Februar 6, 2009 AAAAAAUUUUUUU 103 km danes po okolici Ptuja do maribora in nazaj!!!! Zakon je bilo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Februar 6, 2009 Deli Objavljeno Februar 6, 2009 :naughty: :whistle: .. lahko mal dražim, ker me vsaj en mesec ne bo v Ptujsko državo :lol1: ..se te bojo prišli iskat :naughty: Jaaaaaaaa!!! In prestolnica je Qlandija. :D ...pa samo od 9:00 do 21:00... pol pa ne več ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 ..se te bojo prišli iskat :naughty: ...pa samo od 9:00 do 21:00... pol pa ne več ... Pa še ob nedeljah ne celi dan ... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 Ravnokar slišal na lokalnem radiju, da je največ prič NLP-jev, ravno na štajerskem koncu. Če smo natančnejši, iz okolice Ptuja. Tak med brati, me to niti najmanj ne čudi... :grrr Šmarnica power!!! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 Ravnokar slišal na lokalnem radiju, da je največ prič NLP-jev, ravno na štajerskem koncu. Če smo natančnejši, iz okolice Ptuja. Tak med brati, me to niti najmanj ne čudi... :grrr Šmarnica power!!! :whistle: Obiskujejo arheološko zanimiva mesta na našem planetu. :whistle: Drugače pa ko mi je dolgicajt v nočni narišem kaki krog ali dva na njivi. :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 Obiskujejo arheološko zanimiva mesta na našem planetu. :whistle: Ok, recimo da. Ampak kaj potem iščejo na Ptuju? Po moje obstajata samo 2 razlagi. Prva je, da jim je gps crknil, druga pa, da so hteli v Qlandijo. Je pa res, da se mi Ptujčani že od nekdaj zdijo "čudni", tak da obstaja še tretja varianta. To je, da so pač obiskali sorodnike. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 Ok, recimo da. Ampak kaj potem iščejo na Ptuju? Po moje obstajata samo 2 razlagi. Prva je, da jim je gps crknil, druga pa, da so hteli v Qlandijo. Je pa res, da se mi Ptujčani že od nekdaj zdijo "čudni", tak da obstaja še tretja varianta. To je, da so pač obiskali sorodnike. Podobni so si res vsi,pa vsi so si nekak v žlahti. :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se