T-boy Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 Qlandija! :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 Qlandija! :OK: :OK: :OK: Zakon je, a ne? Sploh si ne znaš več predstavljat časa pred njo, ko si se po vsaki sadni jogurt, moral v Lenti vozit. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 Zakon je, a ne? Sploh si ne znaš več predstavljat časa pred njo, ko si se po vsaki sadni jogurt, moral v Lenti vozit. :P Ki te Lenti je? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 Ki te Lenti je? :hmm: Pri bližnjih sorodnikih Ptujčanov............Hunih. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 Pri bližnjih sorodnikih Ptujčanov............Hunih. :P Kaki car si ti, ki hodis po sadne jogurte v Lenti (sigurno je zelooo dalec :o ). :worship: Pozdravi mi sorodnike... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Halozan Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 Keri bo šel po jogurte naj še meni vzame kakega,okus po cvički ali pa šmarnici. :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Halozan Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 (popravljeno) Evo en lep dan in kurenti bodo zajahali mopede eno malo. Popravljeno Februar 15, 2009. Popravil Halozan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 Evo en lep dan in kurenti bodo zajahali mopede eno malo. ...okrog 15h videl pred starim mostom Ninjo, Z-ja in nasproti se Duka. In to pri treh stopinjah celzija. :worship: :worship: :worship: Jaz bom se malce pocakal s prvo furo, starejse kosti rabijo malce vec toplote. :whistle: Koranti, vi pa itak morate skakat. Glun, glun, glun, ... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 17, 2009 Deli Objavljeno Februar 17, 2009 Je pa res, da se mi Ptujčani že od nekdaj zdijo "čudni", tak da obstaja še tretja varianta. Ne sodi drugih po sebi :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 17, 2009 Deli Objavljeno Februar 17, 2009 ...okrog 15h videl pred starim mostom Ninjo, Z-ja in nasproti se Duka. In to pri treh stopinjah celzija. :worship: :worship: :worship: Jaz bom se malce pocakal s prvo furo, starejse kosti rabijo malce vec toplote. :whistle: Koranti, vi pa itak morate skakat. Glun, glun, glun, ... :evilgrin: Očitno slabo skačejo kak SNEŽI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaz sem v nedeljo pop. v Zagrebu tudi vidla 3 optimiste in povrh vsega še v kavbojkah :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 17, 2009 Deli Objavljeno Februar 17, 2009 Očitno slabo skačejo kak SNEŽI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaz sem v nedeljo pop. v Zagrebu tudi vidla 3 optimiste in povrh vsega še v kavbojkah :OK: Ajde koranti. Zaj pa da celi teden skacete :bounce: :bounce: :bounce: , ker marec je ze skoraj tu in mi bi se spustili na ceste in :evilgrin: ... Glun, glun, glun,... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 (popravljeno) Koranti, pozerji, gnare nazaj. :glare: Danes se zadnja sansa za popravnega. Glun, glun, glun,... :devil: Popravljeno Februar 24, 2009. Popravil T-boy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 Koranti, pozerji, gnare nazaj. :glare: Danes se zadnja sansa za popravnega. Glun, glun, glun,... :devil: Vuni pa sneži ko za stavo. :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 Vuni pa sneži ko za stavo. :alien1: :rolleyes: , ze boljse. Zgleda, da so ga koranti zaceli resno pit... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 :rolleyes: , ze boljse. Zgleda, da so ga koranti zaceli resno pit... :evilgrin: Zadn cajt! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 Pijane kurente bi blo treba na kole nabit in to ob cesti ptuj-MARIBOR. Za nič pametnega niso......sicer pa, kdo bi jim zameril, glede na to, od kod pač "izvirajo". :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 (popravljeno) Pijane kurente bi blo treba na kole nabit in to ob cesti ptuj-MARIBOR. Za nič pametnega niso......sicer pa, kdo bi jim zameril, glede na to, od kod pač "izvirajo". :whistle: Vapo..nesramnež... :eek: :glare: :P boš dobu kazen..in to nahujšo...zate :evilgrin: za pijačo boš mogu dat.. :whistle: :yea1: kurent...:wub: Popravljeno Februar 24, 2009. Popravil riderrgirl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 Pijane kurente bi blo treba na kole nabit in to ob cesti ptuj-MARIBOR. Za nič pametnega niso......sicer pa, kdo bi jim zameril, glede na to, od kod pač "izvirajo". :whistle: Stari,daj bolj potiho se deri, ker če ne te bo kateri kurent na ježevko nabil. kurent... :wub: Tebe pa na kaj drugega. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 kurent...:wub: :eek: Call the excorcist!!!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 Stari,daj bolj potiho se deri, ker če ne te bo kateri kurent na ježevko nabil. Kurent mene nabil??? Lahko ga edino na ipon fuknem!!! Pizda, pa res bi moral počasi koga na ipon fuknit, ker se skoraj več ne spomnim, kdaj sem zadnjega..........................................a ne xr800? B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 Zdaj pa sije sonce. :D Zgleda da ga koranti resno zerejo... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 Tebe pa na kaj drugega. :P :evilgrin: :naughty: :blush: :wub: :eek: Call the excorcist!!!! :P :P :D tih bot.. :krneki: Zdaj pa sije sonce. :D Zgleda da ga koranti resno zerejo... :evilgrin: :OK: :lol1: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 25, 2009 Deli Objavljeno Februar 25, 2009 Kurenti so carji :worship: pregnal so zimo :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 25, 2009 Deli Objavljeno Februar 25, 2009 Kurenti so carji :worship: pregnal so zimo :010 Probaj to Lobotu razložit........če si sit življenja. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 25, 2009 Deli Objavljeno Februar 25, 2009 :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se