suzuki Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 Hola SoloRiderke in SoloRiderji! V dogovoru z našim vrlim kletarjem včeraj pri Piromanih :P objavljam tole že dolgo in težko pričakovano vestičko o tradicionalnem :naughty: srečanju SRjev na 2758m visokem Stelviu (oz Stilfserjochu če vam je ljubše) Jasno da nikogar ne briga po katerih cestah, s kakšnim tempom, kako naloženi in ali boste sami samcati ali z družbo, ali bo to vaš cilj ali le postajica na poti, da se boste le ob 12 uri znašli tam gor :yes: Lani nas je prišlo 14, upam da bo letos številka večja :yea1: Zborno mesto in kako je bilo lansko leto na 1. tradicionalnem srečanju :whistle: pa lahko vidite na slikci. blu, Milunka in SharpNinja 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaraudeR Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 v tem terminu mi žal ne bo zneslo...maratonfranjapress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 (popravljeno) ..ohcet Popravljeno Junij 15, 2005. Popravil ajgor the mad dog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 Kolk časa pa se rabi do tja? Oz. kolk je to daleč? Je možno priti do 12ih iz Lj.? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 Suzuki dej mal več podrobnosti ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 Kolk časa pa se rabi do tja? Oz. kolk je to daleč? Je možno priti do 12ih iz Lj.? ← Hočko je prišel do 12ih, mislm pa, da je štartal ob 4ih zjutraj...Vsaj, kokr se spomnem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaraudeR Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 (popravljeno) najhitreje prideš po AC Trst,Benetke,Verona in potem preko Bolzana na Stelvio - je cca 600 km poti (računaj na 7+ ur vožnje) btw...mi bomo v tistih koncih en teden prej Popravljeno Junij 15, 2005. Popravil MaraudeR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 Kolk časa pa se rabi do tja? Oz. kolk je to daleč? Je možno priti do 12ih iz Lj.? ← Iz MB je do Bormia 550 km, kar bi ob 'zmernih' povprečnih hitrostih znašalo cca. 9 ur... D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 Iz MB je do Bormia 550 km, kar bi ob 'zmernih' povprečnih hitrostih znašalo cca. 9 ur... D. ← Eh, to pa res nima smisla :( Mene pač očitno ne bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 rade volje bi prišel, vendar.....čevapi v Sarajevu so neprimerno bolj mamljivi, tako da......sorry Stelvio....better luck next time... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 rade volje bi prišel, vendar.....čevapi v Sarajevu so neprimerno bolj mamljivi, tako da......sorry Stelvio....better luck next time... ← Js bi tut :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 Js bi tut :kva2: ← Ne boš. :grrr Howgh. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 Ne boš. :grrr Howgh. B) ← Zakaj :hmm: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 ....pridem.... ....če bo pa ob 12h :hmm: 2.7. sem ziher gor :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Junij 15, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 15, 2005 Suzuki dej mal več podrobnosti ... ← Hola Vale! hej, kar vprašaj kar te še zanima! SharpNinja in Milunka 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 Mi bomo gor en teden prej... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 rade volje bi prišel, vendar.....čevapi v Sarajevu so neprimerno bolj mamljivi, tako da......sorry Stelvio....better luck next time... ← MMMMmmmmm...... ćevaaaaaaaapiiiiiiii......mmmmmmmmmmmmmmmm............. Kak prepričaš tam v čevabdžinici burklo ko streže kiselo mleko da ti da pivo izpod šanka? Najslabiš spomin iz Bosne gre takole...Kod Želje2: "što ćete popiti" " meni pivo..." " Nema pive, kokakolja, mineralna i kiselo mleko" :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Fak. Čevapi pa brez pira, jebeš tako...ko rože vohat z gasmasko... Glede stelvia, da nebom :topic: po planu sem takrat na morju, če ne bi mogoče celo znalo ratat. LP, El Barto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 Mi bomo gor en teden prej... ← Drži!! Upam, da bo vreme. Ma kdo še kakšen dober link za Dolomiten vrem. napoved kot je Tale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 Jaz bom gor verjetno en dan prej, vendar zvečer, ali pa isti dan, vendar zgodaj zjutraj. Mogoče pa isti dan zvečer ali drugi dan zgodaj zjutraj. Ja, ne vem še kako bo, odvisno od vremena in koliko mi bo uspelo prevozit plan po Švici. Če pridem iz Švice do Bormija en dan prej in se odločim, da odrinem domov v nedeljo, potem se lahko vidmo. Bom videl sproti. Imam tvoj mobi, tako, da te bom kaj poklical. Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 Datum je skrajno neustrezen za marsikaterega solota, saj jih bomo pričakovali na maratonu franja. Predlagam, da določimo, še kakšen dodatni termin. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c0Li Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 (popravljeno) Pa lepo je povedal, takat pa takat ob tej uri tam gor! Kdor pride, pride, kdor pa ne, pa pac ne! V tem je cela fora! Ejh, zdej pa en edino soboto, k bi mel cajt, se gre zent, tadrug ne vem kuga, itd. Bo pa tistim, k se bodo tam dobil, tolk bol dogajal :yea2: :yea1: Ps: Pa tatisti, k ste tam en tedn prej, ...al pa poznej, bote prikrajsani za dozivetje! :devil: Popravljeno Junij 15, 2005. Popravil c0Li Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 Js bi tut :kva2: ← i tata bi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 v tem terminu mi žal ne bo zneslo...maratonfranjapress ← o shit kaj jaz mislim :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 Datum je skrajno neustrezen za marsikaterega solota, saj jih bomo pričakovali na maratonu franja. Predlagam, da določimo, še kakšen dodatni termin. ← Še dobro :cry: :hmm: da so padli v vodo O:-) . Mogoče kdaj kasneje :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 i tata bi.... ← ..i sine bi... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se