vapotek Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 Se ne more met ptüj svoje teme.... :krneki: Stari moj, odkar so dobli Qlandijo, je vse možno... :glare: PoreRoman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 Tišina, periferci!! :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 Stari moj, odkar so dobli Qlandijo, je vse možno... :glare: :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 Kdo je rekel, da ju ne bo? Don Kihot in Sancho Pansa!!! Kteri bo kteri, se pa sama zmenta... PoreRoman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 Kdo je rekel, da ju ne bo? Don Kihot in Sancho Pansa!!! Kteri bo kteri, se pa sama zmenta... :grim :grim :grim Vredi, ker ti si pa itak Sanchotovo prevozno sredstvo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 Kdo je rekel, da ju ne bo? Don Kihot in Sancho Pansa!!! Kteri bo kteri, se pa sama zmenta... Ne bo šlo. Za kaj takšnega moraš že znat komunicirat... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 Me zanima, kako se bo štorija razvila ... Vapo, kaj boš ti Rosinant? In katera bo Dulcinea? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 Hja, sem se ravno spomnila zakaj me nikol ni na ta vaša srečanja ... slabo poznavanje književnosti in zatorej iz varnostnih razlogov ostajam doma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 Hja, sem se ravno spomnila zakaj me nikol ni na ta vaša srečanja ... slabo poznavanje književnosti in zatorej iz varnostnih razlogov ostajam doma Ti samo prii moma midva kero rekla, jaz tui morm neke spit , da se lehko z jimi menim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno April 10, 2009 Deli Objavljeno April 10, 2009 Hja, sem se ravno spomnila zakaj me nikol ni na ta vaša srečanja ... slabo poznavanje književnosti in zatorej iz varnostnih razlogov ostajam doma Ti kuj prii, sn ti še sladoljed doužn pa to... PoreRoman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 10, 2009 Deli Objavljeno April 10, 2009 Vapo, kaj boš ti Rosinant? Ne, jaz bom baje osl. Konc koncev sem res, ker se družim z ovimi, namesto da bi vsakemu eno hruško stisno!!! In katera bo Dulcinea? Grem danes v dom Danice Vogrinec vprašat, če bi bla ktera pripravljena bit. Čeprav dvomim, da so "babice" tolk pokjene... PoreRoman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 10, 2009 Deli Objavljeno April 10, 2009 dobro jutro pravljična dežela ptujska Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno April 10, 2009 Deli Objavljeno April 10, 2009 Ne, jaz bom baje osl. Konc koncev sem res, ker se družim z ovimi, namesto da bi vsakemu eno hruško stisno!!! :friend1: , te bom naslednjic, ko prides v Mesto, peljal v Qlandijo. :winkiss: Pa vilmo bos zraven prineso? Svaka cast. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 15, 2009 Deli Objavljeno April 15, 2009 (popravljeno) Ne bo šlo. Za kaj takšnega moraš že znat komunicirat... :krneki: U tebi pa history predalček še deluje. Meni je že crknil! B) Popravljeno April 15, 2009. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno April 15, 2009 Deli Objavljeno April 15, 2009 Ne, jaz bom baje osl. Konc koncev sem res, ker se družim z ovimi, namesto da bi vsakemu eno hruško stisno!!! Grem danes v dom Danice Vogrinec vprašat, če bi bla ktera pripravljena bit. Čeprav dvomim, da so "babice" tolk pokjene... Pozabi osle. Koze so bolj znane. Kot Picassova, na primer. Ne poznate zgodbice? Picasso je imel ljubico in kozo. Ljubico pa zato, ker koza ni znala kuhat ... . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 Banda, a gre gdo prosit odpuščanja v soboto na ptujsko goro? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 Banda, a gre gdo prosit odpuščanja v soboto na ptujsko goro? Valda O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 Banda, a gre gdo prosit odpuščanja v soboto na ptujsko goro? Jaz bi šel k spovedi, ampak me je strah, da bi me omike spotrle, ker kaki tedn nebi na vrsto prišle... PoreRoman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 Banda, a gre gdo prosit odpuščanja v soboto na ptujsko goro? js bi šu.. sam kaj ko sem brezmadežni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 (popravljeno) js bi šu.. sam kaj ko sem brezmadežni A si se umival?al kaj bi rad povedal? :hmm: :hmm: Popravljeno April 17, 2009. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 21, 2009 Deli Objavljeno April 21, 2009 Dragi T-boy, prosim da si nabaviš avto s SLO registracijo, da ne gledam ko tele, kdo trobi. In da se naslednjič postavič tak, da vidim kdo mi maha, ker je prednje steklo bleščalo in nisem vidla nič. Pa da ne bi samo kritizirala, Hvala za ponujen prevoz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 18, 2009 Deli Objavljeno Maj 18, 2009 Dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Maj 18, 2009 Deli Objavljeno Maj 18, 2009 (popravljeno) Dragi T-boy, prosim da si nabaviš avto s SLO registracijo, da ne gledam ko tele, kdo trobi. In da se naslednjič postavič tak, da vidim kdo mi maha, ker je prednje steklo bleščalo in nisem vidla nič. Pa da ne bi samo kritizirala, Hvala za ponujen prevoz ...mam motor s SLO registracijo. Pa blesci se tudi ne... :grrr Dobro jutro Morgen (malce pozen ) tudi tebi, Mausi. Popravljeno Maj 18, 2009. Popravil T-boy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Maj 29, 2009 Deli Objavljeno Maj 29, 2009 Čisto za informacijo ... ŽIVI SMO če je slučajno kdio podvomil zaradi daljše odsotnosti O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 Ojla, dragi Ptujčani! Seveda ste živi, ampak, to še bolj dokažite in se prmajajte v toti Maribor, kjer se bo kmalu dogajalo! :naughty: Za pokušino pa nekaj linkof; prevohajte, preglejte, pobrskajte in ... pridite!!! NARODNI DOM MARIBOR FESTIVAL LENT 2009 PROGRAMSKA KNJIŽICA FESTIVALA LENT Moj Folkart je na str. 67, 68 in 69. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se