Barracuda Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Dober dan tudi vam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Ojalla, Stigmata, Ptujčani in T-boy! :whistle: :winkiss: Pri vas tud tako sonce sije, kot v Mariboru? Naj bi, ne? Saj ste blizu ... :rolleyes: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Ojalla, Stigmata, Ptujčani in T-boy! :whistle: :winkiss: Pri vas tud tako sonce sije, kot v Mariboru? Naj bi, ne? Saj ste blizu ... :rolleyes: . :grim :grim :grim , ga mamo tudi mi fklopljenega. Sicer pa nam na vzhodu z vremenom do nedelje kar dobro kaze. B) :evilgrin: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Ojalla Ptujčani ! :whistle: :winkiss: Pri vas tud tako sonce sije, kot v Mariboru? Naj bi, ne? Saj ste blizu ... :rolleyes: . Čuj... fredi sen, hvala za vprašanje :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Čuj... fredi sen, hvala za vprašanje :winkiss: :grrr :grrr :grrr , cuj...vredi sn, hvala za fprasanje. :rolleyes: Mausi, bo treba prit malo na severovzhod in obnovit naso spraho. :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ris Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Halo banda, a se bo že kje kaj začelo dogajat da se vidimo? ;) Ko se ob priliki vidimo, dobiš velkega :004 , Rihard pa :beer2: . JUUUPIIII :OK: :yea1: :010 :010 :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 27, 2009 Deli Objavljeno Marec 27, 2009 :grrr :grrr :grrr , cuj...vredi sn, hvala za fprasanje. :rolleyes: Mausi, bo treba prit malo na severovzhod in obnovit naso spraho. :trance_33_sleep: :beer2: ... a to je prava ptujska špraha ? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Marec 27, 2009 Deli Objavljeno Marec 27, 2009 Ko se ob priliki vidimo, dobiš velkega :004 , Rihard pa :beer2: . JUUUPIIII :OK: :yea1: :010 :010 :010 :010 :blush: pššššššššššššššššt! :xx: Lepo bi vas blo videt ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 30, 2009 Deli Objavljeno Marec 30, 2009 ta je pa spešl za stigmico :004 iz RP :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Marec 30, 2009 Deli Objavljeno Marec 30, 2009 (popravljeno) Ja nic, te pa jo bom se jaz malo kusno. :blush: Evo, tri komada: :004 :004 :004 (malo rezerve mora bit :naughty: ). Popravljeno Marec 30, 2009. Popravil T-boy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Marec 30, 2009 Deli Objavljeno Marec 30, 2009 A zdaj se boste pa kr vsi slinli? :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ris Objavljeno Marec 30, 2009 Deli Objavljeno Marec 30, 2009 A zdaj se boste pa kr vsi slinli? :wacko: Če te pa mamo radi :friend2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Marec 31, 2009 Deli Objavljeno Marec 31, 2009 A zdaj se boste pa kr vsi slinli? :wacko: Kaj jim češ, če so sami slinavci. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 31, 2009 Deli Objavljeno Marec 31, 2009 Kaj jim češ, če so sami slinavci. :whistle: Ptujčani kot Ptujčani..... PoreRoman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Marec 31, 2009 Deli Objavljeno Marec 31, 2009 Ptujčani kot Ptujčani..... Uglajeni civilizirani gospodje... Za razliko od Gniliborčanov, ki ste husarji... :P She 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Marec 31, 2009 Deli Objavljeno Marec 31, 2009 Uglajeni civilizirani gospodje... Za razliko od Gniliborčanov, ki ste husarji... :P :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 2, 2009 Deli Objavljeno April 2, 2009 :trance_33_sleep: če bodo še tko grdo vate skakal.. ti pridem pomagat :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno April 2, 2009 Deli Objavljeno April 2, 2009 če bodo še tko grdo vate skakal.. ti pridem pomagat :krneki: ...Marprozanom fse kekse pojest. :naughty: :evilgrin: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 2, 2009 Deli Objavljeno April 2, 2009 ...Marprozanom fse kekse pojest. :naughty: :evilgrin: :naughty: u u tu pa še mene zraven štejte, jaz tud pomagala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno April 2, 2009 Deli Objavljeno April 2, 2009 u u tu pa še mene zraven štejte, jaz tud pomagala! He, he, bomo začeli ob totek-torkih res kekse zraven tovorit, mogoče pa celo kteri Ptujčan tja zaluta, ... ha, Stigmata? :winkiss: No, T-boy, nikar ne skači, že hitim pisat: razen T-boya! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopek Objavljeno April 2, 2009 Deli Objavljeno April 2, 2009 He, he, bomo začeli ob totek-torkih res kekse zraven tovorit, mogoče pa celo kteri Ptujčan tja zaluta, ... ha, Stigmata? :winkiss: No, T-boy, nikar ne skači, že hitim pisat: razen T-boya! :worship: Če bodo pa keksi pa še morda kakšen torek jaz priletim :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno April 2, 2009 Deli Objavljeno April 2, 2009 Če bodo pa keksi pa še morda kakšen torek jaz priletim :worship: To mi delaj stari! :kva2: :kva1: :kva2: :kva1: :kva2: Aja, pa na kekse ne pozabi. .) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 ka te zaj.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 Ptujčani....stigli tiho, a isto tako i otišli :alien1: PoreRoman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 Ptujčani....stigli tiho, a isto tako i otišli :alien1: Toti forum ma napako. Se ne more met ptüj svoje teme.... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se